Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου έχουν κάνει κάποιοι παραπονακια ότι στο νήμα μου γράφουμε συγκεκριμένα άτομα...Έτσι έχεις επιλέξει να χειρίζεσαι το νήμα οποιανου δεν του αρέσει μπορεί να διασκεδάσει σε άλλο μαγαζι
Άμα αρχίσεις να βάζεις και φωτογραφίες.... Θα πρέπει να μοιράζεις χαρτομάντιλαΜου έχουν κάνει κάποιοι παραπονακια ότι στο νήμα μου γράφουμε συγκεκριμένα άτομα...
Και απαντώ:
Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος και πόσοι θα γράψουν και ποιοι ...όλοι είναι καλοδεχουμενοι !!
Εφόσον τηρούν τους κανόνες της ευγένειας !!
Εμείς Πάντα θα κάνουμε το χαβαλέ μας χωρίς να προσβάλλουμε κάποιος αν έχω προσβάλλει κάποιον άθελά μου του ζητώ συγνώμη!!
Εμενα με προσβάλλει συνεχώς ο Πολυζωης αλλά δεν λες κάτι. Κανείς τα στραβά ματια!Μου έχουν κάνει κάποιοι παραπονακια ότι στο νήμα μου γράφουμε συγκεκριμένα άτομα...
Και απαντώ:
Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος και πόσοι θα γράψουν και ποιοι ...όλοι είναι καλοδεχουμενοι !!
Εφόσον τηρούν τους κανόνες της ευγένειας !!
Εμείς Πάντα θα κάνουμε το χαβαλέ μας χωρίς να προσβάλλουμε κάποιος αν έχω προσβάλλει κάποιον άθελά μου του ζητώ συγνώμη!!
Όλοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις.....Εμενα με προσβάλλει συνεχώς ο Πολυζωης αλλά δεν λες κάτι. Κανείς τα στραβά ματια!
Αφού δεν το παίρνεις το κοριτσι !Εμενα με προσβάλλει συνεχώς ο Πολυζωης αλλά δεν λες κάτι. Κανείς τα στραβά ματια!
Εσύ εδώ βρίσκεσαι ακόμη γιατί η νουνα μου σε ποθεί....αλλιώς θα μετραγες τα ραδίκια ανάποδαΕμενα με προσβάλλει συνεχώς ο Πολυζωης αλλά δεν λες κάτι. Κανείς τα στραβά ματια!
Εχθές έβγαλα τρεις φωτό που πολλοί με ρωτάνε αν είναι παλιές δεν είναι παλιές είναι χθεσινές οπότε τώρα του χρόνου πάλι !!Άμα αρχίσεις να βάζεις και φωτογραφίες.... Θα πρέπει να μοιράζεις χαρτομάντιλα
Εγώ θα έλεγα να δώσεις πίστωση χρόνου... Σε 2 χρόνιαΕχθές έβγαλα τρεις φωτό που πολλοί με ρωτάνε αν είναι παλιές δεν είναι παλιές είναι χθεσινές οπότε τώρα του χρόνου πάλι !!
Το παίρνω το παίρνω, εκείνη τσιναει!Αφού δεν το παίρνεις το κοριτσι !
Θα σε γκρινιάζουμε μέχρι να κάνεις επίσημη πρόταση!!
Να αυτό ακριβώς εννοώ. Με απειλεί συνεχώς και μου κανει bullying!Εσύ εδώ βρίσκεσαι ακόμη γιατί η νουνα μου σε ποθεί....αλλιώς θα μετραγες τα ραδίκια ανάποδα
Άλλαξε κουστούμι βγάλε το γαμπριατικοΤο παίρνω το παίρνω, εκείνη τσιναει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να αυτό ακριβώς εννοώ. Με απειλεί συνεχώς και μου κανει bullying!
Μετά από 2 χρόνια δεν ξέρω που θα είμαι...Εγώ θα έλεγα να δώσεις πίστωση χρόνου... Σε 2 χρόνια
Μόνο αν τυλίξεις σε λαδόκολλα το γαμπρουληΜετά από 2 χρόνια δεν ξέρω που θα είμαι...
Ίσως παντρεμένη και χαρωπή νοικοκυρά η ίσως η καινούρια παικτρια στο survivor ......
Πολύ φοβάμαι ότι αρνείται να βρεθούμε για να μην με ερωτευτεί παράφορα!Μόνο αν τυλίξεις σε λαδόκολλα το γαμπρουλη
Μα γι αυτό σε αποφεύγω γιατί σε έχω αγαπήσει παράφορα και όταν σε ξαναδώ φοβάμαι ότι μετά δύσκολα θα σε αποχωριστώ!!Πολύ φοβάμαι ότι αρνείται να βρεθούμε για να μην με ερωτευτεί παράφορα!
Μπαγασα είσαι και ερωτιαρηςΠολύ φοβάμαι ότι αρνείται να βρεθούμε για να μην με ερωτευτεί παράφορα!
Θα με κλειδώσει στο Bill...έχει υπόγειο εκεί??Μα γι αυτό σε αποφεύγω γιατί σε έχω αγαπήσει παράφορα και όταν σε ξαναδώ φοβάμαι ότι μετά δύσκολα θα σε αποχωριστώ!!
Τι φτύνεις ρε? Κουκούτσια έχουν? (Γκουσγκουνης)Μπαγασα είσαι και ερωτιαρης
Φτου σου να μην σε ματιασω
Έχει έχει..θα περάσεις σούπερ είναι και οι άλλες μπουμπουδες εκεί θα κάνεις και παρτούζες τυχερουληΘα με κλειδώσει στο Bill...έχει υπόγειο εκεί??
Δεν νομίζω να του αρέσουν οι παρτουζες τον βλέπω πολύ ήσυχο!!Έχει έχει..θα περάσεις σούπερ είναι και οι άλλες μπουμπουδες εκεί θα κάνεις και παρτούζες τυχερουλη