billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.094
- Πόντοι
- 5.956
Γιατι πόσο νομίζεις ότι είμαι εγώ?
Ουδέν κρυπτόν υπό τον μητσον(2)
Γιατι πόσο νομίζεις ότι είμαι εγώ?
Δεν εχω άποψη προσωπική, όταν αποκτήσω, αν με αφήσετε δηλαδή γιατί μάλλον εσείς την δασκαλεψατε να μην μου κάτσει...τότε θα σας πω...Πότε δεν το έπαιξε αθώα η Ελενα!
Η βασίλισσα της καβλας ήταν, είναι και θα είναι!
Με την πιο αγνή ψυχή όμως!
Άσε τα ψοφια!Δεν εχω άποψη προσωπική, όταν αποκτήσω, αν με αφήσετε δηλαδή γιατί μάλλον εσείς την δασκαλεψατε να μην μου κάτσει...τότε θα σας πω...
ΕΕ τώρα τι θέλεις ?? Να ψάξω το post που την ανέφερες!!!! Λίγο παραπάνω απο τα 25 της μπουμπουςΓιατι πόσο νομίζεις ότι είμαι εγώ?
Καλό βράδυ Έλενα μου!ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!
δεν περίμενα ποτέ ότι μια τόσο όμορφη φράση θα καταλήξει σε θρήνο το άκουσμα της !!
Καλό βράδυ
Απο τώρα?? Αλλος Πολυζώης μας βρήκεΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!
δεν περίμενα ποτέ ότι μια τόσο όμορφη φράση θα καταλήξει σε θρήνο το άκουσμα της !!
Καλό βράδυ
Καληνυχτα......ομορφηΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!
Καλό βράδυ
Friends with benefits ??Θα είμαι φιλική μαζί του !
Εγω, και φωτογραφος και ζαχαροπλαστης προφιτερολ και γυμναστης στο καινουργιο ειδος , σεξουαλικης γυμναστικηςΈλλειψη φωτογράφου έχω!!
Καλο βραδυ , και αυτη τη φορα θα δεις ενα ονειρο οτι τρεχεις σε μια παραλια με αμμο , και στο τελος της περιμενει ο @nothorny με λινο κουστουμι και στρωμενο τραπεζι με σαμπανια και υφος μπλαζε, αλλα λιγο πριν φτασεις , πεταγεται απο τη θαλασσα ενα δελφινι , σε βαζει στην πλατη του και σε πηγαινει ................ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!
Καλό βράδυ
Πως γίνεται να βγαίνω εγω ο χαμένος κάθε φορά?? Δεν μαρεσει αυτό το παιχνίδι πλέον... τουλάχιστον μετά το δελφίνι, εγω πάω και βρίσκω 2 - 3 γκομενακια να πνίξω τον πόνο μου ή μπα?Καλο βραδυ , και αυτη τη φορα θα δεις ενα ονειρο οτι τρεχεις σε μια παραλια με αμμο , και στο τελος της περιμενει ο @nothorny με λινο κουστουμι και στρωμενο τραπεζι με σαμπανια και υφος μπλαζε, αλλα λιγο πριν φτασεις , πεταγεται απο τη θαλασσα ενα δελφινι , σε βαζει στην πλατη του και σε πηγαινει ................
To αφησα επιτηδες ανοιχτο , να το συμπληρωσει ο καθενας οπως θελει, γιατι ειιμαι πονοψυχος !!!Πως γίνεται να βγαίνω εγω ο χαμένος κάθε φορά?? Δεν μαρεσει αυτό το παιχνίδι πλέον... τουλάχιστον μετά το δελφίνι, εγω πάω και βρίσκω 2 - 3 γκομενακια να πνίξω τον πόνο μου ή μπα?
μητσε εσυ ολη την ημερα με ενα ζευγαρι κυαλια στα χερια εισαιΑπο τώρα?? Αλλος Πολυζώης μας βρήκε
Καληνύχτα
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα Έλενα