Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχουμε και άλλους αγωνες θα βγάζει ένα κάθε φορά το νορακι εχει συστημα . Δωσε γκαύλα στον λαο μελετη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το οτι το κανουν για την τηλεθεαση ειναι το μονο σιγουρο. Δεν τα κρυβουν ομως γιατι ντρεποντε.Η βιζιτα στη σοου μπιζ (και οχι μονο) παει συνεφο.Δεν ντρεποντε καθολου.Αλλα η Ελλαδα εχει οντος μια συντιριτικη κοινωνια.Δεν μπορει να βγει με τα βυζια εξω γιατι θα την κραξουν ολα τα μεσα και παρα πολλοι ανθρωποι.Ολα ειναι θεμα εικονας.
Δεν εταξε  εξω βυζια/κωλοι....Απλα ειπε  μαγιο
Σημαινει οτι ξερει μεχρι που την παιρνει να ταξει...Αν ελεγε το υπερβολικο δεν θαβγαινε καν η εκπομπη στον αερα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εχουμε και άλλους αγωνες θα βγάζει ένα κάθε φορά το νορακι εχει συστημα . Δωσε γκαύλα στον λαο μελετη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αν την επομενη φορα κανει το αντιθετο και βγει με μπλουζακι απο πανω και στριγκακι απο κατω εγω θα ειμαι πιο ευχαρηστημενος... :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν εταξε  εξω βυζια/κωλοι....Απλα ειπε  μαγιο
Σημαινει οτι ξερει μεχρι που την παιρνει να ταξει...Αν ελεγε το υπερβολικο δεν θαβγαινε καν η εκπομπη στον αερα
Εγω σου λεω οτι δεν ειχε και μεγαλο θεμα να πετξαξει και τα βυζια της εξω.Ομως δεν μπορει να το κανει αυτο γιατι το κατεστημενο στην τηλεωραση στην Ελλαδα δεν το επιτρεπει.Αυτοι ολοι πανε και περνουν τηλεφωνο τους φοτωγραφους για να ερθουν να τους παρουν ''αυθορμητες'' και ''ανυποψιαστες'' ποζες ενω ειναι ημιγνηνες με τον γκομενο τους θα κολωσουν στο μαγιο στην τηλεωραση? Ομως ολη η Ελληνικη τηλεωραση ειναι βασισμενη σε μια συγκεκριμενη τακτικη πουριτανισμου οσο αναφορα το σεξ.Γιατι οσο αφορα τη βια του εχουν ανοιξει δευτερη κολοτρυπιδα...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγω σου λεω οτι δεν ειχε και μεγαλο θεμα να πετξαξει και τα βυζια της εξω.Ομως δεν μπορει να το κανει αυτο γιατι το κατεστημενο στην τηλεωραση στην Ελλαδα δεν το επιτρεπει.Αυτοι ολοι πανε και περνουν τηλεφωνο τους φοτωγραφους για να ερθουν να τους παρουν ''αυθορμητες'' και ''ανυποψιαστες'' ποζες ενω ειναι ημιγνηνες με τον γκομενο τους θα κολωσουν στο μαγιο στην τηλεωραση? Ομως ολη η Ελληνικη τηλεωραση ειναι βασισμενη σε μια συγκεκριμενη τακτικη πουριτανισμου οσο αναφορα το σεξ.Γιατι οσο αφορα τη βια του εχουν ανοιξει δευτερη κολοτρυπιδα...

τυπε ετσι σε θελω να κατεγγελεις το σαπιο τηλεοπτικο κατεστημενο που δεν αφηνει ελευθερα τα βυζια της Μελετη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυπε ετσι σε θελω να κατεγγελεις το σαπιο τηλεοπτικο κατεστημενο που δεν αφηνει ελευθερα τα βυζια της Μελετη
Εγω τα ειπα και πριν να μαζεψουμε υπογραφες και να κανουμε ολοι μαζι επονυμη καταγκελια ως μπου στο καναλι για παραπλανηση...αλλα δεν ειδα μεγαλη ανταπορκιση φιλε... :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγω τα ειπα και πριν να μαζεψουμε υπογραφες και να κανουμε ολοι μαζι επονυμη καταγκελια ως μπου στο καναλι για παραπλανηση...αλλα δεν ειδα μεγαλη ανταπορκιση φιλε... :grin:

ειναι γιατι το σαιτ εχει γεμισει πυρφορους μη πτοησε, φτιαξε πολλ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ευτυχωs εκανε ενα καλο με την δειλια τηs.....Σωθηκαν μερικα εκατομμυρια απογονοι μου που θα τουs θυσιαζα στην οψη τηs και μονο........ :grin:

και γω σου λεω αμα πας ενα απογευμα στην αναβυσσο και τη δεις με το ημι-μπραζιλιαν δε θα σου κανει καμια μεγαλυτερη αισθηση απο τις υπολοιπες γυρω τριγυρω με τα μπραζιλιαν. Η TV ειναι που σε φτιαχνει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και γω σου λεω αμα πας ενα απογευμα στην αναβυσσο και τη δεις με το ημι-μπραζιλιαν δε θα σου κανει καμια μεγαλυτερη αισθηση απο τις υπολοιπες γυρω τριγυρω με τα μπραζιλιαν. Η TV ειναι που σε φτιαχνει

Καιρο εχω να παω απ την Αναβυσσο......κι εχω και κρεμεζι  πουκαμισο  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ευτυχωs εκανε ενα καλο με την δειλια τηs.....Σωθηκαν μερικα εκατομμυρια απογονοι μου που θα τουs θυσιαζα στην οψη τηs και μονο........ :grin:
ναι γιατι είναι σαφές ότι πρέπει να διαιωνιστεί το είδος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έτσι. Εξαλλου ο λαιφ και ολοι σας δηλαδη, βγάζετε γκόμενες σαν την μελέτη και καλυτερες ετσι κι αλλιως. τι να λέμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
έτσι. Εξαλλου ο λαιφ και ολοι σας δηλαδη, βγάζετε γκόμενες σαν την μελέτη και καλυτερες ετσι κι αλλιως. τι να λέμε

Ομορφεs  ναι...........Απλα δεν ειναι τιβι περσονεs/φραγκατεs  :rolleyes: :rolleyes:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος γουσταρω γκομενες με φραγκα και τουπε. Ειμαι βιτσιοζος μαλλον  :grin:  :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• roula1_4.jpg
    roula1_4.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 62