Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
Πανεμορφη κουκλιτσαΌνειρα γλυκά κουκλιτσα!
Πανεμορφη κουκλιτσαΌνειρα γλυκά κουκλιτσα!
Ετσι μπραβο! Κουκλιτσα!!!!!!!!! Τωρα μαλιστα ξεμπερδευτηκα!Όνειρα γλυκά κουκλιτσα!
Κουκλαρα ατελείωτη!!!Πανεμορφη κουκλιτσα
ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΤΕ !Η Ελενα σε σπιτι ερχεται η μονο ξενοδοχειο;
Το δικό μας Νήμα, κυρία, δεν είναι σπίτι ...ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΤΕ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Εχετε δικιο εχω πολλες μερες να σας επισκεφτω στο νημα σας !Το δικό μας Νήμα, κυρία, δεν είναι σπίτι ...
Καλημέρα!
Και επίσης δύνασθε να συζητάτε εις το Νήμα μας, κυρία...!!!Εχετε δικιο εχω πολλες μερες να σας επισκεφτω στο νημα σας !
Ειμαι απαραδεκτη !
Υποσχομαι οτι θα επανορθωσω !
Τα φιλια μου
Εξήγησε τον λόγω.....ότι πρώτα από όλα πρέπει να έχει περάσει όλο το σπίτι 2 χέρια χλωρίνηΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΤΕ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικη με την καθαριοτητα του σπιτιου !Εξήγησε τον λόγω.....ότι πρώτα από όλα πρέπει να έχει περάσει όλο το σπίτι 2 χέρια χλωρίνη
Το ψυχαναγκαστική παραπέμπει σε τρελά για όσους δεν γνωρίζουν την ιατρική ορολογίαΕιμαι λιγο ψυχαναγκαστικη με την καθαριοτητα του σπιτιου !
Απεχθανομαι την σκονη και την ακαταστασια !
Τι θυμηθηκα τωρα !
Πηγα να επισκεφτω μια φιλη μου και δεν ηταν και τοσο καθαρο το σπιτι της πηγα να πεθανω απο αφυδατωση οση ωρα ημουν εκει δεν ηπια ουτε νερο !
Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Μια δοση τρελλας ολη την εχουμεΤο ψυχαναγκαστική παραπέμπει σε τρελά για όσους δεν γνωρίζουν την ιατρική ορολογία
Αφού δεν την είπες να φέρει την σφουγγαρίστρα να ρίξεις ένα καθαρισμό πάλι καλάΜια δοση τρελλας ολη την εχουμε !
Εξαρτατε στον καθενα σε τι βαθμο ειναι !
Σε αυτη την ηλικια που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξω τωρα !
Μεγαλωσα σε εναν σπιτι πολυ πειθαρχημενο και με αυστηρους κανονες !
Πιστευω καλο μου εκανε αυτο και οχι κακο !
το γαλα ειναι μαυροΣε ευχαριστω πολυ !
Η αρχη ξεκινησε με αποκλεισμους
Ειχα μηνες να μοιρασω !
Να μην ξεχνιομαστε
Προτιμούμε μια υγείας ΠαυλίδηΚαλημερα με υγεια.
Εκεινο το σπιτι για να το καθαρισω θα ηθελα τουλαχιστον ενα μηναΑφού δεν την είπες να φέρει την σφουγγαρίστρα να ρίξεις ένα καθαρισμό πάλι καλά
Ε ναι στα 26 εχει διαμορφωθει ο χαρακτηρας σου. Τωρα δεν αλλαζεις. Ισως οταν γερασεις.Μια δοση τρελλας ολη την εχουμε
Εξαρταται στον καθενα σε τι βαθμο ειναι !
Σε αυτη την ηλικια που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξω τωρα !
Μεγαλωσα σε εναν σπιτι πολυ πειθαρχημενο και με αυστηρους κανονες !
Πιστευω καλο μου εκανε αυτο και οχι κακο !
Δάσκαλε κανόνισε την πορεία σου .κάνα μήνα έχεις που είσαι εκτός του κάδρουΕ ναι στα 26 εχει διαμορφωθει ο χαρακτηρας σου. Τωρα δεν αλλαζεις. Ισως οταν γερασεις.
καλημερα δασκαλε.Καλημερα με υγεια.