πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.490
- Πόντοι
- 12.056
δεν χωραμε πολλοι κακοιΚαλησπέρα αγάπη μου !!
Ευτυχώς έχω εσένα που δεν με μαλώνεις ποτέ και δεν μου χαλάς χατίρι !!
![]()
δεν χωραμε πολλοι κακοιΚαλησπέρα αγάπη μου !!
Ευτυχώς έχω εσένα που δεν με μαλώνεις ποτέ και δεν μου χαλάς χατίρι !!
![]()
Καλησπέρα Αλέξ..... και καλή χρονιά σου εύχομαι !!Κούκλα πρέπει το "μπαλκόνι" του συγκεκριμένου καταστήματος να είναι το αγαπημένο σου! Έχεις ξαναβάλει νομίζω φωτό από εκεί!
Αμα ζω το 2124 .......να βαλω γυμνη να ανεβασουμε την θεασηγιατι δικη σου φωτο ξανα την πρωτοχρονια του 2124
![]()
και συζητάνε φιλοσοφικά θέματα και απαγγέλουν ποίηση....Αμα ζω το 2124 .......
Εμένα τα αγόρια μου δεν μου ζητάνε γυμνές φωτό μου κλεινουν ραντεβού για τον υπέροχο χαρακτήρα μου!!
![]()
Καλησπέρα μάτια μου !Καλησπέρα Έλενα...όπως βλέπεις όλοι σε πειράζουν, άρα μάλλον κάτι κάνεις καλά. Εγώ παραμένω διακριτικός πάντως, δεν έχεις παράπονο.
και στην περίπτωση μου ,πίνουν και πορτοκαλαδες!και συζητάνε φιλοσοφικά θέματα και απαγγέλουν ποίηση....
Ρε για αλήθειες λέμε όχι για ριαπαπα!!!γινεσαι κουραστικος φιλε μαφιοζεσε μικρη εδω μεσα δεν υπαρχει τιποτα
οτι ειναι μονο σε μεγαλο και στις πιο πολλες περιπτωσεις τεραστιο
![]()
Με βρήκανε μικρή και με πειράζουνε.........Κορίτσι όμορφο καλησπέρα σε πειράζουν έμαθα να αναλάβω δράση?
Μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι!Με βρήκανε μικρή και με πειράζουνε.........![]()
Μαντεύω ποια είναι έδωσες πολλά στοιχείαΚαλησπέρα Αλέξ..... και καλή χρονιά σου εύχομαι !!
Η συγκεκριμένη καφετέρια είναι η αγαπημενη μου είναι τόσο όμορφα τόσο ήσυχα έχει γκαζόν έχει λουλούδια έχει δεντράκια εκπέμπει μία ηρεμία και γαλήνη....
Τυχαία την ανακάλυψα κάποια στιγμή που περπατούσα και τη λάτρεψα !!
Μην μαρτυρήσεις θα σε βασανίσω μετα .....Μαντεύω ποια είναι έδωσες πολλά στοιχεία
Εγώ δεν λέω τίποτα εσύ να προσέχεις γιατί την επόμενη φορά που θα πας για καφέ θα δεις γαμπρούς εκείΜην μαρτυρήσεις θα σε βασανίσω μετα .....![]()
Η μονικα σιγουρα δεν ειναι πολυασχολη,ολη μέρα στην παραλιακή σνεβοκατεβαινει!!2 κοριτσια εχουμε για πιο λες οτι ειναι πολυασχολο ...αν εννοεις την 110 ολη την ημερα στο γυμναστηριο ειναι![]()
Τώρα που το λες στο Ποσειδών μένω την είδα να περνάει από κατωΗ μονικα σιγουρα δεν ειναι πολυασχολη,ολη μέρα στην παραλιακή σνεβοκατεβαινει!!
Αγαπητέ μου Μαρκ αν είναι να μου κάνει κάποιος πρόταση γάμου εκεί να πάω να στηθώ όλη τη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ!!Εγώ δεν λέω τίποτα εσύ να προσέχεις γιατί την επόμενη φορά που θα πας για καφέ θα δεις γαμπρούς εκεί
σίγουρος,τσέκαρες το αμάξι της?Τώρα που το λες στο Ποσειδών μένω την είδα να περνάει από κατω
Αμάξι όχι με τα πόδια περνούσε απέναντι άλλωστε γνωριζόμαστε δεν νομίζω να έκανα λαθοςσίγουρος,τσέκαρες το αμάξι της?