Νέα

Ελένη η βυζαρού Sirina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vascoda25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 423K
  • Ετικέτες
    sirina
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους... είμαι η Ελένη και νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το αστείο .οι φωτογραφίες της σιρινα είναι άθλιες συμφωνώ δεν με κολακεύουν καθόλου..δείτε όμως τις ταινίες μου σίγουρα δεν είμαι τόσο απαίσια... επίσης σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το ινστα μου ...χωρίς Photoshop φυσικά μονυμε τα φίλτρα του Instagram
καλο θα ηταν ...1. να σηκωνες και κανα τηλεφωνο..
2. να σκεφτοσουν λιγο τις τιμες σου ,να εισαι σιγουρη οτι θα ειχες πολυ δουλεια ,\
φιλικα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.620
Πόντοι
29.667

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Θα δώσετε 150 ευρώ για να γαμήσετε μια γκόμενα που τα μπούτια της, κρύβουν το μουνί της;; Έλεος ρε μλκες... Υπάρχουν μπαμπάτσικες σαν κι αυτή, με πολύ λιγότερα λεφτα.. Για να μη μπω στα ίδια λεφτά, γαμάς και ΓΑΜΩ τα έσκορτ..

Αμα σας το δώσει τσάμπα, είναι άλλη υπόθεση...

ELENISIRINA92

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
308
Πόντοι
20
καλο θα ηταν ...1. να σηκωνες και κανα τηλεφωνο..
2. να σκεφτοσουν λιγο τις τιμες σου ,να εισαι σιγουρη οτι θα ειχες πολυ δουλεια ,\
φιλικα
Μα και τώρα έχω πολύ δουλειά... καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αλλά παιδιά μπείτε και στην δική μου θέση

ELENISIRINA92

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
308
Πόντοι
20
Θα δώσετε 150 ευρώ για να γαμήσετε μια γκόμενα που τα μπούτια της, κρύβουν το μουνί της;; Έλεος ρε μλκες... Υπάρχουν μπαμπάτσικες σαν κι αυτή, με πολύ λιγότερα λεφτα.. Για να μη μπω στα ίδια λεφτά, γαμάς και ΓΑΜΩ τα έσκορτ..

Με έχεις δει από κοντά και το λες αυτό γλυκό μου?έχεις το δικαίωμα να πας με οποία κοπέλα γουστάρεις..το ξαναλέω δεν υποχρεώνουμε κανένα .τα πικροχολα σχόλια είναι άστοχα και δείχνουν το επίπεδο σου.. υπάρχουν γυναίκες για όλα τα γούστα και με χαμηλότερες τιμές σου προτείνω να τις προτιμήσεις

ELENISIRINA92

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
308
Πόντοι
20
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με υποστηρίζουν και πάνω από όλα είναι αμεροληπτοι και καλοπροαίρετα άτομα ❤️❤️❤️Οι υπόλοιποι αν θέλουν κερνάω σφηνάκια ξύδι Και για να μην παρεξηγηθω τα γούστα διαφέρουν εννοείται δεν επιβάλλω να με γουστάρει κανείς με το ζόρι αλλά αυτός ο οχετός που εξαπολύουν ορισμένοι είναι επιεικος απαράδεκτη συμπεριφορά !

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Εφόσον συναντήθηκες και με τον Μεσσία του Πενταγράμμου Βάρδο τότε πρέπει επειγόντως να σε γαμήσω για να πάρω λίγο απο την μαγεία.
(δεν κάνω πλάκα)(μπορεί και όχι)

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1

Φίλος είναι άλλο να μην είναι στα γούστα σου και άλλο να ισοπεδώνεις την κοπέλα και παράλληλα όσους την γουστάρουν (είμαι ένας από αυτούς, χωρίς να την έχω συναντήσει).

Δεν σου αρέσει?
Πας παρακάτω. Τόσο απλά.
Χωρίς απαξίωση και ισοπέδωση.
Έχει κοπέλες για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια.

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
Φίλος είναι άλλο να μην είναι στα γούστα σου και άλλο να ισοπεδώνεις την κοπέλα και παράλληλα όσους την γουστάρουν (είμαι ένας από αυτούς, χωρίς να την έχω συναντήσει).

Δεν σου αρέσει?
Πας παρακάτω. Τόσο απλά.
Χωρίς απαξίωση και ισοπέδωση.
Έχει κοπέλες για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια.
Αδερφέ τα γράφει μπας και σώσει κανέναν....προσωπικά μου αρέσει αυτός ο σωματοτυπος αλλά δεν γίνεται να μην λες ότι είναι πανάκριβη η αλληθωρη και χοντρή...με 80 ευρώ σ βρίσκω στα κυβικά της κοπέλα που έβγαινες άνετα και για ποτό τώρα αν θέλεις να δώσεις τα διπλα απλά επειδή έχει κάνει 3 τσόντες που γαμιεται συνολικά 20 λεπτά σε όλες μαζί και αυτά μέτρια τι να σου πω....δωστα αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουν όλοι στην παγιδα

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Αδερφέ τα γράφει μπας και σώσει κανέναν....προσωπικά μου αρέσει αυτός ο σωματοτυπος αλλά δεν γίνεται να μην λες ότι είναι πανάκριβη η αλληθωρη και χοντρή...με 80 ευρώ σ βρίσκω στα κυβικά της κοπέλα που έβγαινες άνετα και για ποτό τώρα αν θέλεις να δώσεις τα διπλα απλά επειδή έχει κάνει 3 τσόντες που γαμιεται συνολικά 20 λεπτά σε όλες μαζί και αυτά μέτρια τι να σου πω....δωστα αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουν όλοι στην παγιδα
Σόρυ ρε φίλε αλλά τι παγίδα?
Δεν είμαστε μικρά παιδιά.
Ξέρουμε τι γίνεται στην πιάτσα.
Ή τουλάχιστον πρέπει να ξέρουμε.
Εγώ έχω καβατζα που μπορώ να γαμησω τζάμπα, σίγουρα υπάρχουν και αυτές που λες με 80 και άλλες με παραπάνω κλπ κλπ.
Ακόμα και εάν ήθελε κάποιος να "προειδοποιησει", μπορεί να τα γράψει πιο κόσμια.
Για συν-ανθρώπους μιλάμε.
Που δεν μας έχουν βλάψει.
Anyway... Εγώ έτσι το βλέπω.
Πάμε παρακάτω

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
Σόρυ ρε φίλε αλλά τι παγίδα?
Δεν είμαστε μικρά παιδιά.
Ξέρουμε τι γίνεται στην πιάτσα.
Ή τουλάχιστον πρέπει να ξέρουμε.
Εγώ έχω καβατζα που μπορώ να γαμησω τζάμπα, σίγουρα υπάρχουν και αυτές που λες με 80 και άλλες με παραπάνω κλπ κλπ.
Ακόμα και εάν ήθελε κάποιος να "προειδοποιησει", μπορεί να τα γράψει πιο κόσμια.
Για συν-ανθρώπους μιλάμε.
Που δεν μας έχουν βλάψει.
Anyway... Εγώ έτσι το βλέπω.
Πάμε παρακάτω
Αδερφέ συμφωνώ δεν λέω να της πεις τπτ Παναγίες ούτε καν να την βρίζεις αλλά νομίζω από την στιγμή που εκτίθεται οι αρνητικές κρητικες θα έρθουν (πόσο μάλλον όταν είναι ένα μάτσο χάλια και θέλει 150)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα στην παρέα
Παιδιά η κοπέλα είναι τούμπανο!!!!
Πανέμορφη!!!!
Σωματαρα κωλαρα!!!!!
Ξανά άλλαξε προφ ελενακι

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με υποστηρίζουν και πάνω από όλα είναι αμεροληπτοι και καλοπροαίρετα άτομα ❤️❤️❤️Οι υπόλοιποι αν θέλουν κερνάω σφηνάκια ξύδι Και για να μην παρεξηγηθω τα γούστα διαφέρουν εννοείται δεν επιβάλλω να με γουστάρει κανείς με το ζόρι αλλά αυτός ο οχετός που εξαπολύουν ορισμένοι είναι επιεικος απαράδεκτη συμπεριφορά !
"Κράζεις? Θαυμάζεις!" λέει μια παροιμία, ίσως ενδόμυχα και να γουστάρουν, ποιός ξέρει.
Τώρα απ' την άλλη, βρίσκεσαι και σε ένα φόρουμ όπου το νήμα της Σκορδά αριθμεί 280 σελίδες :jerking2:
Στους έλληνες αρέσουν οι υπεραδύνατες, είχα ανοίξει και σχετικό νήμα παλιότερα και δεν το παραδεχόταν κανείς.
Μια Λατίνα στην Ελλάδα θα την θεωρούσαν "χοντρή"!
Τέσπα, αυτά είναι περί ορέξεως βέβαια.

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
"Κράζεις? Θαυμάζεις!" λέει μια παροιμία, ίσως ενδόμυχα και να γουστάρουν, ποιός ξέρει.
Τώρα απ' την άλλη, βρίσκεσαι και σε ένα φόρουμ όπου το νήμα της Σκορδά αριθμεί 280 σελίδες :jerking2:
Στους έλληνες αρέσουν οι υπεραδύνατες, είχα ανοίξει και σχετικό νήμα παλιότερα και δεν το παραδεχόταν κανείς.
Μια Λατίνα στην Ελλάδα θα την θεωρούσαν "χοντρή"!
Τέσπα, αυτά είναι περί ορέξεως βέβαια.
Αδερφέ η τύπισσα είναι over100kg τι λατινα λες

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Δεν είμαι τυφλός φίλε μου.
Η γυναικάρα Ελένη έχει ξεκάθαρα βραζιλιάνικες καμπύλες, κάτι εντελώς σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
μικρε,μολις πριν λιγο καιρο στο μπου και το μονο που κανεις ειναι να κραζεις τα κοριτσια.παρτο αλλιως το πραμα και πες,αν εχεις,καποια εμπειρια η αναφορα σε υπηρεσιες και συμμετοχη κοπελας.τα σχολια για το πως ειναι εμφανισιακα η καθε μια δεν εξυπηρετουν.ολοι εχουν ματια και βλεπουν.για τα γουστα του καθε ενος,δεν χρειαζονται ντερβεναγκες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
παντως την κωλαρα της και τις βυζαρες της,τα εχωνα μια χαρα στη μαπα μου. εδω περα κατι ασχημες χοντρες κωλογριες σαπιες εχουν γινει φιρμες και δεν προλαβαινουν τα τηλεφωνα και μας λενε για την Ελενη που εχει πιασιματα.

ειχαν ανοιξει νημα για το τηλεφωνο μια 60χρονης γριας που εκανε μασαζ και βαραγε μαλακιες,για δεκαδες σελιδες παρακαλαγαν για το τηλεφωνο της,αλλα η Ελενη ειναι η σαβουρα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Εμένα η Ελένη μου αρέσει πολύ γενικά σα γυναίκα. Είναι φαντασίωση εμφανισιακά! Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα που αναφέρθηκε. Έχω μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο παλαιότερα, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί. Απ' όσο έχω μάθει και διαβάσει, έχει όμως αρκετά καλές υπηρεσίες. Δεν κοροϊδεύει δηλαδή. Το γουστάρει αυτό που κάνει. Ο λόγος που δεν έχουμε συναντηθεί είναι ότι δε γουστάρει γενικά να δίνει φιλιά και υπό αυτές τις προϋποθέσεις τα 150 είναι πολλά για εμένα. Σέβομαι το πρόγραμμά της και τα όριά της όμως. Αυτά δίνει, αυτά ζητάει. Ξεκάθαρα. Υπάρχει πληθώρα κοριτσιών που μπορεί να προσφέρει στον καθένα μας αυτά που ζητάει. Όποιος ψάχνει βρίσκει. Ας μην κολλάμε με κοπέλες και προσπαθούμε ντε και καλά να τις πάμε με τα νερά μας. Ψυχραιμία λοιπόν και υπομονή. Καλές δουλειές να έχεις Ελένη. Είσαι γυναικάρα και ξηγημένη. Κι ας μην τα πούμε ποτέ από κοντά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom