Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Στα ματια μου ολες τηλεπερσωνες ειναι...Λεs να εννοει τετοιεs????
Στα ματια μου ολες τηλεπερσωνες ειναι...Λεs να εννοει τετοιεs????
Στα ματια μου ολες τηλεπερσωνες ειναι...
Γιατι δεν ειναι αξιο γκομενακι η βροχοπουλου??τρομαρα σας
το πρωί που περίμεναν να δουν τον κώλο της Νονώρας γινόταν χαμός.κοίτα επισκεψιμότητα το θρεντ ... :o
για τον τεμπ ειναι στανταρ . Εμένα με απασχολουν τα γκομενακια με πουτσο αποκλειστικαΓιατι δεν ειναι αξιο γκομενακι η βροχοπουλου??
Εχει περαση η μελετη...
Ε δε την ειπα για σενα,για τον αντρικο πληθυσμο την προοριζω.Εχει πολλους μερακληδες το μπου.για τον τεμπ ειναι στανταρ . Εμένα με απασχολουν τα γκομενακια με πουτσο αποκλειστικα
αν εισαι μερακλης πας για ψαρεμα δεν πηδας την εικονιζομενη. α και περιμενεις την μελετη να φορεσει μαγιοΕ δε την ειπα για σενα,για τον αντρικο πληθυσμο την προοριζω.Εχει πολλους μερακληδες το μπου.
Εχει αλλα πρεπει να εισαι διασημος φραγκατος και μικροτερος της για να το δεις (στο πατωμα και οχι πανω της). Αν και αυτη ειναι καυλιαρα παω στιχοιμα οτι περναει καλα και με ακυρους κατα καιρους απλα φροντιζει να μη το μαθει ποτε κανεις...εγω παντος ειμαι προθυμος να το παρω στον ταφο μου αν μου κατσειΠεραση εχει............μαγιο δεν εχει
το πρωί που περίμεναν να δουν τον κώλο της Νονώρας γινόταν χαμός.
έμειναν με την χαρά...
Εδω υπαρχει θρεντ γιαυτην,στην εικονιζομενη θα κολωσει ο Ελλην καυλιαρης?? Τωρα η μελετη ειναι αλλο πραγμα.Ολοι για μια ελπιδα ζουμε ρε γαμωτο..αν εισαι μερακλης πας για ψαρεμα δεν πηδας την εικονιζομενη. α και περιμενεις την μελετη να φορεσει μαγιο
Εχει αλλα πρεπει να εισαι διασημος φραγκατος και μικροτερος της για να το δεις (στο πατωμα και οχι πανω της). Αν και αυτη ειναι καυλιαρα παω στιχοιμα οτι περναει καλα και με ακυρους κατα καιρους απλα φροντιζει να μη το μαθει ποτε κανεις...εγω παντος ειμαι προθυμος να το παρω στον ταφο μου αν μου κατσει
Εγω την μελετη την κοβω για γνησια καυλιαρα,καλη η agb αλλα θελει και το σωστο το τσουτσουνι.Πιστευω οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα βρισκει καποιον αξιο να την παει αεροπορια...Αυτεs ψοφανε για δημοσιοτητα.....Καβλωνουν με την AGB
Κι εγω δεχομαι να γινω θεμα πιεστικων ερωτησεων απο δημοσιογραφουs για παρτη τηs αφου την πηδηξω .....""Ναι ειχαμε δεσμο Τατιανα ""
παντως η μελετη στανταρ παρακολουθει το σαιτ. Αν θελει πληροφοριες για τα αγορακια εδω ας αποτανθει σε εμενα να την κατατοπισω