Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Όσους αντέχει ο καθένας μας.....Κ όχι μόνο ένας...
Όσους αντέχει ο καθένας μας.....Κ όχι μόνο ένας...
Λειπουν τα μαθήματα κολύμβησης υποθέτω!!!Θα σου εξηγήσω γιατί σήμερα έχω πάρει ρεπό από τη σημαία και εχω λυσαξει .......
Κατι μου λειπει ....
Συγνωμη αν ξεφυγα με τα λεγομενα μου !!
έλα ρε,γιαυτό δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ασπιρίνη!!!!Ένας οργασμός την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!!
Η ασπιρίνη σου είμαι εγώ ........έλα ρε,γιαυτό δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ασπιρίνη!!!!
...με την Τζενη την ωραια??!!??βρε τον εισαγγελέα!!!
και στοιχάκια όλο νόημα ..ρεπο απο την σημαια καληνυχτα απο τις 12 παρα πολλα πρεπει να ερευνησω το θεμα σε βαθος και αξιοπιστα
λες φιλαρακι να παιζει κανα love storyκαι στοιχάκια όλο νόημα ..
κάτι τρέχει με την μανταμ
μολις μπει θα ξεκινησω την ανακριση παω να παρω βραστα αυγα κλπ συνεργα που θα βοηθησουν στις ερευνεςΣ
Ι
Γ
Ο
Υ
Ρ
Α
παρε και 4 κανονικα να κανουμε κανα σκραμπλ εγκς με λιγο φρυγανισμένο ψωμι και καμια φέτα μπεικον , να τρωω κατι καθως κοιταω την ανακρισημολις μπει θα ξεκινησω την ανακριση παω να παρω βραστα αυγα κλπ συνεργα που θα βοηθησουν στις ερευνες
μηπως να παραγγειλω κέτερινγκ αλλα θα μαζευτουν και οι ψωμολυσσες να φανε τζαμπαπαρε και 4 κανονικα να κανουμε κανα σκραμπλ εγκς με λιγο φρυγανισμένο ψωμι και καμια φέτα μπεικον , να τρωω κατι καθως κοιταω την ανακριση
οχι , θα παμε μετα για κανα φαγητο μολις τα ξεράσει ολαμηπως να παραγγειλω κέτερινγκ αλλα θα μαζευτουν και οι ψωμολυσσες να φανε τζαμπα
Καλημερα !!ρεπο απο την σημαια καληνυχτα απο τις 12 παρα πολλα πρεπει να ερευνησω το θεμα σε βαθος και αξιοπιστα
δεν εχει ποιηματακια δεν εχει φωτο(καλα δεν ειχε και ποτε) ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα μαλλον θα παρω μετραΚαλημερα !!
Τώρα ξύπνησα Τι λέτε για μένα χωρίς εμένα??
Είμαι στερημένη από ύπνο!!
Κοιμάμαι κοιμάμαι και δεν μπορώ να τον χορτάσω .....(ΤΟΝ ΥΠΝΟ )
Μου έχει φύγει και η Έμπνευση για ποιηματακια !!!
Ας πιω τον καφέ μου να ανοίξει το μάτι μου
Ε όχι και δεν είχε ποτέ φωτό μου φαίνεται παραμονή Πρωτοχρονιάς είχα ανεβάσει φωτό όχι και κάθε μέρα δεν είναι και ψωμί!!δεν εχει ποιηματακια δεν εχει φωτο(καλα δεν ειχε και ποτε) ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα μαλλον θα παρω μετρα
μην τους κακομαθαινης γιατι θα αρχισουν να σου ζητανε φωτογραφιες μετα να βαζεις ανα τριετια 4Ε όχι και δεν είχε ποτέ φωτό μου φαίνεται παραμονή Πρωτοχρονιάς είχα ανεβάσει φωτό όχι και κάθε μέρα δεν είναι και ψωμί!!
Η επόμενη φωτό του χρόνου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!
Μήπως πρέπει να ανεβάζω πιο συχνά φωτό???μην τους κακομαθαινης γιατι θα αρχισουν να σου ζητανε φωτογραφιες μετα να βαζεις ανα τριετια 4
γιατι το νημα ειναι ανεξαρτητης συνοδου δεν ειναι φιλοσοφικοΜήπως πρέπει να ανεβάζω πιο συχνά φωτό???
Ευτυχώς κάποιοι το έχουν συνηθίσει και δεν μου κάνουν παράπονα........