Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 107.078
Εισαι πολυ τυχεροςΜένω στην παραλία και απο το σπίτι βλέπω την Αίγινα. Μεγάλο πράγμα η ηρεμία που σου δίνει αυτή η εικόνα. Ακόμα και οτνα έχει αέρα και η θάλασσα έχει κύματα...
Εισαι πολυ τυχεροςΜένω στην παραλία και απο το σπίτι βλέπω την Αίγινα. Μεγάλο πράγμα η ηρεμία που σου δίνει αυτή η εικόνα. Ακόμα και οτνα έχει αέρα και η θάλασσα έχει κύματα...
Και όπως είπε η γνωστή αοιδος:Μια παροιμια λεει
"όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"
Αν γινει και με εναν διαφορετικο τροπο ακομη καλυτερα.
Επισης μου αρεσει και η εξης
"τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια"
Αυτα προς το παρον
Ααααα !Μια παροιμια λεει
"όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"
Αν γινει και με εναν διαφορετικο τροπο ακομη καλυτερα.
Επισης μου αρεσει και η εξης
"τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια"
Αυτα προς το παρον
γατα εισαι !!!! χαχχαχαΑαααα !
Το βρηκα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια !
Η γατα της γειτονιας ?
Τι κερδισα ?
γατα Σιαμ .....χαχαχαχαχαγατα εισαι !!!! χαχχαχα
Απογοητευτηκα πολυ απο εσενα. Δεν περιμενα να κανεις εσυ αυτο το λαθος.Ααααα !
Το βρηκα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια !
Η γατα της γειτονιας ?
Τι κερδισα ?
Μημπως η γατα ειναι διχασμενη προσωπικοτηταΑπογοητευτηκα πολυ απο εσενα. Δεν περιμενα να κανεις εσυ αυτο το λαθος.
Για ξανασκεψου το παλι....
Αλλη μια ευκαιρια την εχεις.
Και τα βραδια απο οτι ειδα χθες και μετα ξενυχτας στα μπαρακια μεχρι το πρωι. Αχ αυτη η νεολαια σημερα.Μημπως η γατα ειναι διχασμενη προσωπικοτητα
Εχω πολυ καιρο να διαβασω τα μαθηματα μου το βραδυ βλεπω σηριαλ και την μερα παω να δω στην θαλασσα αν κουνιουνται οι βαρκουλες
Παω στα μπαρακια και πινω βοτκεςΚαι τα βραδια απο οτι ειδα χθες και μετα ξενυχτας στα μπαρακια μεχρι το πρωι. Αχ αυτη η νεολαια σημερα.
Πας στα μπαρακια αλλα ξετρελαινεις τα αγορακια εκει.Παω στα μπαρακια και πινω βοτκες
Το βρηκα !Πας στα μπαρακια αλλα ξετρελαινεις τα αγορακια εκει.
Τελικα το βρηκες το λαθος;
Τελευταια στιγμη γλυτωσες την τιμωρια......Το βρηκα !
Δεν ηταν γατα αλλα γατος !
........και ποια θα ηταν η τιμωρια μου ?Τελευταια στιγμη γλυτωσες την τιμωρια......
Θα σε εγλυφα παντου.....σε ολο σου το κορμι......απο την κορυφη μεχρι και το γλυκο σου..............και ποια θα ηταν η τιμωρια μου ?
....... η πιο γλυκια τιμωριαΘα σε εγλυφα παντου.....σε ολο σου το κορμι......απο την κορυφη μεχρι και το γλυκο σου......
....... η πιο γλυκια τιμωρια