Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Τον έδιωξαν γιατί τον αγαπούσα !!τον εδιωξες δεν ενεδωσες
Γιατί τον είχα σαν μικρό παιδί και όλα τα λάθη του τα συγχωρούσα!!
Τον έδιωξαν γιατί τον αγαπούσα !!τον εδιωξες δεν ενεδωσες
Τον έδιωξαν γιατί τον αγαπούσα !!
Γιατί τον είχα σαν μικρό παιδί και όλα τα λάθη του τα συγχωρούσα!!
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού !!Ρε παιδιά έλεος μέσος Έλληνας είμαι,δεν ειμαι
παλι αρχισες τις φιλοσοφιες και καποιοι νομιζουν οτι θα δουν γυμνη φωτοΤο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού !!
ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟ ???παλι αρχισες τις φιλοσοφιες και καποιοι νομιζουν οτι θα δουν γυμνη φωτο
Δηλαδή δε φίλε δεν είμαι οΔηλαδή??
Δηλαδή?
Δηλαδη δεν ειμαι ο mandigo να ξεπατωσω την κουμπαρουλα σας,τρεξατε ολοι να με φατε,παρεπιπτωντος την εχω παρει προ τετραετιας περιπου.αυτην την φορα με το περας του ραντεβου,θα της αποκαλυψω ποιος ειμαι,πιστεψτε το και μην με χλευαζετε.Δηλαδή??
........ εμείς εδώ δεν είμαστε ανθρωποφάγοι δεν τρώμε ανθρώπους τρώμε μόνο μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!Δηλαδή δε φίλε δεν είμαι ο
Δηλαδη δεν ειμαι ο mandigo να ξεπατωσω την κουμπαρουλα σας,τρεξατε ολοι να με φατε,παρεπιπτωντος την εχω παρει προ τετραετιας περιπου.αυτην την φορα με το περας του ραντεβου,θα της αποκαλυψω ποιος ειμαι,πιστεψτε το και μην με χλευαζετε.
και εγω τα ιδια,αντε πινω και δυο τρεις καφεδες την ημερα......... εμείς εδώ δεν είμαστε ανθρωποφάγοι δεν τρώμε ανθρώπους τρώμε μόνο μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!
Φιλτατε η φρασεολογια κατ' αρχας ειναι προβλημα , εχει καταργηθει απο την εποχη του Καποδιστρια βεβαιως , βεβαιωςΔηλαδή δε φίλε δεν είμαι ο
Δηλαδη δεν ειμαι ο mandigo να ξεπατωσω την κουμπαρουλα σας,τρεξατε ολοι να με φατε,παρεπιπτωντος την εχω παρει προ τετραετιας περιπου.αυτην την φορα με το περας του ραντεβου,θα της αποκαλυψω ποιος ειμαι,πιστεψτε το και μην με χλευαζετε.
οχι και πεπλο μυστηριου,δεν την αφησατε σε χλωρο κλαρι,για να πετυχεις Ελενα για ραντεβου θελει ταματα πολλα στους ΑΓΙΟΥΣ παντες.Εχουμε και εμεις ψυχη.Φιλτατε η φρασεολογια κατ' αρχας ειναι προβλημα , εχει καταργηθει απο την εποχη του Καποδιστρια βεβαιως , βεβαιως
Δευτερον , για να τη θυμασαι 4 χρονια , απο τοτε δεν ? Πεπλο μυστηριου καλυπτει τις προθεσεις σου , και μεχρι να λυθει απο το πεζοδρομιο
Δηλαδή δε φίλε δεν είμαι ο
Δηλαδη δεν ειμαι ο mandigo να ξεπατωσω την κουμπαρουλα σας,τρεξατε ολοι να με φατε,παρεπιπτωντος την εχω παρει προ τετραετιας περιπου.αυτην την φορα με το περας του ραντεβου,θα της αποκαλυψω ποιος ειμαι,πιστεψτε το και μην με χλευαζετε
Αυτό είναι αλήθεια αν με γνωρίσει κάποιος μένω χαραγμένη στη μνήμη του δεν μπορεί να πάει με άλλη γυναίκα μετά !!Φιλτατε η φρασεολογια κατ' αρχας ειναι προβλημα , εχει καταργηθει απο την εποχη του Καποδιστρια βεβαιως , βεβαιως
Δευτερον , για να τη θυμασαι 4 χρονια , απο τοτε δεν ? Πεπλο μυστηριου καλυπτει τις προθεσεις σου , και μεχρι να λυθει απο το πεζοδρομιο
Ναι αλλά δεν σε ξεπέρασε... 'Έμεινες στην μνήμη του και επανέρχεται με άγριες διαθέσεις τις οποίες και διατυμπανίζει!!!!Αυτό είναι αλήθεια αν με γνωρίσει κάποιος μένω χαραγμένη στη μνήμη του δεν μπορεί να πάει με άλλη γυναίκα μετά !!
Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να με ξεπεράσει!
Ε δε χαιρεσαι που 4 χρονια πριν ειχες προβλεψει ποσο πετυχημενη θα γινει και προνοησες να κανεις ραντεβου ?????οχι και πεπλο μυστηριου,δεν την αφησατε σε χλωρο κλαρι,για να πετυχεις Ελενα για ραντεβου θελει ταματα πολλα στους ΑΓΙΟΥΣ παντες.Εχουμε και εμεις ψυχη.
βρε ανθρωπε μου,η Κυρια Ελενα ειναι δημοσιο προσωπο εδω μεσα,αλλα την κανατε μαλλον εσεις κλειστου κυκλου,και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,για εμας του αλλουςΜάλιστα. Το οτι την πήρες προ 4ετίας, είναι παράσημο, ή σου έμεινε κάποιο αποθημένο απο τότε. Ρωτώ για να καταλάβω.
Και να την πάρεις πάλι και να της αποκαλύψεις εκ των υστέρων ποιός είσαι, μας το λες ως επίτευγμα ή μαγκιά. Πάλι ρωτώ για να σε καταλάβω.
με την ευχή μου
τρια πουλάκια κάθονταν.....βρε ανθρωπε μου,η Κυρια Ελενα ειναι δημοσιο προσωπο εδω μεσα,αλλα την κανατε μαλλον εσεις κλειστου κυκλου,και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,για εμας του αλλους
Ο ανθρωπος εβλεπε 4 χρονια μπροσταΑυτό είναι αλήθεια αν με γνωρίσει κάποιος μένω χαραγμένη στη μνήμη του δεν μπορεί να πάει με άλλη γυναίκα μετά !!
Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να με ξεπεράσει!
τις αγριες διαθεσεις που τις ειδατε ρε παιχτες.Ναι αλλά δεν σε ξεπέρασε... 'Έμεινες στην μνήμη του και επανέρχεται με άγριες διαθέσεις τις οποίες και διατυμπανίζει!!!!
Μην τον πειραζετε , να μπαινει καθε μερα , να εκτοξευτει το νηματρια πουλάκια κάθονταν.....
Μόνη μου τον έκλεισα τον κύκλο!!βρε ανθρωπε μου,η Κυρια Ελενα ειναι δημοσιο προσωπο εδω μεσα,αλλα την κανατε μαλλον εσεις κλειστου κυκλου,και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,για εμας του αλλους