πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.168
- Πόντοι
- 12.056
Καλημέρα Έλενα μου!
Σε ευχαριστώ που υπαρχεις!
Καλημέρα Έλενα μου!
Σε ευχαριστώ που υπαρχεις!
Καλημερα ΕλεναΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !
11 ιανουαρίου διεθνής ημέρα 《ευχαριστώ》......
Αυτή είναι η πλέον καταλληλη στιγμή που μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους τους συγγενείς και τους φίλους σας ακόμα και για το γεγονός ότι υπάρχουν απλά στη ζωή σας!
Την ημέρα αυτή είναι συνηθισμένο να δώσετε ευχετήριες κάρτες με ειλικρινείς και θερμές ευχές!
ευχαριστώ είναι μία ειλικρινή ευχαριστία!
Παρά το γεγονός ότι σε κάθε χώρα εκφράζεται διαφορετικά η ουσία της δεν αλλάζει και ο παραλήπτης παραμένει πάντα ικανοποιημένος διότι η δράση του ενθαρρύνεται από μία ευγενική λέξη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΕ ΟΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ !
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !
ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !
Καλημερα Ελενα
Τα εχω πει και γραψει απειρες φορες φορες εδω μεσα για το τι ξεχωριστη γυναικα εισαι.
Εγω προσωπικα θα ηθελα επισης να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για οσα εχεις κανει και με εχεις βοηθησει.
Σου ευχομαι τα καλυτερα.
Γεια σου μεγαλη μου αγαπη και μοναδικη !Καλημερααα καρδουλαα μου...τι κανειςς.;;;;,που σε πετυχαινω;;
παψε αριστοκρατη τησ φαπασΑπό ένα τσομπανακο τι να περιμένεις
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !
11 ιανουαρίου διεθνής ημέρα 《ευχαριστώ》......
Αυτή είναι η πλέον καταλληλη στιγμή που μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους τους συγγενείς και τους φίλους σας ακόμα και για το γεγονός ότι υπάρχουν απλά στη ζωή σας!
Την ημέρα αυτή είναι συνηθισμένο να δώσετε ευχετήριες κάρτες με ειλικρινείς και θερμές ευχές!
ευχαριστώ είναι μία ειλικρινή ευχαριστία!
Παρά το γεγονός ότι σε κάθε χώρα εκφράζεται διαφορετικά η ουσία της δεν αλλάζει και ο παραλήπτης παραμένει πάντα ικανοποιημένος διότι η δράση του ενθαρρύνεται από μία ευγενική λέξη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΕ ΟΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ !
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !
ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !
κλασομπανιερα σαραντα σαραντα τα βαζεις ολα τωρα
Ααααααα....θα επικοινωνησουμε συντομααα τοτεεεεε...Γεια σου μεγαλη μου αγαπη και μοναδικη !
ΑΘΗΝΑ !
Καλησπερα !.Καλησπέρα η αννα 590 είναι ενεργή?