πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.204
- Πόντοι
- 12.056
στην νηστεια σε εχειΠαρεξήγησες φιλε μου, δεν θέλω να την μηνύσω, να την ..... θέλω...
στην νηστεια σε εχειΠαρεξήγησες φιλε μου, δεν θέλω να την μηνύσω, να την ..... θέλω...
Ααα,μεσαζων δεν μπορώ,σύμβουλος γάμου σπο την άλλη πως θα γίνω αφού έχω μηδενικη εμπειρια σχετικά με τον θεσμό!!!Μεσάζοντα θα έλεγα καλύτερα! Σύμβουλο γάμου ενδεχομένως...
Γιατι οι σύμβουλοι γάμου νομίζεις ότι ξέρουν τι λένε???Ααα,μεσαζων δεν μπορώ,σύμβουλος γάμου σπο την άλλη πως θα γίνω αφού έχω μηδενικη εμπειρια σχετικά με τον θεσμό!!!
Είμαι γεροντοκορη βλέπεις!
Δεν μου κάθεται σου λεω... θέλει πρώτα να λύσω 10 εξισώσεις, 10 συναρτήσεις, 10 ερωτήσεις για την Μικρασιατική καταστροφή και πάει λέγοντας... με αποφεύγει σου λεω..Ευκολακι.....viberaki...
..ραντεβουδακι......δωματιακι......κολαση στη συνεχεια.
Ηταν κλειστες οι κουρτινες ???Πριν λίγο την έβγαλα!
Κάθομαι στον καναπέ μου και δεν ξέρω σήμερα ζεσταινομαι υπερβολικα !!
Επιτέλους θα έρθει το καλοκαιράκι οπότε θα ξεβρακωνομαι πιο συχνά τον χειμώνα κρυώνω πολύ!
Ήταν κλειστές αλλά είμαι και τυχερή γιατί απέναντι μου δεν έχει πολυκατοικία!!Ηταν κλειστες οι κουρτινες ???
Ακου που σου λεω......απλα σου κανει ναζια......μιαου....μιαου.....και μετα....θα σε ξεσκισει σαν λιονταρινα.Δεν μου κάθεται σου λεω... θέλει πρώτα να λύσω 10 εξισώσεις, 10 συναρτήσεις, 10 ερωτήσεις για την Μικρασιατική καταστροφή και πάει λέγοντας... με αποφεύγει σου λεω..
Ότι πνίγει στο Bill,είναι σίγουρο, νομίζω όμως ότι πνίγει και στο Prive!Πνίγει τον καημό της στο Bill!!
Μπαγασάκο, όλο ανεβαίνεις απο το υπόγειοΕίμαι ο αόρατος εραστής σου! Τις μέρες που ξυπνάς υγρή , εγω είμαι η αιτία.. έρχομαι και σε χαϊδεύω όλο το βράδυ, μες στον υπνο σου... παίζω με το... μέχρι να το δω να υγραίνεται , η γλώσσα μου ακουμπάει ερωτικά τις ρωγες σου, με κινήσεις μαεστρικες ... και μετά σε κάνω να τελειώσεις με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου με συσπάσεις και αναστεναγμους... δεν μπαίνω μέσα σου , ενώ μου το ζητάς γιατι οι αόρατοι εραστές αφήνουν το σημαντικότερο για την πραγματικότητα... μόλις πετύχω τον σκοπό μου εξαφανιζομαι... την μέρα που θα ξυπνήσεις χωρίς να είσαι μούσκεμα, να ξέρεις ότι παντρεύτηκα.. ΑΛΛΗ!
Περιμένω να κοιμηθεί μην με παρει χαμπάρι!Μπαγασάκο, όλο ανεβαίνεις απο το υπόγειο
Πονηρό μυαλόΠαρεξήγησες φιλε μου, δεν θέλω να την μηνύσω, να την ..... θέλω...
Με αυτόν μην ασχολείσαι.. Ζητά πράγματα, που να φανταστείς δεν έχω ακούσει .. Κάτι ζητά με 2 γυναίκες, και στερεοφωνικό τσιμπο΄υκι.. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά, ούτε και εσύ (λόγω κατηχητικού), αλλά να προσέχειςΕρωτική απογοήτευση!!.
ΝΟΜΙΖΑ ότι μ αγαπούσε!οπότε του αφιερώνω ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι!
Κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι η ομορφότερη του σαιτ!!Με αυτόν μην ασχολείσαι.. Ζητά πράγματα, που να φανταστείς δεν έχω ακούσει .. Κάτι ζητά με 2 γυναίκες, και στερεοφωνικό τσιμπο΄υκι.. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά, ούτε και εσύ (λόγω κατηχητικού), αλλά να προσέχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η 110 είναι θηλυκό. Δηλαδή εκπέμπει πόθο και σε τραβά. Οχι με την ομορφία της αλλά σαν γυναίκα.
οχι οχι δεν εισαι εσυ αμα σου στειλω μια φωτογραφια αλλης θα αυτοκτονησουν οι σερβερ του φορουμΚι εγώ που νόμιζα ότι είμαι η ομορφότερη του σαιτ!!