εχει κανει ταττου πανω στο μουνι και στον κολο,προφανως δεν ηθελε να φανουν στην τιβι,τι θα ελεγε η καθε θειτσα ανω των 60?Εγώ ξέρω πως όταν λέμε για μαγιό , λέμε για πάνω κάτω.
Κώλωσε η κότα .. τυπική βρωμοελληνίδα .
προσωπικη γνωμη φυσικα
εχει κανει ταττου πανω στο μουνι και στον κολο,προφανως δεν ηθελε να φανουν στην τιβι,τι θα ελεγε η καθε θειτσα ανω των 60?Εγώ ξέρω πως όταν λέμε για μαγιό , λέμε για πάνω κάτω.
Κώλωσε η κότα .. τυπική βρωμοελληνίδα .
Ήσουν έτοιμος να χτυπήσεις το αυγολέμονο τύπε?
οποσδηποτε,δεν αντεχουμε αλλο πονανε τα αρχιδια μας...να στείλουμε αντιπροσωπία του bou να εκφράσει την αγανάκτησή μας.
καυλα ....
Τι ξενέρα ήταν αυτή, και το 'χα γυαλισμένο το όπλο έτοιμο για επιθεώρηση
τυπε αμα το ειχε παρει πρεφα ο ιπποτης ποσα καυλια ηταν οπλισμενα και ετοιμα να πυροδοτησουν,θα ειχε λυωσει μεσα σε αυτο το θρεντ :S
αντε βρε νουμερο που θα βαλεις και κοντα σορτςΗρθαν πάλι στη μόδα τα ψηλόμεσα σορτσάκια..χμμμ
Να τα βλέπουν μερικοί που με έκραζαν ..
Ζαρωμένο είναι το πουλί σου ρε.αντε βρε νουμερο που θα βαλεις και κοντα σορτς
δεν ντρεπεσαι μεσοκοπη γυναικα με τα ζαρομενα τα μπουτια εξω...
τι εισαι ρε;
μικρο κοριτσι εισαι
;;;;;
;
Δεν ξερω απο μοδεs..........παντωs μαs την εσκασε η αψηληΗρθαν πάλι στη μόδα τα ψηλόμεσα σορτσάκια..χμμμ
Ελλεεινίδα..ντράπηκε να δείξει παραπάνω,Δεν ξερω απο μοδεs..........παντωs μαs την εσκασε η αψηλη
Ειπαμε μαγιο......δηλαδη βυζοθηκη απ παν και κολοκοφτη απ πακατ
Τσαμπα κατεβασα το φερμουαρ
Ηρθαν πάλι στη μόδα τα ψηλόμεσα σορτσάκια..χμμμ
Ψαχνω να βρω Αλεξανδρου....Αυτη ειπε για ολα αν δεν απατωμαιΕλλεεινίδα..ντράπηκε να δείξει παραπάνω,
ναι ησουν η μοντερνα του μελλοντος...τρια χρονια πριν.
ποιος τη χαρη σου, θα ξανακρυβεις τις πατσες σου τωρα μεσα στη μοδα
Ασε μαν.Τζαμπα τοση πρωετημασια...κλεισμενα παραθυρα...χαμηλος φωτισμος...aircondition...τηλεκοντρολ στο χερι...το αλλο χερι σε τοιμοτητα...και βγηκε με το σοτσακι..ξενερωσα τοσο που εκλεισα την τηλεωραση και πηγα για υπνο.Δεν ξερω απο μοδεs..........παντωs μαs την εσκασε η αψηλη
Ειπαμε μαγιο......δηλαδη βυζοθηκη απ παν και κολοκοφτη απ πακατ
Τσαμπα κατεβασα το φερμουαρ