paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
Αλλαγή καρκίνου λεωνΕσύ τι ζώδιο είσαι Άντζελο;
Εγω συμφωνω απολυτα οτι ΔΕΝ επρεπε να ειναι υποψηφιος ο Καραμανλης.
Αλλά αν εκλεγει και μαλιστα πρωτος στο νομο Σερρων, τι πρεπει να σκεφτουμε?
22-23 ΙουλίουΑλλαγή καρκίνου λεων
Ε καλα, δεν φανταζομαι οτι υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να ξανατοποθετηθει σε υπουργικη θεση ή αλλη θεση ευθυνης.
Εγώ βάζω στοίχημα ότι το 2027 θα βάλει μαζί με Μπακογιάννη κ Δένδια υποψηφιότητα για αρχηγεία ΝΔκαλα μην παιρνεις και ορκο,στην ελλαδα ειμαστε τυπε
Εγώ βάζω στοίχημα ότι το 2027 θα βάλει μαζί με Μπακογιάννη κ Δένδια υποψηφιότητα για αρχηγεία ΝΔ
ok, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Κι εγώ δηλώνω ότι είμαι απόγονος του Φαραώ Ραμσή. Κι όχι, δεν τον λυπάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Όλοι οι κατά δήλωσή τους Αριστεροί έχουν στρώσει το δρόμο στις Μυτούδες, κΑι νομίζανε ότι οι ίδιοι δεν κινδυνεύουν. Θα δρέψουν τους καρπούς της επιλογής τους αυτής. Για τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό φοβάμαι που θα αντιμετωπίσει αυτό το κλίμαΤι είναι ρε τυπε? Όλοι οι αρτιστες της πουτσας κομμουνιστες είναι. Με το συριζα δεν εκλέχθηκε? Μήπως θες να τον λυπηθουμε ξαναλέω? Χαρακτηριστικό παράδειγμα άχρηστου κουμμουνιου είναι, σκουπιδιου της κοινωνιας, και ας μη θες να το πιστέψεις.
Mην μιλας ετσι γι' αυτην σε παρακαλω...Δεν πιστευω τιποτα. Μου ελεγε την αληθειαΕίχες κι εσύ κάτι κολλήματα! Δεν αναφέρομαι τώρα στο εμφανισιακό αλλά στο ότι το πορνίδιο σε είχε πείσει πως ήθελε να "ξεκόψει" ενώ συνέχιζε να ψωνίζεται. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλη καύλα πάντως...
22
οποιαδήποτε άλλη επιλογή τον ιούλιο φαίνεται χειρότερηΤύπε εγώ δεν θα ψηφίσω ξανά Ν.Δ. για χίλιους δυο λόγους, αλλά μόνο το ατύχημα στα Τέμπη δεν είναι ένας από αυτούς. Το κράτος είναι διαχρονικά μπουρδέλο, η σιδηροδρομική γραμμή είχε παραδοθεί τζιτζί το 2010 αλλά έκτοτε έκλεβαν υλικά οι πάντες, από τους γύφτους μέχρι υπαλλήλους του ΟΣΕ. Οπότε γιατί φαίνε οι σημερινοί για μια κατάσταση 10 τουλάχιστον χρόνων (να μην το γενικεύσω και πω αιώνων!) Απλά η στραβή έκατσε στη βάρδια τους.
Τέλος πάντων αυτοί είμαστε, τέτοιες πολιτικές ηγεσίες μας αξίζουν.
Λογικό οι Βρυξελλες ειναι ενα χωριό , οι κεντροευρωπαιοι την κοπανανε με ευκολια και ειναι σε 3 ωρες σπίτια τους . Ο μεσος ορος ηλικιας ειναι υψηλος οποτε οι λιγοι νεοι αντρες γαμανε (και δερνουν κατα τα φαινόμενα).37 χρονών, ανύπαντρη και άτεκνη, ζώντας μια 15ετία τώρα στις Βρυξέλες και δουλεύοντας στην ΕΕ. Ναι, εντάξει, και εμένα θα μου έφταιγαν όλα..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. .... μια κοπελα ΔΕΝ βγαινει για πλακα να πει τετοια πραγματα.........επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μας και ακουσει τα αυτια μας , μια κοπελα ΔΕΝ βγαινει για πλακα να πει τετοια πραγματα......εχουμε δει χιλιαδες μουνοπανους να κρυβονται πισω απο ενα πολυ προσεκτικα πολιτικα ορθο προφιλ και οταν βρουν ευκαιρια να δινουν ρεστα μουνοπανιασης.....
Ωραία να στείλουμε δώρο με μπουξο μια μπουγάτσα με κιμά
Από ολαΩραία να στείλουμε δώρο με μπουξο μια μπουγάτσα με κιμά
Τρως κιμά μοσχαρίσιο; Η βολευεστε στας Αθήνας με χοιρινό μόνο;;
Α οκ διότι ο μπουξος μας είναι λιτοδιαιτος κ βιγκαν μονοΑπό ολα
Ναι εμένα μου λες,αμασητα με τον άλλον τα καταπινουνΑ οκ διότι ο μπουξος μας είναι λιτοδιαιτος κ βιγκαν μονο
Για αρχή προσπάθησε να πεις την άποψή σου για τους πανηγυρισμούς υπουργών μαζί με ακροαριστερά σκουπίδια άμα τω ακούσματι της δικαστικής απόφασης, μετά από επίμονο πολυήμερο εκφοβισμό των μελών του δικαστηρίου.
Αν έχεις όρεξη μου λες και τις απόψεις σου για τα περιοριστικά μέτρα και την εμβολιαστική υποχρεωτικότητα. "Έσωσαν ζωές!" λες; 'Η "καλά τώρα κάναμε μια μαλακία σα παιδιά κι εμείς, πόσο θα μας το χτυπάτε;" Γιατί άντε το τελαυταίο να το δεχθώ.