Κρίμα!Καλησπέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές. Η κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα. Το έμαθα από πρώην συνάδελφό της. Ως εκ τούτου, πάμε για άλλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύ κρίμα....θα έδινα και ενα χιλιάρικο για πάρτι της...με τρελαίνει πολύ το σώμα τηςΚαλησπέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές. Η κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα. Το έμαθα από πρώην συνάδελφό της. Ως εκ τούτου, πάμε για άλλα.
Lord69
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2019
- Like
- 948
- Πόντοι
- 80
Φόλα παίζει να ήταν, την πρώτη φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο για πρόγραμμα κτλ ήταν πολύ φιλική και καλοδιαθετη, μετά απο καιρό όταν την ξαναπηρα για να κλείσουμε ραντεβού δεν το σήκωσε ποτέΠολύ κρίμα....θα έδινα και ενα χιλιάρικο για πάρτι της...με τρελαίνει πολύ το σώμα της
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
angie??Μόνο τις βυζάρες ήθελα. Εναλλακτική επιλογή angie ίσως
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.123
- Πόντοι
- 486
angie??
Τί έγινε με Angiedomm; - bourdela.com forum
Καλησπέρα. Ξέρουμε τι παίχτηκε με Angiedomm και δεν υπάρχει πλέον το thread της?
www.bourdela.com
Lord69
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2019
- Like
- 948
- Πόντοι
- 80
Ποια Angie?Μόνο τις βυζάρες ήθελα. Εναλλακτική επιλογή angie ίσως
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.123
- Πόντοι
- 486
α καλάΠοια Angie?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 162
- Πόντοι
- 6
Και μενα την γνωριζω προσωπικα απο το 2018 για αλλους λογους ,με τρελαινε το σωμα της ,αλλα ....Πολύ κρίμα....θα έδινα και ενα χιλιάρικο για πάρτι της...με τρελαίνει πολύ το σώμα της
Ο σοφός λαός του μπου λέει..Καλησπέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές. Η κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα. Το έμαθα από πρώην συνάδελφό της. Ως εκ τούτου, πάμε για άλλα.
μην πιστεύεις πουστη λόγια & πουτανας μοιρολόγια..
την κέρδισε η Επιστήμη;Καλησπέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές. Η κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα. Το έμαθα από πρώην συνάδελφό της. Ως εκ τούτου, πάμε για άλλα.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.326
- Πόντοι
- 3.195
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα.Ο σοφός λαός του μπου λέει..
μην πιστεύεις πουστη λόγια & πουτανας μοιρολόγια..
Δεν αμφισβητεί ουδείς την σοφία του λαού.
Το λέω ολόψυχα, μακάρι κάθε κορίτσι που ασχολείται με τον συγκεκριμένο χώρο, να καταφέρει κάποια στιγμή να σταματήσει για εξίσου ευχάριστους λόγους, οι οποίοι δεν χρειάζεται να αναλυθούν δημοσίως καθότι δεν μας αφορούν.
Καλό απόγευμα.
Τελευταία τροποποίηση:
Maximos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και όμως φίλε μου ειναι πολύ καλή στις ταινίες.Σιρίνα ρε τύποι όντως έκανε τσόντα η συγκεκριμένη?Η φάση της είναι το πολύ για κωλόμπαρο επαρχίας
Μπορεί από φάτσα να μην βλέπεται αλλά είναι ότι πρέπει για σκληρό γαμησι.Εχει απίστευτη κωλαρα και από τις ταινίες φαίνεται ότι είναι και πολύ δυνατή στο τσιμπούκι.Δυστηχως όμως έχει εξαφανιστεί.Και όμως φίλε μου ειναι πολύ καλή στις ταινίες.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 446
Εχει απίστευτη κωλαρα και από τις ταινίες φαίνεται ότι είναι και πολύ δυνατή στο τσιμπούκι.Δυστηχως όμως έχει εξαφανιστεί.
Εύπορος χορηγός στα γόνατα με δαχτυλίδι???
Δεν ξέρω πάντως έχει χαθεί.Εύπορος χορηγός στα γόνατα με δαχτυλίδι???
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.693
- Πόντοι
- 3.246
εγώ αυτή την Angie θέλω! αν έχει κανείς πληροφορίες ευπρόσδεκτεςΜόνο τις βυζάρες ήθελα. Εναλλακτική επιλογή angie ίσως
Τρελό τσιμπουκάκι από τη καυλιάρα Isyourgirlangie
Τρελό τσιμπουκάκι από τη καυλιάρα Isyourgirlangie
greek-tsontes.com
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 446
Ξεφύλλισα όλο το νήμα...την θυμάμαι ως Σισίλια......παλιότερα δε μου άρεσε αλλά σήμερα λέω πως θα την πλήρωνα!
Τα ίδια...!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 7K