πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Χάρηκες λαμόγιο νομίζεις ότι βγήκες εκτός στόχου....εδώ είμαστε ανοιχτά καί σέ περιμένωκαλημερα δασκαλε.
Χάρηκες λαμόγιο νομίζεις ότι βγήκες εκτός στόχου....εδώ είμαστε ανοιχτά καί σέ περιμένωκαλημερα δασκαλε.
μπονζουουρ.καλααα οπωσ ο μπαρμπα γιωργοσ το βεληγκεκα σου ειπα θα σε κανωΧάρηκες λαμόγιο νομίζεις ότι βγήκες εκτός στόχου....εδώ είμαστε ανοιχτά καί σέ περιμένω
Καλημέρα πανέμορφη,για αυτό είπες να το ρίξεις στο τραγουδιΜια δοση τρελλας ολη την εχουμε
Εξαρταται στον καθενα σε τι βαθμο ειναι !
Σε αυτη την ηλικια που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξω τωρα !
Μεγαλωσα σε εναν σπιτι πολυ πειθαρχημενο και με αυστηρους κανονες !
Πιστευω καλο μου εκανε αυτο και οχι κακο !
μπονζουουρ.καλααα οπωσ ο μπαρμπα γιωργοσ το βεληγκεκα σου ειπα θα σε κανω
to μυνημα σου συναγωνιστη που απευθηνονταν ?? να το ξεκαθαριζεις αλλη φορα γιατι πρωτος καρδουλα σου εβαλε ο τρυφερουλης (@Πέτροςαλανι )Καληνύχτα ομορφιά μου!!!
παπαγαλος αξιοπιστα
Με ξεχασε κι αυτοςπαπαγαλος αξιοπιστα
εγω λεω να κανεις μια απογραφη οπως τα σουπερ μαρκετ να δεις εχει μεινει κανας γαμπρουληςΜε ξεχασε κι αυτος
Οσοι με αγαπησαν δεν με αντεξαν πολυ και ενα ωραιο πρωι ειπαν θα πανε για τσιγαρα και ετσι απλα εξαφανιστηκανεγω λεω να κανεις μια απογραφη οπως τα σουπερ μαρκετ να δεις εχει μεινει κανας γαμπρουλης
Μήπως ήταν ένα τυχαίο γεγονός...τότε που είχε απεργία ο ΠαπαστράτοςΟσοι με αγαπησαν δεν με αντεξαν πολυ και ενα ωραιο πρωι ειπαν θα πανε για τσιγαρα και ετσι απλα εξαφανιστηκαν
δεν τρωγεσαι με τιποταααto μυνημα σου συναγωνιστη που απευθηνονταν ?? να το ξεκαθαριζεις αλλη φορα γιατι πρωτος καρδουλα σου εβαλε ο τρυφερουλης (@Πέτροςαλανι )
Ρε σαλιαρη λουλούδια δεν έχει το μαγαζί
Η γιαγια μου ελεγε :Μήπως ήταν ένα τυχαίο γεγονός...τότε που είχε απεργία ο Παπαστράτος
Άσε αυτά δεν Με ψήνεις εμένα.....τα έχω κανονίσει όλα θα έρθει η θεία από το Σικάγο @Πέτροςαλανι για προξενήτραΗ γιαγια μου ελεγε :
《 ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 》!
Υ..Γ...και εγω χορευω μετα γιατι εχω βοηθησει με τον τροπο μου να χαθει το μυρμηγκι ....χαχαχαχαχα
Λατρευω την ελευθερια μου !
θα παω αυριο να κοψωΡε σαλιαρη λουλούδια δεν έχει το μαγαζί
θα παω αυριο να κοψω