πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.928
- Πόντοι
- 12.056
Και εμείς οι δύο στο κατηχητικό γνωρίστηκαμε !!Εμ,τόσα χρόνια στο κατηχητικό, κάναμε γνωριμίες!
αποσπασμα απο την γνωριμια αλλη μια αποκλειστικοτηταΚαι εμείς οι δύο στο κατηχητικό γνωρίστηκαμε !!
Θυμασε ???
Είσαι πονηρούλης!!αποσπασμα απο την γνωριμια αλλη μια αποκλειστικοτητα
ολα στο φως εγω και ο στεφανος χιοςΕίσαι πονηρούλης!!
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !!!ολα στο φως εγω και ο στεφανος χιος
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !!!
Ας χορεψω με τα λουλουδακια !
Καμμια σχεση με το περιεχόμενο του βίντεο!αποσπασμα απο την γνωριμια αλλη μια αποκλειστικοτητα
Παναγιώτα Βλαντη ,γουσταρω με χίλια!!!αφιερωση στον φιλο μαφιοζο
οι αραχνες ειδικα οι μαυρες δαγκωνουν
100 χρονων να γινει αυτη η γυναικα φιλε ειναι θεαΠαναγιώτα Βλαντη ,γουσταρω με χίλια!!!
οι ωραίες γυναίκες είναι σαν τα κλασσικά αυτοκίνητα,η πατινα του χρόνου προσθέτει γοητεία!!!100 χρονων να γινει αυτη η γυναικα φιλε ειναι θεα
και ειναι 53 αδελφε ιδια ηλικια εχουμε και ιδια ημερομηνια γεννησηςοι ωραίες γυναίκες είναι σαν τα κλασσικά αυτοκίνητα,η πατινα του χρόνου προσθέτει γοητεία!!!
αν θυμάμαι λέει, διαβάζαμε μαζί την προς κορινθιους επιστολή του αποστολου Παύλου!!!Και εμείς οι δύο στο κατηχητικό γνωρίστηκαμε !!
Θυμασε ???
το ταρατατα διαβαζαται η το ζακουλααν θυμάμαι λέει, διαβάζαμε μαζί την προς κορινθιους επιστολή του αποστολου Παύλου!!!
τι νοήματα,τι διδάγματα,μάθαμε πολλά εκείνη τη μέρα!!!!
,τσ,τσ,τσ ,υποβαθμιζετε το επίπεδο κύριε πολυζωη!!!το ταρατατα διαβαζαται η το ζακουλα
γιατι το λες αυτο προκειτε για ιστορικα περιοδικα ιδιαιτερου αναγνωστικου κοινου,τσ,τσ,τσ ,υποβαθμιζετε το επίπεδο κύριε πολυζωη!!!
......ουτε το 2223.....!!!Τι 53 τι 63 εγώ θα σοδομισω την κ .Έλενα μες στο 2023