πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.691
- Πόντοι
- 12.056
νουνα θα σε δειρω που με βρηκες μικρο και με κοροιδευηςΤι κουμπωνουμε ??
Χαλασε το φερμουαρ ??
νουνα θα σε δειρω που με βρηκες μικρο και με κοροιδευηςΤι κουμπωνουμε ??
Χαλασε το φερμουαρ ??
...σωστον! Ακομα κ στην δημοκρατια ομως δν μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις, αλλα μεχρι εκει που δν προσβαλεις κ δν θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου! Θεωρω οτι κρατω αυτη γραμμη κ σταση σε ολα μου τα ποστ!καλημέρα, δημοκρατία έχουμε,ο καθένας μας γράφει ότι γουστάρει,δεν υπάρχει λόγος να απολογουμαστε!
εξ άλλου η Έλενα έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ οπως όλοι οι έξυπνοι ανθρωποι!!!
τώρα μιλας!!!!!...σωστον! Ακομα κ στην δημοκρατια ομως δν μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις, αλλα μεχρι εκει που δν προσβαλεις κ δν θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου! Θεωρω οτι κρατω αυτη γραμμη κ σταση σε ολα μου τα ποστ!
Δν αντιλεγω για την εξυπναδα της κυριας, το θεωρω δεδομενο! Ισως κρινει καλυτερα οταν πιουμε εκεινο το χρωστουμενο τσιπουρο, κανονισμενο προ μηνων!!!
Θα κρυφτω στα στενοσοκακα του μεταξουργειου !!εγω μονο σε κυνηγαω αν σε πιασω να δεις τι θα σου κανω
Θα κρυφτω στα στενοσοκακα του μεταξουργειου !!
Και δεν εχει μπλοκαρει και κανεναν !!!!!!!!!!και στοιχάκια όλο νόημα ..
κάτι τρέχει με την μανταμ
Οχι, θα εισαι η καινουργια καλη Ελενα , γιατι εχεις ηρεμησει και κοιμασαι σαν αρνακιΉθελε να μου το παίξει μάγκας και ήταν σκληρός στη γυμναστική μαζί μου τώρα του το παίζω δύσκολη!!
Αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο σήμερα ξεκουράζομαι πάλι!!
Από αύριο θα γίνω η παλιά καλή Έλενα ραντεβού τσαγάκι καφεδάκι γυμναστική άντε και κανά σήριαλ το βραδάκι!!
Ρε συ Odin , δεν εγραψες κατι ασχημο , απλα εισαι αλλου χρεωμενος , ενω εισαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ , οπως λεγαμε παλια στις εκλογες...σωστον! Ακομα κ στην δημοκρατια ομως δν μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις, αλλα μεχρι εκει που δν προσβαλεις κ δν θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου! Θεωρω οτι κρατω αυτη γραμμη κ σταση σε ολα μου τα ποστ!
Δν αντιλεγω για την εξυπναδα της κυριας, το θεωρω δεδομενο! Ισως κρινει καλυτερα οταν πιουμε εκεινο το χρωστουμενο τσιπουρο, κανονισμενο προ μηνων!!!
.....αααα γεια σου ρε μαγκα! Αντε να αποδειξεις οτι δν εισαι χρεωμενος πουθενα και οτι δν εισαι ελεφαντας!!!Ρε συ Odin , δεν εγραψες κατι ασχημο , απλα εισαι αλλου χρεωμενος , ενω εισαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ , οπως λεγαμε παλια στις εκλογες
στο παρισι βλεπω
Οχι ρε εμεις ειμαστε μοναχικοι λυκοι Αυτο που οι γυναικες απεχθανονται και καυλωνουν ταυτοχρονα χαχαχα.....αααα γεια σου ρε μαγκα! Αντε να αποδειξεις οτι δν εισαι χρεωμενος πουθενα και οτι δν εισαι ελεφαντας!!!
Cafe de Paris ,είναι στη Ρώμη νομίζω!!!στο παρισι βλεπω
ασε τα σαπια νουνα την ειδες και εσυ κλασσατη γκομεναΣτο παρισι του μεταξουργειου !!
Για σου billgun νεορομαντικε κοσμοπολιτηCafe de Paris ,είναι στη Ρώμη νομίζω!!!
βρε λες?
φιλε μαφιοζε εσυ φταις για ολα αυτα ποτε την μονικα βολτες ποτε την 110 τα καταστρεψες τα κοριτσιαCafe de Paris ,είναι στη Ρώμη νομίζω!!!
βρε λες?
ως προς το πρώτο σκέλος έχεις δικιο,το δεύτερο δύσκολα είναι πολυάσχολο το κορίτσι!!!φιλε μαφιοζε εσυ φταις για ολα αυτα ποτε την μονικα βολτες ποτε την 110 τα καταστρεψες τα κοριτσια
2 κοριτσια εχουμε για πιο λες οτι ειναι πολυασχολο ...αν εννοεις την 110 ολη την ημερα στο γυμναστηριο ειναιως προς το πρώτο σκέλος έχεις δικιο,το δεύτερο δύσκολα είναι πολυάσχολο το κορίτσι!!!
Νταξει δύο μέρες έκανα κοπάνα από όλα!!2 κοριτσια εχουμε για πιο λες οτι ειναι πολυασχολο ...αν εννοεις την 110 ολη την ημερα στο γυμναστηριο ειναι