πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.917
- Πόντοι
- 12.056
μονο ενας μπορουσε δειτε το σχετικο βιντεοΤο ταίρι μου δεν το έχω βρει ακόμα δύσκολο να με αντέξει ένας άντρας !
μονο ενας μπορουσε δειτε το σχετικο βιντεοΤο ταίρι μου δεν το έχω βρει ακόμα δύσκολο να με αντέξει ένας άντρας !
..... και κάνουμε ζουζουνιές !!Την εχεις βρει τη λυση για να σε αντεχει Ερχεται στο σπιτι αργα το βραδυ χαχαχα
εγω ολο το βραδυ στο μπαλκονι τον βλεπω να κανει τσιγαρο..... και κάνουμε ζουζουνιές !!
Καλημέρα ομορφιά μου καλή χρονιά με υγεία!!Καλημερα ελεναρα ! Πάει καιρός από την συνάντηση μας..αλλά δεν ξεχνιέσαι ! Καλή χρόνια σε όλους !
στο εδωσε βρε νουνα μια φορα και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΚαλημέρα ομορφιά μου καλή χρονιά με υγεία!!
Σου ζητώ συγνώμη που δεν ξέρω ποιος είσαι δώσε μου ένα στοιχείο για την συνάντησή μας!!
Φιλακια
Τον βάζω τιμωρία κάθε βράδυ στο μπαλκόνι γιατί δεν είναι υπάκουο αγόρι!!εγω ολο το βραδυ στο μπαλκονι τον βλεπω να κανει τσιγαρο
Σχολιάζαμε αρκετά το iqos που έκανα..δεν ξέρω αν βοήθησαΚαλημέρα ομορφιά μου καλή χρονιά με υγεία!!
Σου ζητώ συγνώμη που δεν ξέρω ποιος είσαι δώσε μου ένα στοιχείο για την συνάντησή μας!!
Φιλακια
το ειπα εγω εισαι η μεγαλυτερη φαουσα της ευρωπηςΤον βάζω τιμωρία κάθε βράδυ στο μπαλκόνι γιατί δεν είναι υπάκουο αγόρι!!
Μόνο μία συνάντησή μας άντεξε ο άνθρωπος !!στο εδωσε βρε νουνα μια φορα και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
λογικο ειναι ειδικα αμα ηταν πανω απο τον 2ο οροφο δεν θα μπορουσε να πηδηξειΜόνο μία συνάντησή μας άντεξε ο άνθρωπος !!
Αγαπη σε θυμηθηκα !!Σχολιάζαμε αρκετά το iqos που έκανα..δεν ξέρω αν βοήθησα
Μιλούσα ότι δεν άφηνες κάτι άλλο…..Αγαπη σε θυμηθηκα !!
Πάρα πολύ με βοήθησες σε ευχαριστω !!
Σε άφησα να μιλήσεις καθόλου ή μόνο εγώ μιλούσα???
Χαχαχαχαχα
Κι όμως ξέρω πολλά παιδιά που με ξέρουνε τρία-τέσσερα χρόνια και με αντέχουν ακόμα !!λογικο ειναι ειδικα αμα ηταν πανω απο τον 2ο οροφο δεν θα μπορουσε να πηδηξει
φαντασου μετα απο 2 χρονια που ειχε κανει το ραντεβου τωρα καταφερε να αρθρωσει λεξειςΑγαπη σε θυμηθηκα !!
Πάρα πολύ με βοήθησες σε ευχαριστω !!
Σε άφησα να μιλήσεις καθόλου ή μόνο εγώ μιλούσα???
Χαχαχαχαχα
...... είμαι γλυκούλα στο βάθος!Μιλούσα ότι δεν άφηνες κάτι άλλο…..
ηρωεςςςςςςςςςςςςςςςς δωσε λιστα τα ονοματα τους να τους φτιαξω μια τιμητικη πλακα στον αγνωστο στρατιωτηΚι όμως ξέρω πολλά παιδιά που με ξέρουνε τρία-τέσσερα χρόνια και με αντέχουν ακόμα !!
Το θέμα δεν είναι ποτέ μας συναντάει κάποιος και πόσες φορές αλλά να μένουμε χαραγμένη στη μνήμη του !!!φαντασου μετα απο 2 χρονια που ειχε κανει το ραντεβου τωρα καταφερε να αρθρωσει λεξεις
και τα ζαχαροπλαστεια που ειναι διπλα σου κλεινουν πτωχευουν ουτε μια παστα δεν μπορουν να πουλησουν...... είμαι γλυκούλα στο βάθος!