Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.863
- Πόντοι
- 1.046
Αυτο μαλιστα!!!!!!!αμα θελει να κανει δωρο ας κανει κατι τετοιο π.χ.
Αυτο μαλιστα!!!!!!!αμα θελει να κανει δωρο ας κανει κατι τετοιο π.χ.
Αυτό είναι δώρο και όχι το σπιτάκι του σκύλου!!Αυτο μαλιστα!!!!!!!αμα θελει να κανει δωρο ας κανει κατι τετοιο π.χ.
για διαβασε καπου ο γαμπρουλης μιλαει για κουνελακιαΕιναι για κουνελια αυτο το σπιτι δεν ειναι για ανθρωπους να ζουνε μεσα σ αυτο......
Καλα λες!!! ο σνουπυ εισαι που θα εμπαινες να κανεις νανι στο σκυλοσπιτο;αμα πεφτεις σε ανοιχτοχερηδες σωθηκες.....Αυτό είναι δώρο και όχι το σπιτάκι του σκύλου!!
Για κουνελακια μιλαει; δε μπορει κατι γινεται, δεν ξερω τι καπνο φουμαρει ο northornious στην υπογα για να περναει η ωρα......για διαβασε καπου ο γαμπρουλης μιλαει για κουνελακια
αν παρει απο σενα
Που διαολο τα ξεθαβεις καθε τοσο!!!! δε σε προλαβαινω, δεν υπαρχεις λεμε......αν παρει απο σενα
Βρε αλήτη, της ρίχνεις στάχτη στα μάτια να ξεχάσει τις τσιγκουνιές σου?? Έλεος πχια!για διαβασε καπου ο γαμπρουλης μιλαει για κουνελακια
Ότι θέλει το μωράκι μου!
εσυ εχεις φραγκα μονοπετρε εμεις ειμαστε φτωχαδακια ουτε 70 λεπτα για κουλουρι δεν μπορουμε να προσφερουμεΒρε αλήτη, της ρίχνεις στάχτη στα μάτια να ξεχάσει τις τσιγκουνιές σου?? Έλεος πχια!
Καλα ενταξει σωθηκε η νυφη τωρα.Ότι θέλει το μωράκι μου!
Πρόταση γάμου με σερενατα πρώτη φορά στα χρονικά!Ότι θέλει το μωράκι μου!
δε νομιζω να του εχει μεινει φραγκο τον εχουν ξεβρακωσει οι νυφες με τρυπιες τσεπες εμεινεΠρόταση γάμου με σερενατα πρώτη φορά στα χρονικά!
Είδες?? Το μωρό σου είναι ολιγαρκής!!
Τετοια να του λες εσυ και θα σε εχει στα οπα οπα.....Πρόταση γάμου με σερενατα πρώτη φορά στα χρονικά!
Είδες?? Το μωρό σου είναι ολιγαρκής!!
Το αγόρι μου ??
είναι ζωηρουλης λίγο!!