πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.099
- Πόντοι
- 12.056
αυτος τις ρωγες και εσυ την μπαναναΦιλοι φιλοι και καμιά φορά τρώμε και τα σταφύλι.........
αυτος τις ρωγες και εσυ την μπαναναΦιλοι φιλοι και καμιά φορά τρώμε και τα σταφύλι.........
φαντασου να ησουν ξινη θα ετρωγες ολες τις τουλουμπες
Εσενα ποτε θα σε φαω ????φαντασου να ησουν ξινη θα ετρωγες ολες τις τουλουμπες
εχεις γερη οδοντοστοιχία γιατι εχω παρα πολλες προτασεις για αυτο το κορμιΕσενα ποτε θα σε φαω ????
Έχω πάρει εισιτηριο προτεραιότητας!!εχεις γερη οδοντοστοιχία γιατι εχω παρα πολλες προτασεις για αυτο το κορμι
ρε τον μπουστη τον μανατζερ μου τρωει απο τα κερδη εγω δεν ηξερα για εισιτηρια κλπΈχω πάρει εισιτηριο προτεραιότητας!!
Πρώτη Θα απολαύσω εγώ το κορμί σου!!
Άστον και αυτόν να βγάλει ένα μεροκάματο!!ρε τον μπουστη τον μανατζερ μου τρωει απο τα κερδη εγω δεν ηξερα για εισιτηρια κλπ
εχεις δικιο νουνα πτωχος ειναι εκτος απο ομορφοσωγο ειμαστε και ανοιχτοχερηδεςΆστον και αυτόν να βγάλει ένα μεροκάματο!!
Εσύ πληρώνεις το τίμημα της ομορφιάς σου !!
και πριν και μετά και κυρίως κατά την διάρκεια του.......εδω η επιστημη δεν μπορει να κανει κατι και θα κανεις εσυ
φιλοι εεε πριν το η μετα
Φρουτοφαγια,δίνει υγεία!αυτος τις ρωγες και εσυ την μπανανα
ντροπη βρε βατεψες την νουνα μουκαι πριν και μετά και κυρίως κατά την διάρκεια του.......
Ούτε με την φίλη σου την Άννα δεν τα μοιράζεσαι?Καλημέρα όχι εσένα θα σε περιποιηθώ μόνη μου δεν θέλω να σε μοιράζομαι με άλλη.......
τα γλυκα και τους αντρες ποτεΟύτε με την φίλη σου την Άννα δεν τα μοιράζεσαι?
Την καλημέρα μου.
στο φιλικό όμως!!!ντροπη βρε βατεψες την νουνα μου
φιλικο ρε που φτασαμεστο φιλικό όμως!!!
Καλημερα σε ολους και ιδιαιτερα στο γλυκο κοριτσακι.
δασκαλε αν και αργησες παλι ... ειχε απεργια το μετρο? εγραψες απολυτα σωσταΚαλημερα σε ολους και ιδιαιτερα στο γλυκο κοριτσακι.
Λέει τον Μπιλ μαφιόζο αλλά είναι αυτός ένας............ όπου και να κρυφτείς θα σε ανακαλύψω!!