Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.620
Έχω προσωπική εμπειρία από την υπέροχη γλωσσίτσα σου !!για δες σύμπτωση,και εμένα το ίδιο!!!
Έχω προσωπική εμπειρία από την υπέροχη γλωσσίτσα σου !!για δες σύμπτωση,και εμένα το ίδιο!!!
ενταξει απο τις 6 και κατι ψιλα το κανατε εδω μεσα εμμανουελα 69Έχω προσωπική εμπειρία από την υπέροχη γλωσσίτσα σου !!
Θα σου εξηγήσω γιατί σήμερα έχω πάρει ρεπό από τη σημαία και εχω λυσαξει .......ενταξει απο τις 6 και κατι ψιλα το κανατε εδω μεσα εμμανουελα 69
Θα σου εξηγήσω γιατί σήμερα έχω πάρει ρεπό από τη σημαία και εχω λυσαξει .......
Κατι μου λειπει ....
Συγνωμη αν ξεφυγα με τα λεγομενα μου !!
Ρε φιλε,μην είσαι πονηρό μυαλό!ενταξει απο τις 6 και κατι ψιλα το κανατε εδω μεσα εμμανουελα 69
ασε σε ξετρυπωσα και εσεναΡε φιλε,μην είσαι πονηρό μυαλό!
για γλύψιμο παγωτου μιλάμε!!
Ω ρε φιλε,ίδιος είμαι!!!ασε σε ξετρυπωσα και εσενα
τα πιπινια το καμπριολε ολα ιδιαΩ ρε φιλε,ίδιος είμαι!!!
Οχι εγω δεν μιλαω για γλυψιμο παγωτου !!Ρε φιλε,μην είσαι πονηρό μυαλό!
για γλύψιμο παγωτου μιλάμε!!
νουνα ντροπη εσυ ενα κοριτσακι αβγαλτο τι λογια ειναι τουτα μπηκε ο διαβολος μεσα σουΟχι εγω δεν μιλαω για γλυψιμο παγωτου !!
Ναι εχει μπει το ομολογω να ερθει καποιος να μου τον βγαλει !!νουνα ντροπη εσυ ενα κοριτσακι αβγαλτο τι λογια ειναι τουτα μπηκε ο διαβολος μεσα σου
σε κυριευσε ο σατανας τεκνον μουΝαι εχει μπει το ομολογω να ερθει καποιος να μου τον βγαλει !!
Όσο νυχτώνει ξεφεύγω την ημέρα είμαι καλύτερα !!
Με κυριεύει πάτερ και κάνω κακές σκέψεις σκέφτομαι τον εαυτό μου γυμνή σε ένα κρεβάτι με έναν άντρα δίπλα μου να κάνουμε άγριο έρωτασε κυριευσε ο σατανας τεκνον μου
οχι αρκει να σε ευλογησω εγω αμαρτωληΜε κυριεύει πάτερ και κάνω κακές σκέψεις σκέφτομαι τον εαυτό μου γυμνή σε ένα κρεβάτι με έναν άντρα δίπλα μου να κάνουμε άγριο έρωτα
Είμαι αμαρτωλη !!
Ευλόγησε με μπας και έρθω στον ίσιο δρόμο !!οχι αρκει να σε ευλογησω εγω αμαρτωλη
Ευτυχώς !!Βλέπω μπήκε καυλωμένο το 23....
Αυτή την απόλαυση δεν την χάνουμε ποτέ ΕλενάκιΕυτυχώς !!
Μία απόλαυση μας έμεινε αν τη χάσουμε και αυτή είμαστε για κλάματα!!
Ένας οργασμός την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!!Αυτή την απόλαυση δεν την χάνουμε ποτέ Ελενάκι
Κ όχι μόνο ένας...Ένας οργασμός την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!!