πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.266
- Πόντοι
- 12.056
ριξε και μια lancia delta hf intergaleΠαρτουζα με Maserati, Porsche και alfa spider!
ριξε και μια lancia delta hf intergaleΠαρτουζα με Maserati, Porsche και alfa spider!
Βλέπετε που δεν μου κάθεται? Δεν κοροϊδεύω!!! Στην καρδιά μου είσαι η μόνη, στο κρεβάτι μου υπάρχει θέμα.. Ποτέ δηλαδή??Θα βρεθούμε όταν θα είμαι η μοναδική στην καρδιά σου!
βολτα με μαφιοζικα αμαξια ντροπη με τον γαμπρουλη που εχει και κοτερο βολταΚαι έχεις βάλει τον bill να δουλεύει. Γιαυτο έχει αραιώσει εδω...
Άντε με το καλό παλικάρια, να μας πάτε και βόλτα
aa με παρεξήγησες. Δεν έχω ντροπες. Πάω και με τέτοια τουτου...βολτα με μαφιοζικα αμαξια ντροπη με τον γαμπρουλη που εχει και κοτερο βολτα
helooooooooooooooooooow παμε παλι αυτα τα αυτοκινητα einai mono gia δουλεια και mostra αντερστενaa με παρεξήγησες. Δεν έχω ντροπες. Πάω και με τέτοια τουτου...
ααα και πως κανεις mostra. Κανοντας βόλτα.... Το δείχνεις, δεν το έχεις στο υπόγειο κλειδωμένοhelooooooooooooooooooow παμε παλι αυτα τα αυτοκινητα einai mono gia δουλεια και mostra αντερστεν
στο υπογειο μονο σε γαμπρουλη εχω να σου βαλω μισο κιλοααα και πως κανεις mostra. Κανοντας βόλτα.... Το δείχνεις, δεν το έχεις στο υπόγειο κλειδωμένο
Oxi ανθρωπε μου. Κράτα τον. Τι να τον κάνω, να τον κυνηγώ στα νήματαστο υπογειο μονο σε γαμπρουλη εχω να σου βαλω μισο κιλο
Oxi ανθρωπε μου. Κράτα τον. Τι να τον κάνω, να τον κυνηγώ στα νήματα
Παιδια δεν έχει χωρο η υπογα.. εκτός και αν το βάλεις το τουτού στο υπόγειο και να βάζω πάνω στο καπω το Λενιω να βγάζουμε γούστα!στο υπογειο μονο σε γαμπρουλη εχω να σου βαλω μισο κιλο
βαρβαρε θα μας χαλασεις το χρωμαΠαιδια δεν έχει χωρο η υπογα.. εκτός και αν το βάλεις το τουτού στο υπόγειο και να βάζω πάνω στο καπω το Λενιω να βγάζουμε γούστα!
Μέχρι να βρω τον ένανΑ,δεν θέλω τέτοια,εσυ εισαι femme Fatale, φτιαγμένη για να πληγωνεις όχι για να πληγωνεσαι!
Μέχρι να βρω τον έναν
Και τον μοναδικό!!
Αλλιώς?
Μόνη σαν το λεμόνι!
Θα το ασπρίσουμε... ενα ασταρωμα θα το περάσουμε.βαρβαρε θα μας χαλασεις το χρωμα
Με φώναξες? Στην διάθεση σας ωραια μου κυρία!Μέχρι να βρω τον έναν
Και τον μοναδικό!!
Αλλιώς?
Μόνη σαν το λεμόνι!
και λουλουδια πρεπει ρε μονοπετρε ντιπ για ντιπ βλαχοςΜε φώναξες? Στην διάθεση σας ωραια μου κυρία!
Μολις την περιλάβω στα χέρια μου, θα αρχίσει να βλέπει τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, μικρέ και απαίδευτε φιλε μου!και λουλουδια πρεπει ρε μονοπετρε ντιπ για ντιπ βλαχος
σε βλεπω να κανεις παρεα με την χειρα και τα 5 ορφανα φιλε μου γαμπρουληΜολις την περιλάβω στα χέρια μου, θα αρχίσει να βλέπει τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, μικρέ και απαίδευτε φιλε μου!
ειναι σαν τις πιτσες μπλεΩραίες λαμπάδες φέτος!