πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.085
- Πόντοι
- 12.056
με τι τους χαραζεις στιλετο η σουγιαΤο θέμα δεν είναι ποτέ μας συναντάει κάποιος και πόσες φορές αλλά να μένουμε χαραγμένη στη μνήμη του !!!
με τι τους χαραζεις στιλετο η σουγιαΤο θέμα δεν είναι ποτέ μας συναντάει κάποιος και πόσες φορές αλλά να μένουμε χαραγμένη στη μνήμη του !!!
Εντάξει ισως καμιά φορά μιλάω λίγο παραπάνω δεν αλλάζει ο άνθρωπος!ηρωεςςςςςςςςςςςςςςςς δωσε λιστα τα ονοματα τους να τους φτιαξω μια τιμητικη πλακα στον αγνωστο στρατιωτη
ακου ρε τι σου ειπε ο αλητης εσυ γλωσσουΕντάξει ισως καμιά φορά μιλάω λίγο παραπάνω δεν αλλάζει ο άνθρωπος!
Εχθές ένας στο viber και μου είπε Ελένη η γλωσσα σου θέλει κόψιμο!!
Και απαντάω εγώ πρέπει να την κόντεψω και να την ραψω γιατί με τα χρόνια μάκρυνε και φαρδύνε !!
......ΦΗΜΕΣ ειναιακου ρε τι σου ειπε ο αλητης εσυ γλωσσου
......ΦΗΜΕΣ ειναι
βάλε το δικό σου πρώτο,με χρυσά γράμματα,πληρώνω εγώ!!!ηρωεςςςςςςςςςςςςςςςς δωσε λιστα τα ονοματα τους να τους φτιαξω μια τιμητικη πλακα στον αγνωστο στρατιωτη
εγω φιλε ειμαι μπλεγμενος ακομη στα διχτυα τηςβάλε το δικό σου πρώτο,με χρυσά γράμματα,πληρώνω εγώ!!!
Τέτοια μου λέτε και εγώ μετά σας λατρευω !!!εγω φιλε ειμαι μπλεγμενος ακομη στα διχτυα της
Τέτοια μου λέτε και εγώ μετά σας λατρευω !!!
Αυτό είναι το αγαπημένο μου έργο θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια μετά τις γιορτές!!
εγω που δεν βλεπω δραματικα σηριαλ τα εχω δει ολα τα επεισοδιαΑυτό είναι το αγαπημένο μου έργο θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια μετά τις γιορτές!!
Αν αρχισουν πάλι οι παγιδευμένοι μετά τις 10:00 δεν βάζω ραντεβού να ξέρετε!!!
Έχει μεγάλη πλοκή στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις !!!εγω που δεν βλεπω δραματικα σηριαλ τα εχω δει ολα τα επεισοδια
απο 3 φορες
ε οχι νουνα ειμαι και πιο ομορφος και πιο ψηλος απο αυτον και εχω και πιο δασυτριχο στηθοςΈχει μεγάλη πλοκή στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις !!!
Αυτή η πρωταγωνίστρια ειναι λίγο παράξενη με νευριάζει καμιά φορά αλλά ο Εισαγγελέας είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.......
Το έχω πει και στο παρελθόν Ο κάθε άνθρωπος εχει την δικη μοναδική προσωπικότητα εγώ αναφέρομουν στον εισαγγελέα πιο πολύ στον έντιμο χαρακτήρα του και οχι τόσο στην εμφάνιση του!!το λεει και το τραγουδι που βαζεις και ουαου
αχου το μου βρηκες γαμπρο περιστερα μουΤο έχω πει και στο παρελθόν Ο κάθε άνθρωπος εχει την δικη μοναδική προσωπικότητα εγώ αναφέρομουν στον εισαγγελέα πιο πολύ στον έντιμο χαρακτήρα του και οχι τόσο στην εμφάνιση του!!
( βέβαια αυτός συνδυάζει και τα δύο).....κουκλος ειναι το χρυσο μου !
βρε τον εισαγγελέα!!!Το έχω πει και στο παρελθόν Ο κάθε άνθρωπος εχει την δικη μοναδική προσωπικότητα εγώ αναφέρομουν στον εισαγγελέα πιο πολύ στον έντιμο χαρακτήρα του και οχι τόσο στην εμφάνιση του!!
( βέβαια αυτός συνδυάζει και τα δύο).....κουκλος ειναι το χρυσο μου !
τι περιμενεις φιλε μαφιοζε ..... γυναικες ανωριμεςβρε τον εισαγγελέα!!!
εν τω μεταξύ....Ο εισαγγελέαςτι περιμενεις φιλε μαφιοζε ..... γυναικες ανωριμες
λες να την παρει να ησυχασουμε γιατι δεν ξεκουναει απο την αθηνα με τιποταεν τω μεταξύ....Ο εισαγγελέας