Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.580
Πεστα ρε φιλε,εχουμε πάθει στερηση!το κανατε εδω μεσα γιουροβιζιον και βυζον δεν βλεπουμε
το μονο καλο ειναι οτι θα μας πει ο πετρακης τι νουμερο φοραει οποτε θα τον ψησω να βαλει και καμια φωτο τα τουΠεστα ρε φιλε,εχουμε πάθει στερηση!
Αγορια....αλλο να τις βλεπεις και αλλο να τις γλυφεις και να τις χουφτωνεις τις βυζαρες της μαθητριας.Πεστα ρε φιλε,εχουμε πάθει στερηση!
δασκαλε ντροπη εξηγειρης τα πληθηΑγορια....αλλο να τις βλεπεις και αλλο να τις γλυφεις και να τις χουφτωνεις τις βυζαρες της μαθητριας.
Ειμαι κλεφτρα εγω κλεβω τραγουδια
.....ξερεις ομως τι ειναι να βγαζεις τον πετρακι τον αλανι φουστα μπλουζα ελαφρια πουδρα
MEGA αδικημα
ΥΓ. @Πέτροςαλανι ΤΙ νουμερο σουτιεν φορας
τι φταιω εγω ρε ο αλλος ειπε οτι ο πετρακης ειναι γυναικαρα
τη φουστανελα του μπαρμπα γιωργου.κοψ την πρωινη βαραειξερεις ομως τι ειναι να βγαζεις τον πετρακι τον αλανι φουστα μπλουζα ελαφρια πουδρα
MEGA αδικημα
ΥΓ. @Πέτροςαλανι ΤΙ νουμερο σουτιεν φορας
θα βαλω αλλα κοψεισ περα αν δεισ.ξερεισ τι λενε για μασ τουσ βλαχουστο μονο καλο ειναι οτι θα μας πει ο πετρακης τι νουμερο φοραει οποτε θα τον ψησω να βαλει και καμια φωτο τα του
τη φουστανελα του μπαρμπα γιωργου.κοψ την πρωινη βαραει
Βαλε μια φωτο αντρουκλα μου εσυθα βαλω αλλα κοψεισ περα αν δεισ.ξερεισ τι λενε για μασ τουσ βλαχουσ
Αγορια....αλλο να τις βλεπεις και αλλο να τις γλυφεις και να τις χουφτωνεις τις βυζαρες της μαθητριας.
την πιο γλυκια μου καλησπερα
την χουφτωσες η ακομη εισαι στα σαλια ....την πιο γλυκια μου καλησπερα
εσυ δεν προλαβες να βγεις σε βλεπω παλι πας για μεσα με χιλιαΕμενα μου αρεσει ετσι....
τι ρωτας τωρα αν την βαλεις διπλα διπλα με την αντριαννα παιζει να εχει τουλαχιστον 5cm πιο ψηλα ποδιαΤι ύψος έχει το Ελενάκη;
1 .60Τι ύψος έχει το Ελενάκη;