Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.338
Δεν έκανα ήσυχο ύπνο περίεργα όνειρα είδα!!καλα ξυπνητουρια ρεμαλι νουνα
Δεν έκανα ήσυχο ύπνο περίεργα όνειρα είδα!!καλα ξυπνητουρια ρεμαλι νουνα
για πες ο μητσος ειναι σε αποστολη δεν μας παρακολουθει κανειςΔεν έκανα ήσυχο ύπνο περίεργα όνειρα είδα!!
Ήμουν σε ενα δάσος λέει και έτρεχα μόνη μου αλλά ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και τελικά δεν έφτασα ποτέ εκεί που ήθελα!!!για πες ο μητσος ειναι σε αποστολη δεν μας παρακολουθει κανεις
kaτσε να ρωτησουμε κοπροσκυλα ποιος εχει κανει την εξασκηση του διπλα στον πητ παπαδακο γιατι ως γνωστον εδω μεσα τα ξερουν ολαΉμουν σε ενα δάσος λέει και έτρεχα μόνη μου αλλά ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και τελικά δεν έφτασα ποτέ εκεί που ήθελα!!!
Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω
Επαιζες σε ταινια του ΑγγελοπουλουΉμουν σε ενα δάσος λέει και έτρεχα μόνη μου αλλά ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και τελικά δεν έφτασα ποτέ εκεί που ήθελα!!!
O nothorny της ανεβάζει γλυκά απο το υπόγειο. Εχει εργαστήριο εκείναι την ταιζουμε για το πασχα
Μήπως κανείς πελάτης ζητησε να ντυθείς κοκκινοσκουφίτσα???Ήμουν σε ενα δάσος λέει και έτρεχα μόνη μου αλλά ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και τελικά δεν έφτασα ποτέ εκεί που ήθελα!!!
Κάνει , και πολλά άλλα κάνει.. Ρώτησε τον...ο γαμπρουλης δεν κανει τετοιες δουλειες μονο παραμυθια γραφει για τα κοριτσια
Ήταν βουβή η ταινία!!Επαιζες σε ταινια του Αγγελοπουλου
δεν υπηρχε προβλημα μιλας πολυ εσυΉταν βουβή η ταινία!!
Από εμένα είναι ελεύθερος πια !Κάνει , και πολλά άλλα κάνει.. Ρώτησε τον...
Από εμένα είναι ελεύθερος πια !
Όταν αγαπάς κάποιον αφησέ τον να φύγει αν δεν γυρίσει πίσω δεν ήταν ποτέ δικό σου!!
γαμπρουλης στεναχωρησε την νουνα μου και τον ειχα ενημερωσει οτι εγω καθαριζω με σκετο νερο και ο λεκες φευγει δυσκολαΚάνει , και πολλά άλλα κάνει.. Ρώτησε τον...
Εσυ σε βουβη ταινια αποκλειεται. Ειχες μπει στο ονειρο αλλουΉταν βουβή η ταινία!!
Ότι με στεναχώρησε με στεναχώρησε άλλα δεν νομίζω να τον νοιάζει απλώνει τα πλοκάμια του και οποία αγκαλιάσει!γαμπρουλης στεναχωρησε την νουνα μου και τον ειχα ενημερωσει οτι εγω καθαριζω με σκετο νερο και ο λεκες φευγει δυσκολα
αν δεν μιλήσω θα σκάσω!!Εσυ σε βουβη ταινια αποκλειεται. Ειχες μπει στο ονειρο αλλου
τι μου λαλεις νουνα θα του κοψω τα ποδια του πελουΌτι με στεναχώρησε με στεναχώρησε άλλα δεν νομίζω να τον νοιάζει απλώνει τα πλοκάμια του και οποία αγκαλιάσει!
Υ..Γ..Να το ποιηματάκι μου !!
Εγώ θα του κοψω τα ...........τι μου λαλεις νουνα θα του κοψω τα ποδια του πελου