πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
νουνα ασε τον κοσμο να ονειρευεται......ουτε το 2223.....!!!
νουνα ασε τον κοσμο να ονειρευεται......ουτε το 2223.....!!!
Τωρα ρε συ παλι αυτος τι ζορι τραβαει ? Υποτιθεται στο στρατο τους κανουν ψυχολογικη αξιολογηση......ουτε το 2223.....!!!
Όνειρα κάνω μη με ξυπνάτε άλλο μη!!!!νουνα ασε τον κοσμο να ονειρευεται
Όνειρα κάνω μη με ξυπνάτε άλλο μη!!!!
Κοιταξε να δεις υπαρχουν πολλων ειδων διαφορετικες περιπτωσεις !!Τωρα ρε συ παλι αυτος τι ζορι τραβαει ? Υποτιθεται στο στρατο τους κανουν ψυχολογικη αξιολογηση
Τι τραβατε και εσεις οι χορευτριες , πραγματικα respectΚοιταξε να δεις υπαρχουν πολλων ειδων διαφορετικες περιπτωσεις !!
στο στρατο φιλε κανουν και αλλο τεστ με το λαμπακι ...σκυβεις ερχεται ο αλλος απο πισω και στο ακουμπαει ..αν αναψει το λαμπακι περνεις τον πουλοΤωρα ρε συ παλι αυτος τι ζορι τραβαει ? Υποτιθεται στο στρατο τους κανουν ψυχολογικη αξιολογηση
......ουτε το 2223.....!!!
Πίστεψέ με θα τα καταφέρω.......ουτε το 2223.....!!!
νουνα εχεις πολλες γνωσεις για αυτο σε παωΚοιταξε να δεις υπαρχουν πολλων ειδων διαφορετικες περιπτωσεις !!
Δειχτο με κανενα videoclip καλυτεραστο στρατο φιλε κανουν και αλλο τεστ με το λαμπακι ...σκυβεις ερχεται ο αλλος απο πισω και στο ακουμπαει ..αν αναψει το λαμπακι περνεις τον πουλο
πρεπει να βρουμε υποψηφιο σκληρο χυστηΔειχτο με κανενα videoclip καλυτερα
Την προηγούμενη φορά ζήτησες συγγνώμη αν θυμάμαι καλά.....Πίστεψέ με θα τα καταφέρω.
Καλή χρονιά.
περσι ..τωρα εχουμε αλλη χρονιαΤην προηγούμενη φορά ζήτησες συγγνώμη αν θυμάμαι καλά.....
Τώρα ξαναξεκινάς....
Ναι, γιαυτό έβαλε και στόχο.....περσι ..τωρα εχουμε αλλη χρονια
του τελειωσαν τα βελοιΝαι, γιαυτό έβαλε και στόχο.....
Δηλαδή??Ρε παιδιά έλεος μέσος Έλληνας είμαι,δεν ειμαι
τιποτα μην δινεις σημασια καφεδακι αξιοπισταΔηλαδή??
Πήγα μία βόλτα σήμερα σε ένα πολύ όμορφο μέρος για καφέ και εκεί που περπατούσα είδα ένα μαγαζιτιποτα μην δινεις σημασια καφεδακι αξιοπιστα
τον εδιωξες δεν ενεδωσεςΠήγα μία βόλτα σήμερα σε ένα πολύ όμορφο μέρος για καφέ και εκεί που περπατούσα είδα ένα μαγαζι
Και με μεγάλα φωτεινά γράμματα έγραφε καφεκοπτείο Λουμίδης!!
Και μετα ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου θυμήθηκα την παλιά μου αγάπη........