billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.076
- Πόντοι
- 5.956
μη το λες,υπάρχουν φρούτα παντός καιρού!!!Μπα τα πεπονια δεν μου αρεσουν καθολου !!
Κάθε εποχή έχει τα δικά της φρούτα !
και ευδοκιμούν στο υπέροχο σαιτ μας!!
μη το λες,υπάρχουν φρούτα παντός καιρού!!!Μπα τα πεπονια δεν μου αρεσουν καθολου !!
Εγώ νουνα τρώω και σοκολάτες....σαν αυτές που δεν μου πηρες........ εμείς εδώ δεν είμαστε ανθρωποφάγοι δεν τρώμε ανθρώπους τρώμε μόνο μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!
Και πλεκανε πούλο...βερτρια πουλάκια κάθονταν.....
Είναι ενορατικος....πάει ο λεφακης για σύνταξηΟ ανθρωπος εβλεπε 4 χρονια μπροστα
Έχεις τελικά κολλήματα με διάφορες κοπέλες του χώρουβρε ανθρωπε μου,η Κυρια Ελενα ειναι δημοσιο προσωπο εδω μεσα,αλλα την κανατε μαλλον εσεις κλειστου κυκλου,και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,για εμας του αλλους
Εγω πεινασα τωρα !!Εγώ νουνα τρώω και σοκολάτες....σαν αυτές που δεν μου πηρες
Ναι ναιαν ειναι χουβαρνταδες οι άνθρωποι και θελουν να προσφερουν,συστησε τους σε πολυζωη και εμένα!
Ψοφαμε για τζάμπα διασκεδαση
Μία παροιμία λέει άπο τον τσιγκούνη τρως από τον φαγα δεν τρως!!
Πάλι εγώ θα την πληρώσωΕγω πεινασα τωρα !!
Να φαω εσενα ??
Εσύ νουνα με τις μπανάνες τα πας καλάΜπα τα πεπονια δεν μου αρεσουν καθολου !!
Μήπως να πούμε στον Άδωνι για την έλλειψη να το βάλει στο καλάθι τις νοικοκυράςσυγχαρητηρια κυρια μου,αλλα εχει ο καιρος γυρισματα,και αυτα που ειναι σε πλεονασμα σημερα,αυριο μεθαυριο θα ειναι σε τρομερη ελλειψη.
Νομιζω έχει απαντηθεί και παλαιοτεραΤι 53 τι 63 εγώ θα σοδομισω την κ .Έλενα μες στο 2023
Ναι όντως μία μπανάνα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα όχι μία 5 καλύτερα !!Εσύ νουνα με τις μπανάνες τα πας καλά
Έγινες πολύ ξετσιπωτη νουναΝαι όντως μία μπανάνα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα όχι μία 5 καλύτερα !!
Mαζί ή μία μία?Ναι όντως μία μπανάνα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα όχι μία 5 καλύτερα !!
Με σας που κάνω παρέα τι περιμένετε??Έγινες πολύ ξετσιπωτη νουνα
Έχεις ένα δίκαιο.Με σας που κάνω παρέα τι περιμένετε??
Έγινα κακό παιδί!!
Ενώ ήσουν μπουμπούκι... μπουμπού ε μπουμπούΜε σας που κάνω παρέα τι περιμένετε??
Έγινα κακό παιδί!!
εχετε δικιο δεξειοχειρας ειμαι.Νομιζω έχει απαντηθεί και παλαιοτερα
μαζί νομίζω είναι το όνειρο κάθε ερωτικής γυναίκας!Mαζί ή μία μία?