Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
Εμφιαλωμένο......Μονο νερακι τιποτα αλλο.
Εμφιαλωμένο......Μονο νερακι τιποτα αλλο.
Πεστα μαθητρια μου εμενα δεν με πιστευουν. Ισως ανθρακουχο καμια φορα. Μεχρι εκει.Εμφιαλωμένο......
Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω..Καλησπέρα Έλενα. Απλώς προς επιβεβαίωση, μπορείς να μου πεις αν έλαβες ένα sms που σου έχω στείλει; Αν ναι, απάντησέ μου όποτε βρεις λίγο χρόνο....Καλό βράδυ
Ιδίως όταν πρόκειται για αξιαγάπητο πλάσμα όπως εσύ!Να τον αγαπάς τον εαυτό σου να τον πηγαίνεις βόλτα να του αγοράζεις όμορφα ρούχα και εμπευσμένα βιβλία να του μιλάς όμορφα να τον πηγαίνεις ταξίδια και να τον θρέφεις σωστά..
Και όταν τον αγαπήσεις πραγματικά θα μάθεις να απαιτείς κοντά του μόνο ανθρώπους που θα θρέφουν την ψυχή του.
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !
εγώ που πέρασαν πολλά χρόνια να αγαπήσω τον εαυτό μου και να μάθω να τον φροντίζω .Ιδίως όταν πρόκειται για αξιαγάπητο πλάσμα όπως εσύ!
Γιατί χρειάστηκε πολύς χρόνος να αποκτήσεις αυτοπεποιθηση,εσυ που η αυτοπεποίθηση έπρεπε να σου περισσεύει!εγώ που πέρασαν πολλά χρόνια να αγαπήσω τον εαυτό μου και να μάθω να τον φροντίζω .
Πάντα έκανα πράγματα να ευχαριστήσω τους άλλους τα δικά μου θέλω τα έβαζα πάντα σε δεύτερη μοίρα πιστεύοντας πάντα ότι κάνω το σωστό..Γιατί χρειάστηκε πολύς χρόνος να αποκτήσεις αυτοπεποιθηση,εσυ που η αυτοπεποίθηση έπρεπε να σου περισσεύει!
Είσαι σε καλό δρόμο λοιπόν!Πάντα έκανα πράγματα να ευχαριστήσω τους άλλους τα δικά μου θέλω τα έβαζα πάντα σε δεύτερη μοίρα πιστεύοντας πάντα ότι κάνω το σωστό..
Τον τελευταίο χρόνο και έχοντας περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις άρχισα να αναθεωρώ πολλά πράγματα μέσα μου ..
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!όχι πάντα αλλά το προσπαθώ όσο μου το επιτρέπουν οι συνθήκες!!
Δεν χρειάζεται να ψάχνει το φεγγάρι... εδώ είμαι μωρό μου!
Κι εγώ νόμιζα ότι ήσουν εκεί...Δεν χρειάζεται να ψάχνει το φεγγάρι... εδώ είμαι μωρό μου!
Παντού είμαι!Κι εγώ νόμιζα ότι ήσουν εκεί...
Στην χώρα του παντού σε έψαξα αλλά δεν σε βρήκα ποτέ.Παντού είμαι!
Κλείσε τα μάτια σου και θα με δεις... πάνω σου, κάτω σου , δίπλα σου, μέσα σου!Στην χώρα του παντού σε έψαξα αλλά δεν σε βρήκα ποτέ.
ΠορνοΠοίηση .....Κλείσε τα μάτια σου και θα με δεις... πάνω σου, κάτω σου , δίπλα σου, μέσα σου!
Μάλλον στη χώρα του" ποτέ "ειναι,ως άλλος Peter pan!Στην χώρα του παντού σε έψαξα αλλά δεν σε βρήκα ποτέ.