Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Ασε τα παιδια να παίξουν!Ρε παιδια,ρε παιδια!!!
Σοβαρευτείτε!!!
Ασε τα παιδια να παίξουν!Ρε παιδια,ρε παιδια!!!
Σοβαρευτείτε!!!
Είσαι ένα από τα παιδιά και εσύ!!!Ασε τα παιδια να παίξουν!
Εγώ είμαι το πιο παιδί απο όλους να δούμε πότε θα ωριμασωΕίσαι ένα από τα παιδιά και εσύ!!!
Μείνε όπως είσαι!!!Εγώ είμαι το πιο παιδί απο όλους να δούμε πότε θα ωριμασω
Τι είμαι μήλο??Μείνε όπως είσαι!!!
Ότι ωριμάζει, σαπίζει!
Το μηλο της εριδος εισαι εσυ κουκλαρα.....Τι είμαι μήλο??
Ισχύει για φρούτα και ανθρώπους!!!Τι είμαι μήλο??
Μάλλον είναι η αποδέκτης του μήλου "στην ομορφοτερη"δοθηκε!!!Το μηλο της εριδος εισαι εσυ κουκλαρα.....
Σωστα και στην πιο αξια...Μάλλον είναι η αποδέκτης του μήλου "στην ομορφοτερη"δοθηκε!!!
Oxi,το απουσιολόγιο θα το κάνω οτι μου πει η μια και μοναδική και αξεπέραστη και τιμωρός 110Θα το πουλήσει στην KGB για να πάρει διαπιστευτήρια
Θα πίνει το τσαγακι του!Κοντά 23.00 .. Ο Πολυζώη χάθηκε . Ή νανι ή γύρισε σπίτι η παντόφλα
Το γάλα του !!Θα πίνει το τσαγακι του!
Έλλειψη φωτογράφου έχω!!Σας βλεπω σειρα στο Netflix με τιτλο "Περιξ της Ελενας" η "Elena's cloud" . Λογω εντοπιοτητας προσφερομαι για ατζεντης
Δεν νομίζω. Τα post άλλα δείχνουνΈλλειψη φωτογράφου έχω!!
Πες τα ρε Μήτσο... που μας το παίζει αθώα περιστερα η κιουρια!Δεν νομίζω. Τα post άλλα δείχνουν
Πότε δεν το έπαιξε αθώα η Ελενα!Πες τα ρε Μήτσο... που μας το παίζει αθώα περιστερα η κιουρια!
Αθώα είναι και δεν το παίζει.. Άλλωστε τα μισά σου χρόνια έχει . 25 με το ζόρι.Πες τα ρε Μήτσο... που μας το παίζει αθώα περιστερα η κιουρια!
Γιατι πόσο νομίζεις ότι είμαι εγώ?Αθώα είναι και δεν το παίζει.. Άλλωστε τα μισά σου χρόνια έχει . 25 με το ζόρι.
Ίσως ψάχνει νέο φωτογράφο του χεριού της. Να αλλάξει αυτόν που έχει, όπως άλλαξε τον περιβόητο γυμναστή