πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.724
- Πόντοι
- 12.056
Εγώ να δεις τι θα σου κάνω........ και φαγητό σπιτικό και γλυκάκι σπιτικό και μετά θα σου κάνω το κρεβάτι.......
Εγώ να δεις τι θα σου κάνω........ και φαγητό σπιτικό και γλυκάκι σπιτικό και μετά θα σου κάνω το κρεβάτι.......
γυμνιστής είπε ο άνθρωπος,όχι γυμναστής!!!!Ok δέχομαι εσύ θα σαι γυμναστής μου και εγώ η προσωπική σου μαγείρισσα θα σου μαγειρεύω ωραία φαγητά !!
Με από όλα θα είναιγυμνιστής είπε ο άνθρωπος,όχι γυμναστής!!!!
γυμνιστής είπε ο άνθρωπος,όχι γυμναστής!!!!
Εγω αγαπητε ΜΠΙΛ δεν ξερω απο γυμνισμο απειρο κοριτσι ειμαι !!γυμνιστής είπε ο άνθρωπος,όχι γυμναστής!!!!
Αδειο το γυμναστηριο Μαλλον οι γυμναζομενοι ειναι συγγενεις της ΕλεναςΘα αφήσω το γυμναστήριο και θα έρχομαι να γυμνάζομαι εκεί πολύ όμορφο μέρος !!!
Αύριο έχω γυμναστήριο και δεν θέλω να πάω εχώ λίγο πονοκέφαλο και ο γυμναστής μου θα μου χειροτερέψει την κατάσταση μου !!Αδειο το γυμναστηριο Μαλλον οι γυμναζομενοι ειναι συγγενεις της Ελενας
Ξερω,ξέρω,είσαι fan του indoor γυμνισμου!!Εγω αγαπητε ΜΠΙΛ δεν ξερω απο γυμνισμο απειρο κοριτσι ειμαι !!
Εγώ εγώ νουνα θα αφιερώσω την ζωή μου ολόκληρη να σου μάθω πράγματαΕγω αγαπητε ΜΠΙΛ δεν ξερω απο γυμνισμο απειρο κοριτσι ειμαι !!
Θα έρθω εγώ να σε γυμνασω νουνα ..θα παραγγείλουμε τα καφεδάκια μας τις μηλόπιτες μας θα περάσουμε σούπερ και πάνω απ' όλα αξιόπισταΑύριο έχω γυμναστήριο και δεν θέλω να πάω εχώ λίγο πονοκέφαλο και ο γυμναστής μου θα μου χειροτερέψει την κατάσταση μου !!
( λέω να κάνω μία μικρή κοπάνα)
Ax βρε Μπιλλ.. Όλο το ξενχάς... Άπειρο, άμαθο είναι το κορίτσι μας....Εγω αγαπητε ΜΠΙΛ δεν ξερω απο γυμνισμο απειρο κοριτσι ειμαι !!
Οτι και να κάνεις , maserati δεν θα σου πάρει....Εγώ εγώ νουνα θα αφιερώσω την ζωή μου ολόκληρη να σου μάθω πράγματα
Ως,αξιοπιστη και εγω σου λεω ΝΑΙ σε ολα !!!Θα έρθω εγώ να σε γυμνασω νουνα ..θα παραγγείλουμε τα καφεδάκια μας τις μηλόπιτες μας θα περάσουμε σούπερ και πάνω απ' όλα αξιόπιστα
Καλή χρονιά κέρδισα την κουζίνα της και άλλα πολλά δεν με ενδιαφέρει το μαζερατιAx βρε Μπιλλ.. Όλο το ξενχάς... Άπειρο, άμαθο είναι το κορίτσι μας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οτι και να κάνεις , maserati δεν θα σου πάρει....
Καλή χρονιά
Κανε κοπανα Αυτες οι μερες δεν ειναι για γυμναστικη Ασε που θα σε περιμενει ανανεωμενος ξερεις ποιος !!Αύριο έχω γυμναστήριο και δεν θέλω να πάω εχώ λίγο πονοκέφαλο και ο γυμναστής μου θα μου χειροτερέψει την κατάσταση μου !!
( λέω να κάνω μία μικρή κοπάνα)
Καλη χρονια !!Καλη χρονιαααα ελενα μου!!!!! Βρισκεσαι αθηνα;
Ναι σημεραα ηρθααα!!! Εως ποτε θα βρισκεσαι εδω;Καλη χρονια !!
Αθηνα είμαι μεχρι να με διωξετε !!
(Αθηνα και εσυ ???)
Ποιος θα με περιμενει ???Κανε κοπανα Αυτες οι μερες δεν ειναι για γυμναστικη Ασε που θα σε περιμενει ανανεωμενος ξερεις ποιος !!
Αν δεν σε δω δεν θα φυγω !!Ναι σημεραα ηρθααα!!! Εως ποτε θα βρισκεσαι εδω;
Το τρελλο μυωδες αγοριΠοιος θα με περιμενει ???