akis123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα μάγκες θέλω την αγγελία της Ελένης η το τηλέφωνο
Βγαλτην στα Λαδαδικα να φάτε γύρο θα το εκτιμήσει καλύτερα...Ολοι το θέλουμε αλλά μάλλον σταμάτησε το κορίτσι!
Η γεωργαντα γαμιοταν??ήταν ανεξάρτητη η στούντιο?Παιδιά το πιο απλό έκανε γνωριμίες έφτιαξε στάνταρ και καλή πελατεία και δουλεύει στην ζουλα όπως η γεωργαντα που ντεμεκ πήγε Γερμανία
Ποιες κριτικες ήταν κ η Μαρία στα κόλπα?Η Μαρία πάντως πήγε Γερμανία υπάρχουν ντοκουμέντα....άντε για την Μαρία να το δεχτώ γιατί με βάση τις κρητικές ήταν φωτιά ...αλλά αυτή η φακλανα που ζηταγε 150 για στουντιογαμησι είναι δυνατόν να κρατήσει κλειστό κύκλο .....ο μόνος λόγος που η ταρίφα έφτασε σε τέτοια ύψη είναι πως πήγαινε στου τραμπούκου του Λευτέρη και μοστραρε τα βυζιά και την κωλαθρα της ...άντε έριχνε και κάνα μαστίγωμα σε Ρεντ και βάρδο ....κάτι μου λέει πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της εξαφάνισης ...έχει φοβηθεί καθώς υπήρχαν βίντεο με τα καταγγελλόμενα ως βασανιστήρια με την ίδια να συμμετέχει...
Σταμάτησε και τα ραντεβού;Χάθηκε το κορίτσι. Κρίμα που δεν θα τη δούμε σε καμιά παρτούζα να την γλασάρουν.
Ναι αυτή είναιΠαιδια καλησπερα.... αυτη δεν ειναι η σεσιλια που ηταν Fetix artist και αφεντρα?
στον σιρινακη εφτασε αυτη ?? ποο τι λες τωρα....Ναι αυτή είναι
Έγινε τσολιάς στα Βλάχικα.Σταμάτησε και τα ραντεβού;
Έκανε μερικές ταινίες με τον Σειρηνάκη κατά την γνώμη μου ελεεινές έκανε και συναντήσεις αλλά εδώ και κάνα 6μηνο έχει εξαφανιστεί.στον σιρινακη εφτασε αυτη ?? ποο τι λες τωρα....
πριν μια 3-4 χρονια ελεγε οτι ειναι επαγγελματιας αφεντρα και οτι δεν κανει τιποτα παραπανω κτλπ ....
Παντα ηθελα να την παρω ... τωρα λογικα θα πηρανε τα μυαλα της αερα ....
Είσαι τρομερός...την φάλαινα λέει....Εχςι εξαφανιστει γιατι μαλλον έχει πάει και κάνει τη φαλαινα σε κανένα ενυδρείο.
Φίλτατε αν μάθεις κάτι πες και σε εμάς...είναι για πολύ έρωτα...Καλησπέρα παίδες. Αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το κορίτσι θα εκτιμούσα ένα pm. Έχω αδυναμία στο συγκεκριμένο σωματοτυπο. Ευχαριστω
Πες και σε εμάς που την γουστάρουνε φουλΚαλησπερα εγω που Μιλησα μαζι της εχω και τηλεφωνο οποιος θελει 150 την ωρα σε ξενοδοχειο καπου κεντρικα Αθηνα.
Φίλε μου είσαι ηρωωωωααααςΛοιπόν... η Ελενάρα... γαμώ τα άτομα και επαγγελματίας σε όλα. Κάναμε ένα exclusive shooting και θα έρθει και άλλο... cool άτομο που μπορείς να συνενοηθείς μαζί της, σε σχέση με άλλα "ταλέντα" που είναι ότι να ναι...
Πάρτε και ένα μικρό tease για το τι θα έρθει ;) Sorry αλλά μιλάμε για σοβαρά βυζιάαααααα
Φίλε μου έχεις το insta της?Καλησπέρα συναγωνιστή, πανευκολα την βρήκα και από το τηλέφωνο της και από το ινστακραμ της!!
Its_me.eleni2Φίλε μου έχεις το insta της?