CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Ε τωρα μπορείτε να κάνετε και με τον Ορέστη.
Kαλησπέρα καλώς ήρθες, καλή αρχή. Μην μένεις σε οσα άσχημα μπορεί να έχουν γραφτεί, υπάρχουν και άνθρωποι που σε έχουν συναντήσει και ολας , που έχουν γράψει καλά λόγια. Σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε ολους, ε τι να κάνουμε , δεν θα σκάσουμε και ολας. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ο σωματότυπος σου και γενικότερα η εμφάνιση σου. Και στα live που έχω δει η εικόνα σου μόνο άσχημη δεν μπορεί να θεωρηθεί , αλλιώς δεν θα ειχαμε και στύση βραδιατικα οντας κουρασμενοι..Μην με γαματε ρε παιδιά δεν πειράζει αφήστε με στην ασχήμια μου
Μουναρα είσαι.Μην με γαματε ρε παιδιά δεν πειράζει αφήστε με στην ασχήμια μου
Μπέμπα αν έχεις την καλοσύνη, γράψε για πρόγραμμα κ τιμή..Όσον αφορά τα χρήματα οποίος θέλει τα δίνει δεν υποχρεώνω κανένα να πάει μαζί μου.... υπάρχουν και τα δεκαρικα στο Μεταξουργείο η στην Ομόνοια
Ελένηηηηηη….Καλημέρα σε όλους... είμαι η Ελένη και νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το αστείο .οι φωτογραφίες της σιρινα είναι άθλιες συμφωνώ δεν με κολακεύουν καθόλου..δείτε όμως τις ταινίες μου σίγουρα δεν είμαι τόσο απαίσια... επίσης σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το ινστα μου ...χωρίς Photoshop φυσικά μονυμε τα φίλτρα του Instagram
Εννοείται Ελένη ότι οι φωτο σου δεν έχουν ΚΑΜΊΑ σχέση με της Sirina. Και εγώ πιστεύω τις δικές σου γιατί σε έχω δει και liveΚαλημέρα σε όλους... είμαι η Ελένη και νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το αστείο .οι φωτογραφίες της σιρινα είναι άθλιες συμφωνώ δεν με κολακεύουν καθόλου..δείτε όμως τις ταινίες μου σίγουρα δεν είμαι τόσο απαίσια... επίσης σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το ινστα μου ...χωρίς Photoshop φυσικά μονυμε τα φίλτρα του Instagram
Άστους να λένε. Έχουν καιρό να δουν πραγματική γυναίκα γι' αυτό κάνουν έτσι!Μην με γαματε ρε παιδιά δεν πειράζει αφήστε με στην ασχήμια μου
Μην με γαματε ρε παιδιά δεν πειράζει αφήστε με στην ασχήμια μου
άσε το leuteris tv κ ξεκίνα να έρχεσαι κάθε βράδυ σπίτι μου.Αν παρόλα αυτά εσείς βλέποντας τις φωτογραφίες συνεχίζεται να με αποκαλείτε φάλαινα και μπαζο ...τι να πω η στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενιζουμε ...τα φιλιά μου σε όλους ...επίσης όσοι έχουν αμφιβολίες για τις φωτογραφίες κάθε βράδυ είμαι στο leuteris TV στο YouTube