Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.844
- Πόντοι
- 2.836
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
@Lady Alexia κανε αυτό που ξέρεις καλά....και βάλε μια φωτογραφία να πάρει πάλι το νήμα τον σωστό δρόμο....
αληθεια ειναιΠλέον νομίζω βιντεακι την ώρα της μάχης λείπει
Μπράβο. Ωραία και ευγενικά το έκοψες. Μην μπαχαλέψουμε άλλο το νήμαΚαλή συνέχεια και περαστικά πιτσιρίκο....... Και περαστικά πόνος είναι θα περάσει....!!!!
Αυτός είναι ο σκοπός τους...Μπράβο. Ωραία και ευγενικά το έκοψες. Μην μπαχαλέψουμε άλλο το νήμα
ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΟΛΑΤΕ εγω νομιζα οτι πληρωνεςΑυτός είναι ο σκοπός τους...
Αυτός είναι ο σκοπός... Χαχαχαχα... Και σίγουρα όχι ο δικός μου!!!ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΟΛΑΤΕ εγω νομιζα οτι πληρωνεςαλλα και εσυ γραφεις διθυραμβικα σχολια για κανα τζαμπα γαμησι τι να πω πολυ κριμα
![]()
Αυτός είναι ο σκοπός... Χαχαχαχα... Και σίγουρα όχι ο δικός μου!!!
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!!... ΣΟΒΑΡΆ????? πέφτω από τα σύννεφα!!!!!τι υπαρχει ολοκληρη σπειρα
εισαι σιγουρος
![]()
ευτυχως και βαζει σφηνα καμια φωτογραφια το κοριτσιΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!!... ΣΟΒΑΡΆ????? πέφτω από τα σύννεφα!!!!!![]()
ελα ρε κοριτσι που εισαι γιατι πλακωσανε ολοι οι μπαχαλακηδεςκαλημέρααααααα!!!!
Καλημέρα μανάρικαλημέρααααααα!!!!
τι σου εχω μαθει τοσα χρονιαΚαλημέρα μανάρι
Κέρασε κάνα κωλαράκι εδώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα![]()
Δεν έχουμε παράπονο από το κορίτσι .τι σου εχω μαθει τοσα χρονια1=κανενα
![]()
μιλαμε εγω βαζω το μαυρο φοντο στο bou και αυτο μου το κανει ασπροΔεν έχουμε παράπονο από το κορίτσι .
Δίνει υλικό κάργα![]()
κοντευα να μην την γνωρισω χωρις την ταπαΔεν έχουμε παράπονο από το κορίτσι .
Δίνει υλικό κάργα![]()
Την είχα ξεχάσει. Νιώθω πολύ sexy με την τάπα μου ♥︎κοντευα να μην την γνωρισω χωρις την ταπα![]()