πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.080
- Πόντοι
- 12.056
Τα μεσημεριανα δελτία ειδήσεων είναι για την πλεμπα... Εμείς οι σελεμπριτυ το βράδυ και στο ΣταρΤα μεσημεριανά δελτία δεν πρόλαβαν??
Τα μεσημεριανα δελτία ειδήσεων είναι για την πλεμπα... Εμείς οι σελεμπριτυ το βράδυ και στο ΣταρΤα μεσημεριανά δελτία δεν πρόλαβαν??
και ως αγρότης τι έχεις σπείρει???Τα μεσημεριανα δελτία ειδήσεων είναι για την πλεμπα... Εμείς οι σελεμπριτυ το βράδυ και στο Σταρ
Αγγούρια καλυβιωτικα..... Άσε την ανάκριση μητσοοοοοοοοοΚαι
και ως αγρότης τι έχεις σπείρει???
εε οχι ανάκριση. Να ξέρουμε, άμα είναι να σε προσεγγίσουμε, να φάμε τίποτα χωρίς φυτοφάρμακα...Αγγούρια καλυβιωτικα..... Άσε την ανάκριση μητσοοοοοοοοο
Αχχ !!Παρακολουθώ τα πάντα σήμερα την έχω δει αγρότης...περνάω αυτόματο πότισμα στα δεντράκια μου οργωσα και λίγο και τώρα ξαποσταινω... Σε καμία ώρα πάω για την δεύτερη βουτιά στην θάλασσα με ένα παλαβό γείτονα
Έτσι μπράβο, άστες να ψηθούν λίγο πρώταΤο βράδυ στημένη όλοι στα δελτία ειδήσεων... Θα δείξουν την κορμάρα μου να πλατσουριζει και καμμιά 20 αρια θυληκα να χαλβαδιαζουν για ένα μου βλέμμα
Λα λα λα λα λα λα λα......Αχχ !!
Ζηλεύω πολύ και τα δεντράκια μου αρέσουν και η θάλασσα!!
Είσαι πολύ τυχερός!!
Εγγύηση σταρ για τέτοια. Α ρε μάγκα στα δάχτυλα το χειρίζεσαι το media-κο παιχνίδιΤα μεσημεριανα δελτία ειδήσεων είναι για την πλεμπα... Εμείς οι σελεμπριτυ το βράδυ και στο Σταρ
Εγω άλλα ζηλεύω...Αχχ !!
Ζηλεύω πολύ και τα δεντράκια μου αρέσουν και η θάλασσα!!
Είσαι πολύ τυχερός!!
Και εγώ...χαχαΕγω άλλα ζηλεύω...
Καλησπέρα ααααα!
Η πολύ ησυχία
Βλάπτει στην υγεία!!
Καλησπέρα Έλενα μοναδική μου αγάπη!Καλησπέρα ααααα!
Η πολύ ησυχία
Βλάπτει στην υγεία!!
ρε μλκ ελεος θα με πνιξειςΚαλησπέρα Έλενα μοναδική μου αγάπη!
Καλησπέρα Έλενα μοναδική μου αγάπη!
Καλησπέρα ομορφιά μου!Καλησπέρα ααααα!
Καλησπέρα έρωτα μου μεγάλε!Καλησπέρα Έλενα μοναδική μου αγάπη!
Καλησπέρα έρωτα μου μεγάλε!
Ετσι είμαι εγώ.. χτυπάω εκεί που δεν το περιμένεις!ρε μλκ ελεος θα με πνιξεις