gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
θυμαται κανενα το προγραμμα και το δωρακι της αννα 590, πριν σταματησει?Καλημέρα. Τι διαβάζω επιστρέφει η Άννα590
με pm να μην ενοχλουμε το νημα ...
θυμαται κανενα το προγραμμα και το δωρακι της αννα 590, πριν σταματησει?Καλημέρα. Τι διαβάζω επιστρέφει η Άννα590
Από βδομάδα παίρνεις την ίδια τηλέφωνο και το μαθαίνεις. Εξάλλου η κοπέλα ήταν και πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι πολύ ευγενική.θυμαται κανενα το προγραμμα και το δωρακι της αννα 590, πριν σταματησει?
80 Tα παντα ολα και το εσπρεσακι κερασμα απο την 110 και αν δεν σου κατσει κανεις μια βολτα απο την αξιοπιστη εκει θα ειναιθυμαται κανενα το προγραμμα και το δωρακι της αννα 590, πριν σταματησει?
Δεν ενοχλεις καθολου !!θυμαται κανενα το προγραμμα και το δωρακι της αννα 590, πριν σταματησει?
σας βλεπω στο τελος να το πιειτε το καφεδακι all togetherΔεν ενοχλεις καθολου !!
Ισχυει το ιδιο νομερο που ειχε και παλια απλα απο εβδομαδα θα το εχει σε λειτουργια παλι !!
το εσπρεσακι θα το πιω με την ελενα αν κατσει και παω bill δεν εχω κατι μαζι της, οσον αφορα την αλλη ουτε πυρετο δεν μοιραζομαι μαζι της80 Tα παντα ολα και το εσπρεσακι κερασμα απο την 110 και αν δεν σου κατσει κανεις μια βολτα απο την αξιοπιστη εκει θα ειναι
χαρεμι θα ανοιξης το βλεπω εσυ η 110 η 590 και η αξιοπιστη τυχερουλητο εσπρεσακι θα το πιω με την ελενα αν κατσει και παω bill δεν εχω κατι μαζι της, οσον αφορα την αλλη ουτε πυρετο δεν μοιραζομαι μαζι της
χαχαχχα καμια δεν θα ερθει ρε συ ,,αφου με εχουν κανει κουβεντα ειναι κατι σαν συναδελφικη αλληλεγγυη ...glamour εγω την δουλεια μου ξερω !!!!χαρεμι θα ανοιξης το βλεπω εσυ η 110 η 590 και η αξιοπιστη τυχερουλη
Η αννα 590 ειναι η χαρα της ζωης !!χαρεμι θα ανοιξης το βλεπω εσυ η 110 η 590 και η αξιοπιστη τυχερουλη
μην το λες μην το λες οι γυναικες ειναι περιεργα πλασματαχαχαχχα καμια δεν θα ερθει ρε συ ,,αφου με εχουν κανει κουβεντα ειναι κατι σαν συναδελφικη αλληλεγγυη ...glamour εγω την δουλεια μου ξερω !!!!
για αυτο κρυβομαι χορτασα ποθοΗ αννα 590 ειναι η χαρα της ζωης !!
Κοπελα πολυ ευγενικη ηρεμη και γλυκια οι υπολοιπες τις παρεας μας ειμαστε λιγο τσαουσες .....
Εσυ εισαι ο τυχερουλης που ολες σε ποθουν .....χα χα χα χ α χα χα
Σου ξαναλεω οτι κάνεις λαθος .....χαχαχχα καμια δεν θα ερθει ρε συ ,,αφου με εχουν κανει κουβεντα ειναι κατι σαν συναδελφικη αλληλεγγυη ...glamour εγω την δουλεια μου ξερω !!!!
πιεζεις τους αλλους ποιος θα παρει αυτο το κελεπουριΣου ξαναλεω οτι κάνεις λαθος .....
Εχεις την εντυπωση οτι μιλαμε τα επαγγελματικα μας με τις κοπελες ???
Ουτε καν .........
Λεμε τα δικα μας προσωπικα θεματα που μας απασχολουν ...
Εγω σαν ελενα σε πολλα παιδια δεν ξαναεκλεισα ραντεβου οταν κατι δεν μου αρεσει .......
Δεν υπαρχει λογος να πιεζω τον εαυτο μου .....
βρε καλα κανεις κανε δουλεια σου ... εχω τον τροπο μου εχεις τον τροπο σου ολα καλα !!!!!Σου ξαναλεω οτι κάνεις λαθος .....
Εχεις την εντυπωση οτι μιλαμε τα επαγγελματικα μας με τις κοπελες ???
Ουτε καν .........
Λεμε τα δικα μας προσωπικα θεματα που μας απασχολουν ...
Εγω σαν ελενα σε πολλα παιδια δεν ξαναεκλεισα ραντεβου οταν κατι δεν μου αρεσει .......
Δεν υπαρχει λογος να πιεζω τον εαυτο μου .....
Εχεις δικιο ....πιεζεις τους αλλους ποιος θα παρει αυτο το κελεπουρι
προγκα κυρια ελενηΕχεις δικιο ....
Ειδικα εσενα δεν πρεπει να σε καταπιεζω γιατι εισαι και ευαισθητο αγορι........
Εγω χωραω ανετα αλλα βλεπω εχει και για εσενα χωρο ........προγκα κυρια ελενη
δωσε διευθυνση του μπιλ να σου στειλω κατι δωρακια που σου πηρα
βλεπεις χωρας ακομη και να κοιμηθεις
θα το κανουμε χρυσο κουφετο οποιος βρει πρωτη - πρωτος συντροφο ο αλλος κερδιζει δωρο το μονταρισμα και την μεταφοραΕγω χωραω ανετα αλλα βλεπω εχει και για εσενα χωρο ........
εχει καμια γωνιτσα και για εμενα???? χαχααχχαχα Αξιοπιστα παντα !!!!Εγω χωραω ανετα αλλα βλεπω εχει και για εσενα χωρο ........
Καπου θα σε βαλουμε και εσενα γιατι εισαι λιγο παραπονιαρης ....εχει καμια γωνιτσα και για εμενα???? χαχααχχαχα Αξιοπιστα παντα !!!!
Καπου θα σε βαλουμε και εσενα γιατι εισαι λιγο παραπονιαρης ....εχει καμια γωνιτσα και για εμενα???? χαχααχχαχα Αξιοπιστα παντα !!!!