Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.689
- Πόντοι
- 1.046
"Πρωτα η Ελενα". Κατι μου θυμιζει αυτοΠάντα έκανα πράγματα να ευχαριστήσω τους άλλους τα δικά μου θέλω τα έβαζα πάντα σε δεύτερη μοίρα πιστεύοντας πάντα ότι κάνω το σωστό..
Τον τελευταίο χρόνο και έχοντας περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις άρχισα να αναθεωρώ πολλά πράγματα μέσα μου ..
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!όχι πάντα αλλά το προσπαθώ όσο μου το επιτρέπουν οι συνθήκες!!
Εσύ είσαι ο θεός βοήθαΔεν χρειάζεται να ψάχνει το φεγγάρι... εδώ είμαι μωρό μου!
Γιατι ο @nothorny ειναι στο Αλφα του ΚενταυρουΣτην χώρα του παντού σε έψαξα αλλά δεν σε βρήκα ποτέ.
κουρκουμπινες ξερεις ?Δεν με θέλει γιατί δεν ξέρω να φτιάχνω μουσακά μου ειπε!
η ρωγα καγκελο πρωι πρωι μην τα προβατακια
ξύπνησα με άγριες διαθέσεις!η ρωγα καγκελο πρωι πρωι μην τα προβατακια
να ενημερωσης τον κοσμο οτι οσοι σκασουν μυτη σημερα εχεις εξωθεν στο παρκινγκ του ξενοδοχειου ασθενοφοροξύπνησα με άγριες διαθέσεις!
Παλι θα πω μια ιστορία..χαχαχαχα..να ενημερωσης τον κοσμο οτι οσοι σκασουν μυτη σημερα εχεις εξωθεν στο παρκινγκ του ξενοδοχειου ασθενοφορο
Καλημέρα ΚΑΒΛΑ !
Tον ξεκατινιασες λυσσαρα τον ανθρωποΠαλι θα πω μια ιστορία..χαχαχαχα..
Κανονισμένο ραντεβού πριν μερικές μέρες μπαίνω στο δωμάτιο αρχιζουμε τα παιχνιδια εγώ είχα πάρα πολλή όρεξη με κοιτάζει το αγορι μου λέει ...Αχ!! Έλενα μου εγώ σου έκλεισα ραντεβού γιατί είχα μάθει ότι εισαι καλουλα και γλυκούλα!!
Χαχαχαχαχα...Ίσως δεν ημουν πολύ ησυχη και απογοητευτηκε !!
Του στέλνω τα φιλιά μου !
φιλε μαφιοζε αν δεν ημουν στην δουλεια θα ειχαμε βγαλει και αλλα πραγματα εξωΚαλημέρα ΚΑΒΛΑ !
Μας έβγαλαν το μάτι οι ρωγαρες σου!
Έχω έναν τίτλο της γλυκούλαςTον ξεκατινιασες λυσσαρα τον ανθρωπο
ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικό μου αγόρι!Καλημέρα ΚΑΒΛΑ !
Μας έβγαλαν το μάτι οι ρωγαρες σου!
μεδουσα δεν εχεις αφησει κανεναν ολους τους ρουφας και μετα τους πετας στον καδο ανακυκλωσης..... εκτος απο τον γαμπρουλη που πρεπει να τον πεταξεις στον πρασινο καδοΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικό μου αγόρι!
Σε περιμενωωωωωωω!!
που τον θυμήθηκες αυτόν πάει τον χώρισα νύχτα κιόλας!μεδουσα δεν εχεις αφησει κανεναν ολους τους ρουφας και μετα τους πετας στον καδο ανακυκλωσης..... εκτος απο τον γαμπρουλη που πρεπει να τον πεταξεις στον πρασινο καδο
Ξεκινάω,στείλε εν τω μεταξύ και μια χωρίς τα προβατακια να μας αποκαταστησεις την όραση και να μας κρατήσεις τη διάθεση ψηλά!ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικό μου αγόρι!
Σε περιμενωωωωωωω!!
ασε τα τρελα νουνα υπαρχει αγαπη μεταξυ σας...το μεγαλυτερο love story του bouπου τον θυμήθηκες αυτόν πάει τον χώρισα νύχτα κιόλας!