Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.053
- Πόντοι
- 1.056
μπονζουαρ μεσιεΓεια σου γκαβλιαρη
μπονζουαρ μεσιεΓεια σου γκαβλιαρη
Ε μπουρκουμε Αμέρικαν κλαρινεμπονζουαρ μεσιε
Καλό βράδυ Έλενα μουΑΝΤΕΧΕΙΣ !
Εγω ορκιζομουν πώς δεν θα άντεχα και όμως άντεξα.
Δεν φαντάζεσαι πόση δύναμη έχεις μέσα σου.
Οι δυσκολίες είναι αυτές που μας ενεργοποιούν εσωτερικά αποθέματα και δυνατότητες που δεν τις είχαμε ανακαλύψει.
Αλλωστε δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που συμβαίνει όμως μπορείς να διαχειριστείς σιγά-σιγά τις σκέψη σου και να διαπραγματευτής της συνέπειες.
Μην παραδίδεσαι χρειάζεται χρόνος ίσως περισσότερος από αυτόν που ακούς να λένε.
Δώσε χώρο στους ανθρώπους που σ αγαπάνε μιλα τους πες τους πώς αισθάνεσαι μην κάνεις τον ήρωα δεν είσαι.
Πριν συμβεί αυτή η καταιγίδα είχες όνειρα επιθυμίες πράγματα που σου έδιναν χαρά.
Οποτε νιώσεις λίγο ο τι μπορείς γράψτα σε ένα χαρτί και βάλε τα κάπου να τα βλέπεις θα ξαναφτάσεις να το σκέφτεσαι είναι νωρίς αλλά θα γίνει.
Στο χέρι σου είναι.
Φρόντισε τον εαυτό σου άσε του χώρο να γκρινιάξει να πενθησει να κλάψει αλλά δίνε του και κάτι θετικό μέσα στην ασχήμια για να αντλεί δύναμη.
Ζητα βοήθεια αν βλέπεις ότι βυθίζεσαι και πνίγεσαι.
Πονάς αλλά να θυμάσαι:
Θα φτάσει η στιγμή που δεν θα ξεχάσεις αλλά θα μάθεις να ζεις με αυτό και τότε θα ακούσεις να σε λένε δυνατό ενώ μέσα σου ξέρεις πως κάποτε δεν ήσουν δυνατός απλά η ζωή σε έκανε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
πόσο μα πόσο δίκιο έχεις Έλενα!!!Δυστηχώς πολλές φορές θέλουμε να το παίξουμε ήρωες γιατί απο εγωισμό δεν θέλουμε να ζητήσουμε βοήθεια.ΑΝΤΕΧΕΙΣ !
Εγω ορκιζομουν πώς δεν θα άντεχα και όμως άντεξα.
Δεν φαντάζεσαι πόση δύναμη έχεις μέσα σου.
Οι δυσκολίες είναι αυτές που μας ενεργοποιούν εσωτερικά αποθέματα και δυνατότητες που δεν τις είχαμε ανακαλύψει.
Αλλωστε δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που συμβαίνει όμως μπορείς να διαχειριστείς σιγά-σιγά τις σκέψη σου και να διαπραγματευτής της συνέπειες.
Μην παραδίδεσαι χρειάζεται χρόνος ίσως περισσότερος από αυτόν που ακούς να λένε.
Δώσε χώρο στους ανθρώπους που σ αγαπάνε μιλα τους πες τους πώς αισθάνεσαι μην κάνεις τον ήρωα δεν είσαι.
Πριν συμβεί αυτή η καταιγίδα είχες όνειρα επιθυμίες πράγματα που σου έδιναν χαρά.
Οποτε νιώσεις λίγο ο τι μπορείς γράψτα σε ένα χαρτί και βάλε τα κάπου να τα βλέπεις θα ξαναφτάσεις να το σκέφτεσαι είναι νωρίς αλλά θα γίνει.
Στο χέρι σου είναι.
Φρόντισε τον εαυτό σου άσε του χώρο να γκρινιάξει να πενθησει να κλάψει αλλά δίνε του και κάτι θετικό μέσα στην ασχήμια για να αντλεί δύναμη.
Ζητα βοήθεια αν βλέπεις ότι βυθίζεσαι και πνίγεσαι.
Πονάς αλλά να θυμάσαι:
Θα φτάσει η στιγμή που δεν θα ξεχάσεις αλλά θα μάθεις να ζεις με αυτό και τότε θα ακούσεις να σε λένε δυνατό ενώ μέσα σου ξέρεις πως κάποτε δεν ήσουν δυνατός απλά η ζωή σε έκανε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
καλο βραδυ ομορφια μου24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ 590 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !
ΤΟ ΤΗΛΗΦΩΝΟ ΤΗΣ
6971916590 !!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Κανα παρτούζα θα παίξει;;;24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ 590 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !
ΤΟ ΤΗΛΗΦΩΝΟ ΤΗΣ
6971916590 !!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Αν ειναι να παιξει θα παιξει αλλιως θα προσπερασει !Κανα παρτούζα θα παίξει;;;
Καλημερα στην ποιητρια του site.Αν ειναι να παιξει θα παιξει αλλιως θα προσπερασει !
Μόνο μπλα μπλα και από τηγανητα τίποτα....καλο βραδυ ομορφια μου
αφου δεν ειμαι εκει,πωσ εξ αποστασεωσΜόνο μπλα μπλα και από τηγανητα τίποτα....
Κατάλαβα μικροτσουτσουνος.....σε λάθος νήμα γράφειςαφου δεν ειμαι εκει,πωσ εξ αποστασεωσ
ενω εσυ εε.αυτη που παταω εδω δικια σου ειναιΚατάλαβα μικροτσουτσουνος.....σε λάθος νήμα γράφεις
Πετροαλανι αυτη που πατας δικια μου ειναι......δεν ειναι του Πολυζωη......ξεπατα λιγο να ελευθερωθει να την μαζεψω παλι πισωενω εσυ εε.αυτη που παταω εδω δικια σου ειναι
Καλησπερα !Αφιερωμένο στην νηματοθετρια και για να τιμήσω ένα λαϊκό καλλιτέχνη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας....
Καλησπερα !
Σε ευχαριστω πολυ !
Καλο παραδεισο να εχει πηγε και αυτος στην γειτονια των αγγελων