πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.088
- Πόντοι
- 12.056
τα μονα ζωα με 2 ποδιαΕδω με τοσα τραγικα που εχουν γινει συνεχιζουν να τους ακολουθουν σαν τα γιδια ορισμενοι.......
τα μονα ζωα με 2 ποδιαΕδω με τοσα τραγικα που εχουν γινει συνεχιζουν να τους ακολουθουν σαν τα γιδια ορισμενοι.......
Αααα !! Δεν θα μπορέσω εκείνη την μέρα,έχω κανονίσει μαλλιά και νύχια!!ποιος θα τα κανει αυτα κοριτσι??? ολοι ειμαστε του καναπε ....σε ενα μηνα ολοι στις καλπες τρεξτε ηρθαν οι μεσιες .....
Σε λίγο θα κάνουν και ειδική επιτροπή για το αρνάκι και επειδή θα διαφωνούν , θα βγάλουν και διαφορετικά πορίσματ. Ουτε πόρισμα δεν μπορούν να βγάλουν . Και οι 300το ποσο γελιοι ειναι ολοι αυτοι που κυβερνανε φανηκε χθες... που ενω ολοι ηταν με ενα αρνι στην πλατη τα ριχνανε ο ενας στον αλλον για το ποιος το εκλεψε... και τωρα ασχολουνται αυτα τα αθλια πληρωμενα πορνοκαναλα με την μανταριστρα κατασκοπο... ελεος πια ποσο ζωα ειμαστε φυγανε 60 ψυχες
Βάλε και ένα χαλαρωτικό μασαζ και μια απολέπιση..Αααα !! Δεν θα μπορέσω εκείνη την μέρα,έχω κανονίσει μαλλιά και νύχια!!
Έχω ήδη κανονίσει για εκείνη την μέρα συνάντηση συμμαθητών έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!!Βάλε και ένα χαλαρωτικό μασαζ και μια απολέπιση..
ΘΥΣΙΑ !!
νέα παιδιά που είχαν όνειρο όλη την ζωή μπροστά τους .
Τι θυσία ρε ηλιθιοι ??
Τόσες ψυχές χάθηκαν και πήγαν στην τραγωδία να βάλουν λουλουδια που δεν βρέθηκε.εκείνη την στιγμή κάποιος να τους φτύσει και να τους σπάσει τα μούτρα!!
Δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εμείς που τους ψηφίσουμε και σκότωσαν τα παιδια μας !!
Δεν θα πω τραγωδία θα πω ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!
Συγνώμη αν έκφραζομαι άσχημα αλλά έχω πολύ οργή μέσα μου !!
το ποσο γελιοι ειναι ολοι αυτοι που κυβερνανε φανηκε χθες... που ενω ολοι ηταν με ενα αρνι στην πλατη τα ριχνανε ο ενας στον αλλον για το ποιος το εκλεψε... και τωρα ασχολουνται αυτα τα αθλια πληρωμενα πορνοκαναλα με την μανταριστρα κατασκοπο... ελεος πια ποσο ζωα ειμαστε φυγανε 60 ψυχες
ΖούνεΈχω ήδη κανονίσει για εκείνη την μέρα συνάντηση συμμαθητών έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!!
Ζούνε και ευτυχώς δεν μας κυβερνούνε
Δοξα συ ο Θεος!!!!Ζούνε και ευτυχώς δεν μας κυβερνούνε
Ελέησον ημάς!!Δοξα συ ο Θεος!!!!
Αλαρησε από του πονηρού αμήνΕλέησον ημάς!!
Να μας ελεει και να μας προστατευει παντα.Ελέησον ημάς!!
Διευχόν των Αγίων Πατέρων ημών!!Αλαρησε από του πονηρού αμήν
Σε λίγο θα το κάνουμε ωεδω μέσα ιερός Ναός Κωνσταντίνου και ΕλένηςΔιευχόν των Αγίων Πατέρων ημών!!
Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών Ελέησον και σώσον ημάς αμην!!!Διευχόν των Αγίων Πατέρων ημών!!
Σε αυτό νήμα τα παιδια είναι του κατηχητικουΣε λίγο θα το κάνουμε ωεδω μέσα ιερός Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης
και του κρυφού σχολειού........Σε αυτό νήμα τα παιδια είναι του κατηχητικου
Βοήθεια μας!Σε αυτό νήμα τα παιδια είναι του κατηχητικου