πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
θα παω αυριο να κοψω
ΛΑΚΗ ντροπη ρε τοσο γυφτος πια σου εχω αγοραστη για το ντατσουν μπας και γινεις επιτελους κονιορδος
θα παω αυριο να κοψω
ΛΑΚΗ ντροπη ρε τοσο γυφτος πια σου εχω αγοραστη για το ντατσουν μπας και γινεις επιτελους κονιορδος
χαλιααα κελημια πατατεεεεσ ποιοσ ειναι στο τελεφωνο αν δεν απατομηΛΑΚΗ ντροπη ρε τοσο γυφτος πια σου εχω αγοραστη για το ντατσουν μπας και γινεις επιτελους κονιορδος
χαλιααα κελημια πατατεεεεσ ποιοσ ειναι στο τελεφωνο αν δεν απατομη
την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
κουβαρντα μου εσυτην καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.
Καλησπέρα πανέμορφηΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Καλησπέρα και από εμένα ΈλεναΚαλησπερα αγαπη !
Λουλουδακι
Καλησπερα ματια μου !Καλησπέρα και από εμένα Έλενα
Lavro
Καλησπερα ματια μου !
καλησπερα ομορφια μου.ΑΝΤΕΧΕΙΣ !
Εγω ορκιζομουν πώς δεν θα άντεχα και όμως άντεξα.
Δεν φαντάζεσαι πόση δύναμη έχεις μέσα σου.
Οι δυσκολίες είναι αυτές που μας ενεργοποιούν εσωτερικά αποθέματα και δυνατότητες που δεν τις είχαμε ανακαλύψει.
Αλλωστε δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που συμβαίνει όμως μπορείς να διαχειριστείς σιγά-σιγά τις σκέψη σου και να διαπραγματευτής της συνέπειες.
Μην παραδίδεσαι χρειάζεται χρόνος ίσως περισσότερος από αυτόν που ακούς να λένε.
Δώσε χώρο στους ανθρώπους που σ αγαπάνε μιλα τους πες τους πώς αισθάνεσαι μην κάνεις τον ήρωα δεν είσαι.
Πριν συμβεί αυτή η καταιγίδα είχες όνειρα επιθυμίες πράγματα που σου έδιναν χαρά.
Οποτε νιώσεις λίγο ο τι μπορείς γράψτα σε ένα χαρτί και βάλε τα κάπου να τα βλέπεις θα ξαναφτάσεις να το σκέφτεσαι είναι νωρίς αλλά θα γίνει.
Στο χέρι σου είναι.
Φρόντισε τον εαυτό σου άσε του χώρο να γκρινιάξει να πενθησει να κλάψει αλλά δίνε του και κάτι θετικό μέσα στην ασχήμια για να αντλεί δύναμη.
Ζητα βοήθεια αν βλέπεις ότι βυθίζεσαι και πνίγεσαι.
Πονάς αλλά να θυμάσαι:
Θα φτάσει η στιγμή που δεν θα ξεχάσεις αλλά θα μάθεις να ζεις με αυτό και τότε θα ακούσεις να σε λένε δυνατό ενώ μέσα σου ξέρεις πως κάποτε δεν ήσουν δυνατός απλά η ζωή σε έκανε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Γεια σου γκαβλιαρηκαλησπερα ομορφια μου.