πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.832
- Πόντοι
- 12.056
Πώς είναι το βαρελαδικο...εδώ είναι το χαζοχαρουμεναδικοΚαλη χρονια γλυκε μου ....
Εδω ειναι η πιο χαρουμενη παρεα !
Πώς είναι το βαρελαδικο...εδώ είναι το χαζοχαρουμεναδικοΚαλη χρονια γλυκε μου ....
Εδω ειναι η πιο χαρουμενη παρεα !
καλημεραα καλη χρονια με υγειαα , ποτε θα δουμε υλικο με το διδυμακι σουΚαλη χρονια με υγεια και χαρα !!
περα την πλακα ομως , μπορεις να κανεις τρελη γυμναστικη εκει αξιζει και δεν χρειαζεσαι και τν ουαου εξοπλισμοΝουνα έτσι χτίζονται τα κορμιά Που ποθούν όλες οι γυναίκες..
Ευχαριστώ πολύ για το κοπλιμεντοΔεν σκάλωσα ποτέ σε ηλικίες και περιτυλίγματα.
Με γοήτευε πάντα το μυαλό η ψυχή και ένα ζευγάρι μάτια που να τα κοιτάω και να νιώθω σαν το σπίτι μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ !!
Υπάρχει δίδυμη Την γαμησαμεκαλημεραα καλη χρονια με υγειαα , ποτε θα δουμε υλικο με το διδυμακι σου
καλημέρα Έλενα ΜΟΥΔεν σκάλωσα ποτέ σε ηλικίες και περιτυλίγματα.
Με γοήτευε πάντα το μυαλό η ψυχή και ένα ζευγάρι μάτια που να τα κοιτάω και να νιώθω σαν το σπίτι μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ !!
"διδυμη"Υπάρχει δίδυμη Την γαμησαμε
Θα αφήσω το γυμναστήριο και θα έρχομαι να γυμνάζομαι εκεί πολύ όμορφο μέρος !!!Νουνα έτσι χτίζονται τα κορμιά Που ποθούν όλες οι γυναίκες..
Μέσα στην θάλασσα νουνα θα κάνεις κορμί σαν χέλι χόρευε το τσιφτετέλιΘα αφήσω το γυμναστήριο και θα έρχομαι να γυμνάζομαι εκεί πολύ όμορφο μέρος !!!
Ειδικά μόλις είδες το Φεράρι.. ούτε οι πάνες δεν σου σταματούν την ακράτειαΚαλημέρα γοητευτικο αγόρι !!
Εγω ειμαι απλό κοριτστ δεν με νοιαζουν τα χλιδατα αυτοκινητα πιο πολυ θα χαιρομουν αν εβλεπα μια τουρτα σοκολατινα !!Ειδικά μόλις είδες το Φεράρι.. ούτε οι πάνες δεν σου σταματούν την ακράτεια
Ειναι πολυ ομορφο μερος μπορεις νσ συνδιασεις και χαλαρωση και γυμναστικη !!περα την πλακα ομως , μπορεις να κανεις τρελη γυμναστικη εκει αξιζει και δεν χρειαζεσαι και τν ουαου εξοπλισμο
Μόνο αν αναλάβω εγώ να είμαι ο γυμνιστης σουΕιναι πολυ ομορφο μερος μπορεις νσ συνδιασεις και χαλαρωση και γυμναστικη !!
( να μου πει ο Πολυζώης πού είναι αυτό το υπέροχο μέρος να πάω να γυμνάσω την κορμάρα μου)
Ok δέχομαι εσύ θα σαι γυμναστής μου και εγώ η προσωπική σου μαγείρισσα θα σου μαγειρεύω ωραία φαγητά !!Μόνο αν αναλάβω εγώ να είμαι ο γυμνιστης σου
Η πιο τίμια ανταλλαγή νουνα ... Θα φαμεεεεε που έλεγε ο ΦωτόπουλοςOk δέχομαι εσύ θα σαι γυμναστής μου και εγώ η προσωπική σου μαγείρισσα θα σου μαγειρεύω ωραία φαγητά !!
........ και φαγητό σπιτικό και γλυκάκι σπιτικό και μετά θα σου κάνω το κρεβάτι.......Η πιο τίμια ανταλλαγή νουνα ... Θα φαμεεεεε που έλεγε ο Φωτόπουλος