Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.214
Προτιμω εσενα !!Ε τότε να σου στείλω τον φίλο μας τον juju!!!
ειδικός στις jujuνιες!!!
Πού είσαι ειδικός στις απολαύσεις !!
Προτιμω εσενα !!Ε τότε να σου στείλω τον φίλο μας τον juju!!!
ειδικός στις jujuνιες!!!
για πες ....κατι μου λεει οτι ολη αυτη η εβδομαδα θα παει το καλαμπαλικι τερμα
ελα ρε φιλε μολις ετοιμαζομουν στα cg θεσ/νικη να σε ρωτησω τι κανεις εκει με προλαβες εδω νεο ετος καλη χρονια να εχουμε και οσο το δυνατον λιγοτερη πλεμπα φιλε λεφτακιαγια πες ....
βολταρω στα νήματα , παιρνω παρουσίες ... να δω αν ειχαμε κανα δυσαρεστο γεγονος και χασαμε κανα μέλος .. ειναι επικινδυνη η ζωη του πουτανιαρηελα ρε φιλε μολις ετοιμαζομουν στα cg θεσ/νικη να σε ρωτησω τι κανεις εκει με προλαβες εδω νεο ετος καλη χρονια να εχουμε και οσο το δυνατον λιγοτερη πλεμπα φιλε λεφτακια
καλή χρονιάβολταρω στα νήματα , παιρνω παρουσίες ... να δω αν ειχαμε κανα δυσαρεστο γεγονος και χασαμε κανα μέλος .. ειναι επικινδυνη η ζωη του πουτανιαρη
Καλη χρονιά
εσυ εισαι του κυματος νεορομαντισμου .. εδω τα παιδιά ειναι των κατουρημένων στενών της Αθήναςκαλή χρονιά
όπου "πουτανιαρης"βαλε εραστής των ηδονων!
Χάσαμε τον φίλο τον @gumnaster...το καλύτερο παιδί τον φάγανε τα κυκλώματα!!!βολταρω στα νήματα , παιρνω παρουσίες ... να δω αν ειχαμε κανα δυσαρεστο γεγονος και χασαμε κανα μέλος .. ειναι επικινδυνη η ζωη του πουτανιαρη
Καλη χρονιά
λογικά θα τον φάγανε"αξιοπιστα"Χάσαμε τον φίλο τον @gumnaster...το καλύτερο παιδί τον φάγανε τα κυκλώματα!!!
Πάντα...λογικά θα τον φάγανε"αξιοπιστα"
......και ηθελα να τον κερασω ένα καφεδακιΧάσαμε τον φίλο τον @gumnaster...το καλύτερο παιδί τον φάγανε τα κυκλώματα!!!
που εισαι εσυ σουσουραδα......και ηθελα να τον κερασω ένα καφεδακι
Μόνη σαν το λεμόνι περιπλανιέμαι στους δρόμους !!που εισαι εσυ σουσουραδα
Μόνη σαν το λεμόνι περιπλανιέμαι στους δρόμους !!
Αρχοντα εισαι συγγραφεαςεσυ εισαι του κυματος νεορομαντισμου .. εδω τα παιδιά ειναι των κατουρημένων στενών της Αθήνας
Μπα, μετά τα φώτα θα πρέπει να γίνει η καταμέτρηση....λογικά θα τον φάγανε"αξιοπιστα"
Α το τσαμένο......Μόνη σαν το λεμόνι περιπλανιέμαι στους δρόμους !!
Το ταίρι μου δεν το έχω βρει ακόμα δύσκολο να με αντέξει ένας άντρας !Αρχοντα εισαι συγγραφεας
Βρηκαμε ταιρι για την Ελενα !!!!!!!!!!!!!
Την εχεις βρει τη λυση για να σε αντεχει Ερχεται στο σπιτι αργα το βραδυ χαχαχαΤο ταίρι μου δεν το έχω βρει ακόμα δύσκολο να με αντέξει ένας άντρας !