Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.732
υπομονη να χάσω τα κιλα που πηρα να αρχισω και το γυμναστηριο μου με το καλομε εκεινη την αποκαλυπτικη φωτογραφια που ελεγες ποτε ερχεται;
βλεπω εχεις καλή μνημη
υπομονη να χάσω τα κιλα που πηρα να αρχισω και το γυμναστηριο μου με το καλομε εκεινη την αποκαλυπτικη φωτογραφια που ελεγες ποτε ερχεται;
Κιλα....ποια κιλα.....κορμαρα απο τις λιγες ....αμαν πια......υπομονη να χάσω τα κιλα που πηρα να αρχισω και το γυμναστηριο μου με το καλο
βλεπω εχεις καλή μνημη
αγαπη μου εσυ .......Κιλα....ποια κιλα.....κορμαρα απο τις λιγες ....αμαν πια......
Μην ακουσω κουβεντα......
Καλησπερα !καλησπερα, τελικα ποτε επιστρεφεις στον αγωνα?
Το ωραίο δε μπορεί να γίνει πιο ωραίο. Ακόμη και με κιλά (που αμφιβάλλω ότι ισχύει) πάλι θα'σαι μια σέξι καύλα γυναικάρα !! Την καλησπέρα μουυπομονη να χάσω τα κιλα που πηρα να αρχισω και το γυμναστηριο μου με το καλο
βλεπω εχεις καλή μνημη
Σε ευχαριστω πολυ αν και φετος αργησα λιγο να στολισω ...δεν πειραζει !Πολυ ωραιος ο στολισμος σου.
Καλες γιορτες Ελενα μου να εχουμε με υγεια. Ολα τα υπολοιπα ρυθμιζονται.
Καλησπερα !Έλενα καλησπέρα και καλή επάνοδο και σιδερενια.την περίοδο των εορτών θα εργάζεσε κανονικά?
Με μεγάλη χαρά διάβασα την οριστική σου επάνοδο. Το ευχάριστο είναι οτι είσαι και πάλι γερή και δυνατή.Καλησπερα !
Απο την Δευτερα !
Σε ευχαριστω
Επιτέλους....να παίρνουμε και χαρτάκι προτεραιότητας γιατί βλέπω την ουρά από το Μπιλ να φτάνει Σύνταγμα. Καλή επάνοδο κουκλάρα...Καλησπερα !
Απο την Δευτερα !
Σε ευχαριστω
Σε ευχαριστω πολυΕπιτέλους....να παίρνουμε και χαρτάκι προτεραιότητας γιατί βλέπω την ουρά από το Μπιλ να φτάνει Σύνταγμα. Καλή επάνοδο κουκλάρα...
Καλησπερα !Καλώς μας ήρθες πίσω Έλενα!!!
Στην περίοδο των γιορτών θα παίξει και στολή άγιο Βασιλίτσας???
αμάν ρε Έλενα και εσύ με τα κιλά.Καλησπερα !
Με τα κιλα που εχω παρει μια χαρα αγιοβασιλίτσα ειμαι και τωρα .......
αν ειχα παρει 20 κιλά ουτε θα με ξαναβλεπατε ποτέαμάν ρε Έλενα και εσύ με τα κιλά.
Έτσι όπως τα ακούω φαντάζομαι ότι έχεις πάρει 20 κιλά.
Βέβαια και πάλι μια χαρά γυναικάρα θα είσαι
είδες είναι σημάδι ότι δεν χρειάζεται να τα χάσεις ακόμα.αν ειχα παρει 20 κιλά ουτε θα με ξαναβλεπατε ποτέ
ενταξει 4 εχω παρει και εχω ξεκινησει διατροφη και ολο πειναω .....χαχαχαχα