Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ελπιζω να πειs καλα λογια για μαs.....Πρεπει να μαs υποστηριζειs

Κι απο μαs ο τι  θεs  ;)
Ισως πρεπει να φτιαξουμε ως σαιτ μια επισημη προσφορα και να την αποστειλουμε στα γραφεια του σταρ ονομαστικα για την μελετη.Μεσα να περιλαμβανοντε ολα τα στιχια μας ωστε να μπορει η μελετη να μας βρει αναπασα στιγμη της ερθουν οι καυλες... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ισως πρεπει να φτιαξουμε ως σαιτ μια επισημη προσφορα και να την αποστειλουμε στα γραφεια του σταρ ονομαστικα για την μελετη.Μεσα να περιλαμβανοντε ολα τα στιχια μας ωστε να μπορει η μελετη να μας βρει αναπασα στιγμη της ερθουν οι καυλες... :grin:

Οχι πολλα στοιχεια  ....Ενα τηλεφωνο και τιs διαστασειs  
πχ   22  εκατοστα  :grin: :grin: :grin:

πολυ σοβαρη προταση  :2funny:
  Παντα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οχι πολλα στοιχεια  ....Ενα τηλεφωνο και τιs διαστασειs  
πχ   22  εκατοστα  :grin: :grin: :grin:
   Παντα   :grin:
Θα δει πολλα νουμερα μαζεμενα στο χαρτι και θα νομιζει οτι της στειλαμε τις στηλες του τζοκερ...δεν πρεπει να ειναι και απο τις πυρινικες φυσικους της σοου μπιζ.ΠΡεπει να ειναι πιο προσωπικη η περιγραφη με φωτογραφιες και διαφημιση υπιρεσιων.Στις μερες μας η διαφημιση παιζει πολυ μεγαλο ρολο.Πως νομιζεις οτι πουλησε η εξυπνη σητα??  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Το πιο αστειο απ ολα ειναι το ποσοι πραγματικα θα περιμεναν να σκασει αυτη(και οποιαδηποτε ελληνιδα) με στρινγκ στην τηλεοραση  :grin:
Κοινως τυποι μου σας επαιξε καλα το γκομενακι αλλα μην μασατε  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το πιο αστειο απ ολα ειναι το ποσοι πραγματικα θα περιμεναν να σκασει αυτη(και οποιαδηποτε ελληνιδα) με στρινγκ στην τηλεοραση  :grin:
Εμεις να δεις ποσο καλα την παιξαμε τυπε  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Βλεπειs......ειχε  πει πιο παλια  πωs.................

Αλλα δε βαριεσαι..........Σκυλα που γαβγιζει ,  παραμενει  σκυλα

Συνημμένα

• eleonora-poutses.jpg
    eleonora-poutses.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 81

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος σας ξαναλεω οτι η μελετη ειναι η αυθεντικη καυλογκομενα....δεν μπορει χωρις καυλι...την πιανουν τα διαολια...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εγω παντος σας ξαναλεω οτι η μελετη ειναι η αυθεντικη καυλογκομενα....δεν μπορει χωρις καυλι...την πιανουν τα διαολια...

Τυπε μουναρος ηταν, ειναι και θα ειναι.
Ειναι και ελληνιδα ομως με οτι αυτο συνεπαγεται για να κανει τετοιες δηλωσεις..δεν μπορει να τις υποστηριξει  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τυπε μουναρος ηταν, ειναι και θα ειναι.
Ειναι και ελληνιδα ομως με οτι αυτο συνεπαγεται για να κανει τετοιες δηλωσεις..δεν μπορει να τις υποστηριξει  ;)
Αφου ανεβασε την τηλεθεαση μαν τι αλλο να θελει? Αυτος ειναι ο σκοπος για ολα αυτα. Δεν την ενδιαφερει να το υποστιριξει. Εγω δεν κρινω την ''τηλεπερσωνα'' γιατι αυτη ειναι καθαρο μαρκετινγκ.Εγω οντος πιστευω οτι σαν τυπισα θα ειναι πολυ καυλιαρα και θα ζηταει την σωστη πουτσα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αφου ανεβασε την τηλεθεαση μαν τι αλλο να θελει? Αυτος ειναι ο σκοπος για ολα αυτα. Δεν την ενδιαφερει να το υποστιριξει. Εγω δεν κρινω την ''τηλεπερσωνα'' γιατι αυτη ειναι καθαρο μαρκετινγκ.Εγω οντος πιστευω οτι σαν τυπισα θα ειναι πολυ καυλιαρα και θα ζηταει την σωστη πουτσα.

Προσπαθησε να φανταστεις τι τηλεθεαση θα ειχε αν εβαζε κανα στρινγκο....μεχρι και γω θα το βλεπα  :grin:
Αυτα μονο στην Ιταλια τυπε απο ευρωπη. Θεμα κουλτουρας  :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τι τηλεθεαση ρε η αρχίδω. Γελαει ο κοσμος. Οποιον ρωτησα σημερα την κοροιδευε και την ελεγε κότα. Ξεφτιλιστηκε αγριως.
Τα  έχεις πάρει με την κότα Αλεξ?
Σου΄ρχεται να της σβουρίξεις 2 χαστούκια ή κανα πούτσο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι τηλεθεαση ρε η αρχίδω. Γελαει ο κοσμος. Οποιον ρωτησα σημερα την κοροιδευε και την ελεγε κότα. Ξεφτιλιστηκε αγριως.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε γελαει ο κοσμος ναι,αλλα τα πρωτα λεπτα της εκπομπης τουλαχιστον η τηλεθεαση ανεβηκε.Οι διαφημισεις πριν και και κατα τη διαρκεια της εκπομπης πληρωσαν αδρα και αυτη πετυχε τον στοχο της.Λιγο την ενδιαφερει αυτη τι πιστευουμε εσυ και εγω για την παρτη της.Αλλοστε το ξερει και η ιδια οτι η εκπομπη της ειναι ενα απολυτο μηδεν.Αφου βγαζει χρημα ομως γιατι να τη σταματησει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Ε γελαει ο κοσμος ναι,αλλα τα πρωτα λεπτα της εκπομπης τουλαχιστον η τηλεθεαση ανεβηκε.Οι διαφημισεις πριν και και κατα τη διαρκεια της εκπομπης πληρωσαν αδρα και αυτη πετυχε τον στοχο της.Λιγο την ενδιαφερει αυτη τι πιστευουμε εσυ και εγω για την παρτη της.Αλλοστε το ξερει και η ιδια οτι η εκπομπη της ειναι ενα απολυτο μηδεν.Αφου βγαζει χρημα ομως γιατι να τη σταματησει?

55 ευρω το δευτερολεπτο δεν το λες οτι πληρωσαν αδρα , στο μεσο όρο ηταν η αξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom