Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 12.054
- Πόντοι
- 2.246
Την είχα ξεχάσει. Νιώθω πολύ sexy με την τάπα μου ♥︎κοντευα να μην την γνωρισω χωρις την ταπα
Την είχα ξεχάσει. Νιώθω πολύ sexy με την τάπα μου ♥︎κοντευα να μην την γνωρισω χωρις την ταπα
αν θες για σήμερα στείλε μουΤην είχα ξεχάσει. Νιώθω πολύ sexy με την τάπα μου ♥︎
Αγαπημένε μαυρε γάτε "περιτύλιγμα"και χωρίς σφήνα.....!!πως τα βλέπεις;....ετσι!!!! Σωστο "περιτυλιγμα" για το εντυπωσιακο περιεχομενο!!!!!
Ευγε στον μαγκα που δν σου ζητησε κοκκινα (παααααααλι)!!!!
Σκύψε ευλογημένη ,,,,χαχαχαχα!!!στα πρόχειρα!
Η lady είναι κοριτσαρος λέμε... Και σε όποιον αρέσει!!!!!ευτυχως και βαζει σφηνα καμια φωτογραφια το κοριτσι
ΥΓ. δεν μιλαω για την σφηνα απο πισω
....μια χαρα το βλεπω το περιτυλιγμα, ισως ηθελε λιγο πιο κινκυ (δερμα/βινυλιο κτλ).Αγαπημένε μαυρε γάτε "περιτύλιγμα"και χωρίς σφήνα.....!!πως τα βλέπεις;
Το κορίτσι είναι κινκυ μόνο του ,δεν θέλει υποκατάστατα κοντοψωλη !!!....μια χαρα το βλεπω το περιτυλιγμα, ισως ηθελε λιγο πιο κινκυ (δερμα/βινυλιο κτλ).
Κατα τ'αλλα για την σφηνα εγω δν εχω παραπονο αλλα εχει σιγουρα το κωλαρακι σου!!!!!
ΥΓ. παρε και κανα κινητο με καλη καμερα
Είναι οο φωτισμός....μια χαρα το βλεπω το περιτυλιγμα, ισως ηθελε λιγο πιο κινκυ (δερμα/βινυλιο κτλ).
Κατα τ'αλλα για την σφηνα εγω δν εχω παραπονο αλλα εχει σιγουρα το κωλαρακι σου!!!!!
Εδώ θα αφήσω αυτό.Το κορίτσι είναι κινκυ μόνο του ,δεν θέλει υποκατάστατα κοντοψωλη !!!
Αυτό θα μου το πεις από κοντά young lady,χαχαχαχαΕδώ θα αφήσω αυτό.
μην σε ακουσει καποια ψυχη οτι εισαι κινκυ!θα μπλεξειςΕδώ θα αφήσω αυτό.
....ναι αλλα αναψε κ κανα φως παραπανω, θα φτασει η πρεσβυωπια μας στο θεο στο τελος!!!!!Είναι οο φωτισμός
Βρε @Odin_ τόσα πολλά δώρα σας κάνει το κορίτς, όλοι πελούσιοι είμαστε εδώ μέσα, ένας σας δεν θα βρεθεί να της το κάνει δώρο τώρα στις γιορτές ;....μια χαρα το βλεπω το περιτυλιγμα, ισως ηθελε λιγο πιο κινκυ (δερμα/βινυλιο κτλ).
Υδραυλικό έχει το νήμα....μαγκα μου, ειναι "ο φωτισμος" λεει το κοριτσ'
....γιατι και να'χει θα αλλαξει κατι?!?!!? Τζακουζι χωρις νερο, φωτο χωρις φωτα κτλ, μουνηδες ολοι μαγκα μου κοιτανε να γαμησουν μονο κ απο δ΄λια αρχιδιαΥδραυλικό έχει το νήμα
Ηλεκτρολόγο έχει ?
σκεφτεσαι να ξηλωσεις τιποτα σωληνες για να τους κανεις εξοξευτηρες ποια πρεσβεια θα χτυπησεις φιλε τρομοκρατηΥδραυλικό έχει το νήμα
Ηλεκτρολόγο έχει ?