πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.283
- Πόντοι
- 12.056
Ωχ ωχ τι εννοείς ????Δεν νομίζω να του αρέσουν οι παρτουζες τον βλέπω πολύ ήσυχο!!
Ωχ ωχ τι εννοείς ????Δεν νομίζω να του αρέσουν οι παρτουζες τον βλέπω πολύ ήσυχο!!
Δεν έχω μάτια για άλλη...(εννοώ θα κάνουμε παρτουζες αλλά δεν θα τις κοιτάω τις αλλες)!!!Έχει έχει..θα περάσεις σούπερ είναι και οι άλλες μπουμπουδες εκεί θα κάνεις και παρτούζες τυχερουλη
Δεν νομίζω να του αρέσουν οι παρτουζες τον βλέπω πολύ ήσυχο!!
Όντως, τι εννοείς? Έχω δώσει εγώ δικαιώματα??Ωχ ωχ τι εννοείς ????
Ότι δεν κοιτάζει μόνο την μια και μοναδικήΩχ ωχ τι εννοείς ????
Μα και ρε νουνα τον Πολύφημο θες για άντραΌτι δεν κοιτάζει μόνο την μια και μοναδική
Το απουσιολόγιο το έχει ο μητσος ...Εχω πολλες απουσιες το ξερω αλλα θα βαλω μεσον συντομα και θα σβηστουν. Ελπιζω.
Θα το πουλήσει στην KGB για να πάρει διαπιστευτήριαΤο απουσιολόγιο το έχει ο μητσος ...
Καταλαβα.....θα μεινει ο δασκαλος......Το απουσιολόγιο το έχει ο μητσος ...
καπως ετσι σε βλεπω με την ΕλεναΌντως, τι εννοείς? Έχω δώσει εγώ δικαιώματα??
Ε κάποια στιγμή έπρεπε.... αφήνεις κόσμο δασκάλε στην ίδια τάξη από απουσίεςΚαταλαβα.....θα μεινει ο δασκαλος......
Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο μητσος ...είναι και απουσιολόγιος και ντετέκτιβ δυο σε ένα.....και μαλακτικό και σαμπουάν!!Καταλαβα.....θα μεινει ο δασκαλος......
Ωωω πολυ αυστηρη εγινες......μου αρεσει.....θα με τιμωρησεις;Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο μητσος ...είναι και απουσιολόγιος και ντετέκτιβ δυο σε ένα.....και μαλακτικό και σαμπουάν!!
Θα σε δέσω στο κρεβάτι!!Ωωω πολυ αυστηρη εγινες......μου αρεσει.....θα με τιμωρησεις;
Και μετα ....Θα σε δέσω στο κρεβάτι!!
Θα φύγω..Και μετα ....
Καλα......τοτε και εγω δεν θα ερθω....γειαΘα φύγω..
Εεε όχι,αυτό δεν το δέχομαι για τον δάσκαλο!!!Θα φύγω..
Ρε παιδια,ρε παιδια!!!Καλα......τοτε και εγω δεν θα ερθω....γεια
Θα είμαι φιλική μαζί του !Εεε όχι,αυτό δεν το δέχομαι για τον δάσκαλο!!!
Αυτό είναι το χειρότερο!!!Θα είμαι φιλική μαζί του !