Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.738
- Πόντοι
- 5.956
Εσυ ενα ζουμερο φιλακι.Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά !
Ξέρεις ότι και εγώ σε εκτιμώ πολύ!
Παρε ενα λουλουδακι
Εσυ ενα ζουμερο φιλακι.Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά !
Ξέρεις ότι και εγώ σε εκτιμώ πολύ!
Παρε ενα λουλουδακι
ευτυχώς που δεν υπάρχουν δάσκαλε!Το οτι εισαι το καλυτερο κοριτσι δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Μακαρι νσ υπηρχαν και αλλα σαν εσενα.
Και ψάχνεις το κορόιδο του μέλλοντοςΌχι παιδάκι μου δεν ενοχλει είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που απλά ανήκει στο παρελθόν !!
Συγνώμη εσένα δεν σου μιλάω!!Και ψάχνεις το κορόιδο του μέλλοντος
Είπες ότι είμαι κακός για αυτό απεχωρησα ....μόνο ο δάσκαλος σου κάνει τα χατίριαΣυγνώμη εσένα δεν σου μιλάω!!
Είμαι θυμωμένη!!
Λείπεις πολύ ώρα και ανησύχησα σκέφτηκα να βάλω το κόκκινο σατέν φόρεμα μου να παρευρεθώ στην εκπομπή της Νικολούλη να σε αναζητήσω !!
Στο τσακ με προλαβες !!
Ε όχι και κορόιδο!Και ψάχνεις το κορόιδο του μέλλοντος
Εννοείται το λάθος μια φορά συγχωρείταιΕ όχι και κορόιδο!
Η Έλενα θα πιαστεί κορόιδο αν ξανάπαντρευτει!
Δεν ειπα ποτε ότι είσαι κακός!!Είπες ότι είμαι κακός για αυτό απεχωρησα ....μόνο ο δάσκαλος σου κάνει τα χατίρια
Είπες κάποιοι με πειράζουν... Μέσα σε αυτούς εγώ είμαι ο καπετάνιος το κακός το είπα καθ' υπερβολήΔεν ειπα ποτε ότι είσαι κακός!!
Τόσα χρόνια που γράφω στο site έχω αποδείξει ότι μόνο κακία δεν έχω για τους ανθρώπους !!
Αγάπη και πάλι αγάπη!!
Σου στέλνω ένα φιλί να σου γλυκάνω τον πόνο....
Στα ματια την κοιταω και πριν πει κατι το εχει.Είπες ότι είμαι κακός για αυτό απεχωρησα ....μόνο ο δάσκαλος σου κάνει τα χατίρια
Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα........Είπες κάποιοι με πειράζουν... Μέσα σε αυτούς εγώ είμαι ο καπετάνιος το κακός το είπα καθ' υπερβολή
Ποιος είναι ο ερωτοχτυπημενος?Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα........
Σε ευχαριστω αγαπη μ.......Στα ματια την κοιταω και πριν πει κατι το εχει.
Κορωνα στο κεφαλι μου.
Εγώ σε εχω αγαπήσει εδώ και χρόνια αλλα εσυ δεν με θελεις !!Ποιος είναι ο ερωτοχτυπημενος?
Στην χυλοπιτα να την κάνω με λουκάνικοΕγώ σε εχω αγαπήσει εδώ και χρόνια αλλα εσυ δεν με θελεις !!
θέλει η δεν θέλει ,να σου πει απόψε!!!!Εγώ σε εχω αγαπήσει εδώ και χρόνια αλλα εσυ δεν με θελεις !!
Θα αφησω κατι καλυτερο. Ξερεις εσυ.Σε ευχαριστω αγαπη μ.......
Άσε μου 1 τουρτα σοκολατινα στην ρεσεψιον του Μπιλ......
Για την Έλενα 110 θα πέις με ξέρουνε!!!
Μα ρε φίλε να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε... Αναγκάζομαι να είμαι μεταμφιεσμένος να αποφεύγω θαυμάστριες και παπαράτσιθέλει η δεν θέλει ,να σου πει απόψε!!!!
όπως είπε και ο Σάκης