Κατσαριδάκι μου
επειδή η φιλενάδα σου παραπονιέται ότι γενικά μόνο σε αυτή γκρινιάζω ενώ εσένα σε έχω στα όπα - όπα, λοιπόν ΓΚΡΡΡΡ τα δώρα σου θα είναι μόνο σε ουκρανικό νόμισμα. Αν δεν σου αρέσει λυπάμαι, δεν αλλάζω την απόφαση από εδώ και πέρα!
Δεν είναι μόνο ότι ακούγεται σα ΓΚΡίβνα, αλλά 69 (οπς ανώμαλο νούμερο) χιλιάδες ΓΚΡίβνες (συνολικά έξοδα) κάνε τη μετατροπή να δεις πόσο γενναιόδωρος θα είμαι μαζί σου
ΨΨ
@Magi κανονίστε να βρεθείτε με τη Λαίδη πριν λήξει η χρονιά. Οι καφέδες κερασμένοι από εμένα στέλνοντας 1000 ΓΚPPΡ σε κάποια από τις δύο σας
Δεν χρειάζεται να σας ευχηθώ εδώ μέσα αφού μιλάμε απέναντι, όταν όμως δεν θα φοράω το ρολόι
Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος στους θαμώνες του εν λόγω νήματος
περισσότερο για εσάς ξαναμπήκα, όπως οιΝτιμιγκολ, Πάνο1978, Πολυζώης, τον Αθηναίο, Γουάητ Όθελος, το Θησέα, τέσπα όλο θα ξέφυγε και κάποιος, δεν γίνεται να σας αναφέρω κι όλους (εξαιρούνται όσοι πήγαν στα αποδυτήρια = ΠΛΟΚ)...
Δεν πρέπει να σπαταλώ πολύτιμη ενέργεια και χρόνο, η Λαίδη είναι ακριβούτσικη (για αρκετό κόσμο) κι αφού την έχω ανεβάσει σε επίπεδο Βασίλισσας πάει για 4ψηφιο το βαλάντιο
Βάλτε κάποιους στόχους στη ζωή σας, ακολουθώντας απαρέγκλιτα ένα πρόγραμμα και φυσικά να είστε υπομονετικοί, γιατί η ωμή πραγματικότητα διδάσκει ότι τα κορίτσια ασχολούνται πρωτίστως πόσους πόντους είναι το πορτοφόλι μας και δευτερευόντως για τα υπόλοιπα