Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα μαθητρια......μονο προβατακι δεν εισαι εσυ......σκετος πειρασμος.Καλημέρα με θετικη ενέργεια!
Η ώρα να πιω το καφεδάκι μου!!
Καλημερα μαθητρια......μονο προβατακι δεν εισαι εσυ......σκετος πειρασμος.Καλημέρα με θετικη ενέργεια!
Η ώρα να πιω το καφεδάκι μου!!
Αυτό είναι το κακό οτι εχει αγαπήσει πολλές!ασε τα τρελα νουνα υπαρχει αγαπη μεταξυ σας...το μεγαλυτερο love story του bou
Καλημέρα δάσκαλε μου !Καλημερα μαθητρια......μονο προβατακι δεν εισαι εσυ......σκετος πειρασμος.
ασε τα ναζιαααααα θα τον χασεις και αυτον και μετα δεν θα βρισκεις ραφι πουθενα θα πρεπει να εισαγουμε ξυλειαΑυτό είναι το κακό οτι εχει αγαπήσει πολλές!
Δεν είμαι η πριγκίπισσα της καρδιάς του !!
Καλημέρα δάσκαλε μου !
Θέλω να είμαι πειρασμός για εσένα !
Ο άντρας που θα παντρευτώ θα είναι από σόι σκληρο κολάρο θα φορει και ολόχρυσο ρολόι!!ασε τα ναζιαααααα θα τον χασεις και αυτον και μετα δεν θα βρισκεις ραφι πουθενα θα πρεπει να εισαγουμε ξυλεια
καλημέραΠαλι θα πω μια ιστορία..χαχαχαχα..
Κανονισμένο ραντεβού πριν μερικές μέρες μπαίνω στο δωμάτιο αρχιζουμε τα παιχνιδια εγώ είχα πάρα πολλή όρεξη με κοιτάζει το αγορι μου λέει ...Αχ!! Έλενα μου εγώ σου έκλεισα ραντεβού γιατί είχα μάθει ότι εισαι καλουλα και γλυκούλα!!
Χαχαχαχαχα...Ίσως δεν ημουν πολύ ησυχη και απογοητευτηκε !!
Του στέλνω τα φιλιά μου !
ενω αλλοι θελουν φουλ τουκαλημέρα
αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα...δηλ το αγόρι δεν σου φέρθηκε όπως έπρεπε...γουτσου γουτσου ήθελε?
Καλά το πας,έλα τώρα και μια μόνο με το εντελώς απαραίτητο!
δεν την έχω συναντησει και δεν έχω άποψη για την Ελενάραενω αλλοι θελουν φουλ του
ε μπορει καποια στιγμη να βρεθειτεδεν την έχω συναντησει και δεν έχω άποψη για την Ελενάρα
Μπραβο συνεχισε...δεν σου χαλαει εσενα χατιρι.....σε λιγο φτανουμε.....κυριολεκτικαΚαλά το πας,έλα τώρα και μια μόνο με το εντελώς απαραίτητο!
Δεν ξερω αν αναφέρεσαι στα κουρκουμπινια , αυτά που είναι σαν μικρά μπακλαβαδακια.. κάτι τέτοιο.. κουρκουμπινες δεν ξέρω τι είναι..κουρκουμπινες ξερεις ?
Είμαι ο αόρατος εραστής σου! Τις μέρες που ξυπνάς υγρή , εγω είμαι η αιτία.. έρχομαι και σε χαϊδεύω όλο το βράδυ, μες στον υπνο σου... παίζω με το... μέχρι να το δω να υγραίνεται , η γλώσσα μου ακουμπάει ερωτικά τις ρωγες σου, με κινήσεις μαεστρικες ... και μετά σε κάνω να τελειώσεις με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου με συσπάσεις και αναστεναγμους... δεν μπαίνω μέσα σου , ενώ μου το ζητάς γιατι οι αόρατοι εραστές αφήνουν το σημαντικότερο για την πραγματικότητα... μόλις πετύχω τον σκοπό μου εξαφανιζομαι... την μέρα που θα ξυπνήσεις χωρίς να είσαι μούσκεμα, να ξέρεις ότι παντρεύτηκα.. ΑΛΛΗ!που τον θυμήθηκες αυτόν πάει τον χώρισα νύχτα κιόλας!
μπαγασα το εχεις τερματισει ποτε εκδιδεις τα παραμυθια σουΕίμαι ο αόρατος εραστής σου! Τις μέρες που ξυπνάς υγρή , εγω είμαι η αιτία.. έρχομαι και σε χαϊδεύω όλο το βράδυ, μες στον υπνο σου... παίζω με το... μέχρι να το δω να υγραίνεται , η γλώσσα μου ακουμπάει ερωτικά τις ρωγες σου, με κινήσεις μαεστρικες ... και μετά σε κάνω να τελειώσεις με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου με συσπάσεις και αναστεναγμους... δεν μπαίνω μέσα σου , ενώ μου το ζητάς γιατι οι αόρατοι εραστές αφήνουν το σημαντικότερο για την πραγματικότητα... μόλις πετύχω τον σκοπό μου εξαφανιζομαι... την μέρα που θα ξυπνήσεις χωρίς να είσαι μούσκεμα, να ξέρεις ότι παντρεύτηκα.. ΑΛΛΗ!
Ρε μπαγασα , μονο μη μαθω οτι διαβαζεις Αρλεκιν !!!Είμαι ο αόρατος εραστής σου! Τις μέρες που ξυπνάς υγρή , εγω είμαι η αιτία.. έρχομαι και σε χαϊδεύω όλο το βράδυ, μες στον υπνο σου... παίζω με το... μέχρι να το δω να υγραίνεται , η γλώσσα μου ακουμπάει ερωτικά τις ρωγες σου, με κινήσεις μαεστρικες ... και μετά σε κάνω να τελειώσεις με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου με συσπάσεις και αναστεναγμους... δεν μπαίνω μέσα σου , ενώ μου το ζητάς γιατι οι αόρατοι εραστές αφήνουν το σημαντικότερο για την πραγματικότητα... μόλις πετύχω τον σκοπό μου εξαφανιζομαι... την μέρα που θα ξυπνήσεις χωρίς να είσαι μούσκεμα, να ξέρεις ότι παντρεύτηκα.. ΑΛΛΗ!
Τα Αρλεκιν διαβάζουν Nothorny!Ρε μπαγασα , μονο μη μαθω οτι διαβαζεις Αρλεκιν !!!
Να..αυτά κάνεις ξαφνικά και γίνεται χαμός