TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Aυτη ειναι χωριs να ασχολουμαι με αυτα, το εχει πει και η ιδια στα λαιβ στο youtubeΔεν είναι η sesilia φίλε μου, μπορεί να μοιάζουν αλλα δεν είναι αυτή.
Aυτη ειναι χωριs να ασχολουμαι με αυτα, το εχει πει και η ιδια στα λαιβ στο youtubeΔεν είναι η sesilia φίλε μου, μπορεί να μοιάζουν αλλα δεν είναι αυτή.
Μου αρέσει που το λες με σιγουριά.Δεν είναι η sesilia φίλε μου, μπορεί να μοιάζουν αλλα δεν είναι αυτή.
Βλέπω τώρα την ελεναρα στην τσόντα που λέγεται τον έκανα να χύσει με τα βυζιά είναι καύλα η γυναίκα με βυζάρες.Αν είχε και καλύτερο γαμιά θα έβγαινε πιο ωραίο αποτέλεσμα αλλά κι
Εχεις κανα λινκ;Εγω δεν μπορω να το βρω καπου ανευ πληρωμης.Βλέπω τώρα την ελεναρα στην τσόντα που λέγεται τον έκανα να χύσει με τα βυζιά είναι καύλα η γυναίκα με βυζάρες.Αν είχε και καλύτερο γαμιά θα έβγαινε πιο ωραίο αποτέλεσμα αλλά κι έτσι με έφτιαξε
Στείλε πμΕχεις κανα λινκ;Εγω δεν μπορω να το βρω καπου ανευ πληρωμης.
Της το έδινα χωρίς δεύτερη κουβένταΕλενάρα τα δίνει όλα στο "Τον έκανα να χύσει με τα βυζιά μου"
Να ρωτήσω κάτι η κυρία έχει insta ή facebook???
Στείλε πμΚαλησπερα, εχει καποιος λινκ για τις ταινιες της Ελενης;
Για πες ρε φίλος καμια λεπτομέρεια. Εάν μπορείς ας πούμε μια σύντομη κριτική.Κάνει καλό γαμησι παιδιά... Την πήρα τη προηγούμενη εβδομάδα...
Πολύ τυπική στην ώρα της καθαρή και κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει... Θα περάσεις καλάΓια πες ρε φίλος καμια λεπτομέρεια. Εάν μπορείς ας πούμε μια σύντομη κριτική.
Θα το εκτιμήσουν και οι συναγωνιστές και η ίδια η κοπέλα.
Πως επικοινωνησες μαζί της παίκτη μου;Πολύ τυπική στην ώρα της καθαρή και κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει... Θα περάσεις καλά
ρε φιλε απο το να αυτοπρομοταρεσαι πανω στο ονομα καποιας κοπελας γιατι δεν φτιαχνεις δικο σου νημα και να προμοταρεσαι εκει?